PDA

Zobacz pełną wersję : 2 poważny cykl. Proszę o opinie i pomoc.

jpMLN
24-11-09, 20:06
Witam na początku informacje o mnie byście mogli dobrze doradzić...

Wiek 19
Waga 82 / 3
Wzrost 188
Staż na siłowni rok +
Dieta jest
Wszystko pod kontrolą...

A teraz do rzeczy . Chce od 1 grudnia zacząć porządny cykl ( mój 2 pod względem brania w nim koksów ) A mianowicie cel cyklu to przede wszystkim przytycie , nabranie masy . Najlepiej dobrej jakości .... Planuje zakupienie tak :

-Omka 20 strzałów i bić co 3 dni do tego osłonke na gino i potem na odblok coś.
-Do tego Kreatyne mono 300 tabsów 1250 mg z olimpu.
-Gainer bądz jakąś masówke na uzupełnienie diety ( 4 kilową ) planuje olimp Gain 6000 albo jak fundusz pozwoli to Monster Mass ...
-Do tego aminokwasy jedno pudełko oraz witaminki takie jak cynk,magnez itp.

Co o tym sądzicie ? Na tym cyklu chce przytyć i " zalać " się jak to mówią by nabrać masy... Trenuje coś i jestem pewien że to co mnie zaleję omą nie wypoce w całości więc nie piszcie że na treningu to wypoce i na daremno kupie omke itp.

Sumiennie ćwiczę na siłowni , mam plan treningowy. Ćwiczę 4 razy w tygodniu.

Bardzo proszę o pomoc co byście zmienili bądź zmiany jakieś w ilościach oraz co lepiej a co gorzej.

Pozdrawiam i czekam na pomoc. !

ps. dodam że mam stosunkowo małe kaptury do reszty ciała , gdyż nie zbyt się przykladałem do cwiczenia ich. Teraz już jest coraz lepiej lecz myślę że taki cykl pomoże to nadrobić i " zalać " " napompować " Klata , łapa , nogi , brzuch itp jest idealna.

DIABEŁ
24-11-09, 20:11
Jaki był twój poprzedni cykl?

jpMLN
24-11-09, 20:16
Mój poprzedni cykl był na mecie + kreta + białko = poszło mi dobrze ( 10 kg poszło na mase ogólnie po skończeniu cyklu . Potem spadło trochę , bo to jeszcze było jak była cieplejsza temperatura . ) Teraz na zime planuje ten oto wyżej , To jak diabeł pomożesz coś ? Co doradzisz? ;)

kot19
24-11-09, 20:18
na twoim miejscu wymienil bym ome na prolke i mete

DIABEŁ
24-11-09, 20:20
Ja bym proponował Ci polecieć taki cykl meta+prop ale jak chcesz tą ome koniecznie to bym na sam początek dał metke tak przez 5-6 tygodni i omke ciągnoł tak z 9-10 tygodni i w 10 tygodniu bicia omki wszedłbym na winko

jpMLN
24-11-09, 20:24
Uparłem się na ome ... Mety zbytnio juz nie chceę brać specjalnie jakoś . A prop to co to jest? Nie kumam skrutu sory ...

I ile bym go musial kupic ?
do tej 20 omki .

A co sądzisz co lepiej się przyda glutamina czy aminowkasy ? Bo chce wybrać cos z posród tego. bo na dwa kasy mi nie starczy podejrzewam..

DIABEŁ
24-11-09, 20:26
Prop to krutko działający ester testosteronu (testosteron propionat) w omnadrenie są 4 estry testosteronu w tym jak dobrze pamietam 30mg propa więc nieopłaca Ci się ładować omki z propem albo jedno albo drógie

jpMLN
24-11-09, 20:29
Aha no słyszałem o tesciu.. chwalą go. Lecz ja chce stopniowo i wole 2 cykl zrobić z tą omką + kreta , ostatecznie do tego mete dokupie 200 tab polskiej albo ruskiej zobacze jak na rejonie u chłopaków jest aktualnie .

Co myślisz? wyjdzie coś z tego ?

DIABEŁ
24-11-09, 20:31
Jak już się uparłeś na ta ome to mówie zrobiłbym tak:
1-5 tygodni meta 25-30mg dziennie
1-10 omka 250mg co 4 dni
Do tego dobre białko gainer witaminki cynk i oczywiscie clomid i hcg na odblok ( dieta musi być na zicher)

jpMLN
24-11-09, 20:35
Spoko dieta jest i będzie gitara . co to hcg? na odblok ? W aptece kupie ?

DIABEŁ
24-11-09, 20:37
Jakbyś miał recepte to może byś kupił ale karzdy szanujący się dil ma hcg w swojej ofercie

vold
24-11-09, 20:37
Kolego to dział doping tutaj możemy doradzić co do cyklu saa, takie dodatki jak kreatyna do tego cyklu są całkowicie zbyteczne i nic nie dadzą,

omka jak dla Ciebie to najgorszy wybór,

jak chcesz zapodać tylko testo to najlepiej prop lub ewentualnie enant,

jak najbardziej możesz dodać mete na początek czy np. winko na koniec.

.

DIABEŁ
24-11-09, 20:39
Voldemort ale on się uparł na ta ome.

vold
24-11-09, 20:49
To jeśli się uparł to na co to nasze pisanie i doradzanie jak już ma obraną opcje.

DIABEŁ
24-11-09, 20:51
nIEWIEM NA CO. aLE JAK JUŻ SIĘ UPARŁ TO MSTARAŁEM MU SIĘ TO TAK ROZPISAĆ ŻEBY BYŁO W MIARE OK

ht
24-11-09, 21:14
a ja sie przychyle do volda. drugi cykl omka to ciekawe co bedzie na 5. hgh+insa???? kulturystyka to taki sport gdzie potrzeba czasu i wytrwalosci. 2 cykl omka =spady:evil:

vold
24-11-09, 21:33
Mega spadki, nie wykożysta tego, przyrosty chwilowe.

talentinho
24-11-09, 21:52
meta + prop , omke bym odpuscil , a jak sie uparl to niech robi po swojemu bo i tak nas nie poslucha i tylko piszemy na marne