Zobacz pełną wersję : CM3 + aakg
Siema.
Ile kupix cm3 i ile aakg, zeby starczyło na cykl? aakg jako no booster. To nie jest dla mnie, tylko kolega ktory juz prawie 2lata cwiczy i miał juz za soba mono kretyny itp ;) prosz o odpowiedz ;)
pozdro
dzbanekzwd
25-11-09, 07:16
moim zdaniem lepiej jeść to oddzielnie, aakg większość je w przerwie od krety. załóżmy że cykl 40 dni to trzeba 400g cm3, natomiast jeśli chodzi Ci o Trec! aakg mega hardcore to jak dobrze pamiętam było 240 caps po 8 dziennie czyli wyda na 30 dni.
nie dokonca jest tak dzbanek , aakg to prosty booster i dawki trzeba dobrac indywidualnie
jednego kopnie 4 tabs. a drugiego 8
niech kupi duza puszke jablka i aakg najlepiej z treca
takie pytanie male, w temacie, moze ktos powie-czy olimpowskie aakg jest inne od tego z trecka, poza cytrulina? zauwazylem ze to z olimpu chyba lepiej na mnie dziala o dziwo,w dawkach stosunkowo mniejszych niz to trecka. czy to tylko wrazenie jakies moje moze byc?:)
takie pytanie male, w temacie, moze ktos powie-czy olimpowskie aakg jest inne od tego z trecka, poza cytrulina? zauwazylem ze to z olimpu chyba lepiej na mnie dziala o dziwo,w dawkach stosunkowo mniejszych niz to trecka. czy to tylko wrazenie jakies moje moze byc?:)
ja mialem to z olimpu AAKG EXTREM i bylem bardzo zadowolony,choc nie mialem okazji jeszcze sprubowac tego z cytrulina TRECA
a jak dawkowac cm3? ja biore tak:
DT 3caps rano, 4 przed treningiem i 4 po
DNT 3 rano i 3 wieczorem. sugestie?
dzbanekzwd
26-11-09, 07:33
bierz normalnie jak mono 10g dziennie
DT rano 4capsy, po treningu 4
DNT rano 4, w porze treningu 4
Temu napisałem rano bo myślę że nie ma sensu jeść przed treningiem aakg i krety na raz.