Zobacz pełną wersję : Oceńcie ;)
takilukasz
23-11-09, 19:31
staż - ok 14 miesięcy, waga - ok 85kg, wzrost - 189cm,
przebyte cykle - brak. rekordów nie znam, w łapie 41cm. na razie tylko jedno foto, z biegiem czasu wrzucę następne. nóg niestety nie ćwiczę bo nie mogę. jak coś to pytać.
[img=http://img513.imageshack.us/img513/3769/forumkz.th.jpg] (http://img513.imageshack.us/i/forumkz.jpg/)
estetycznie, więcej fotek:)
ja się uprę i powiem, brakuje masy:P
ale ogólnie fajna sylwetka, symetria spoko, ładnie to wygląda:)
jakbyś w klatkę masy dał i w barki to by było jeszcze lepiej:)
takilukasz
23-11-09, 19:49
ja wiem, masy nigdy za dużo:)
a z jakiej wagi zaczynałeś? i jakie obwody były?
może jakieś rekordy?;>
takilukasz
23-11-09, 20:06
waga to kolo 70kg, rekordów nie mam za bardzo gdzie zmierzyć. w domu mam siłownię samoróbkę, kiedyś w szkole patrzyłem, a teraz szkolną siłownię szlag trafił i nie wiem ile pójdzie na max.
a obwody prócz ramienia jak?;>
jakieś dodatkowe foty? plecy np.
takilukasz
23-11-09, 20:17
szczerze mówiąc to nie wiem, ramię najłatwiej zmierzyć więc wiem ile tam jest. a fotki będą w najbliższym czasie.
podoba mi sie, bardzo symetrycznie ;]
a nogi?
takilukasz
23-11-09, 20:28
pisałem już, że nie mogę nóg bo od dziecka mam z nimi problemy. bolą kolana przy większym przysiadzie...
pisałem już, że nie mogę nóg bo od dziecka mam z nimi problemy. bolą kolana przy większym przysiadzie...
przepraszam nie doczytałem ;(
takilukasz
23-11-09, 20:43
nie szkodzi, ważne że ktoś się interesuje tematem.
pawelek616
23-11-09, 20:47
Jest dobrze. Duży plus, że supli jeszcze nie ładujesz jak na sucho ładnie idzie. Chyba góra klatki do roboty. Jak będziesz dawał kolejne zdjęcia to postaraj się w pozać dać np. bicepsy przodem, klatka bokiem itp.
bardzo ładnie a to że bez supli to jeszcze lepiej gratuluje efektów i życzę wiekszych!!! pozdro:)sogacz!!!
swEEttaśśn33 fOOtkIII :*:* hihiihhihi
takilukasz
23-11-09, 21:49
ok, następne będą w pozach;)
jest dobrze. jak pokochasz silownie miloscią dlugowieczną to bedzie SUPER- dobra genetyka chyba co??
dzbanekzwd
24-11-09, 10:40
jak dla mnie to zrobiłeś kawał dobrej robotyclapclapclap
takilukasz
24-11-09, 10:52
może i genetyka bo diety nawet nie mam, zawsze dużo jadłem, a nie przybywałem za bardzo na wadze, dopiero po siłowni.
jak to powiedział pewien aktor:" podoba mnie się to!" :D fajny brzuch, widać motyle. sog leci:smile:
Najwieksza pochwala za brzuch.Bardzo wazny ale zapomniany miesien. Wiem bo sam zaniedbuje:)
takilukasz
24-11-09, 19:45
szczerze mówiąc to brzucha nie ćwiczę, zawsze coś tam było widać, tyle tylko że mi go nie zalało.
no to fajnie masz!!!! też tak chce!!!
niezle jest bo po prostu masz warunki genetyczne. Jak mozesz to rozpisz swoj plan treningowy i napisz czy brales/bierzesz jakies odzywki białko itp. pozdrawiam
takilukasz
28-11-09, 17:50
Poniedziałek: Klatka, triceps
Wyciskanie skos górny,
Wyciskanie leżąc
Rozpiętki
Wyciskanie hantli skos górny,
unoszenie hantla zza głowy w górę
unoszenie hantla do prostych rąk leżąc
Wtorek: Plecy, biceps
podciąganie za głowę
podciąganie do klatki
szrugsy sztangą
podnoszenie hantla w opadzie
uginanie ramion ze sztangą stojąc
uginanie ramion z hantlami stojąc
podciąganie na drążku
Środa: barki, triceps
podciąganie sztangi do brody
hantlami w boki, przód i w opadzie
triceps jak wyżej
Czwartek: klatka, plecy
tak jak wyżej
Piątek: barki, biceps
tak jak wyżej
supli nie biorę, na początku tylko kupiłem białko Olimp X5 ale szybko zrezygnowalem ze suplementów
podziwiam, że cwiczysz 5 razy w tyg. znaczy że masz duzo czasu na siłkę. Ale tak na margienesie to powinienes miec miedzy dniami treningowymi 1 dzien wolny.
Efekty masz bo masz niski bodyfat... i no i genetyczne warunki. Wytrwałości życzę narx
takilukasz
28-11-09, 19:21
z siłownią to jest tak, że praktycznie codziennie wracam ze szkoły o 15:40, jem coś, kładę się spać do 16:30 i idę na siłownię i tak codziennie, później jakieś lekcje, nauka. itp.
takilukasz
27-12-09, 13:06
z góry przepraszam, że w koszulce, ale takie znalazłem. [img=http://img23.imageshack.us/img23/3848/lapa.th.jpg] (http://img23.imageshack.us/i/lapa.jpg/)
Dobrze jest, przedramiona ćwicz.
Dobrze jest, przedramiona ćwicz.
to akurat ma calkiem spore. co chcesz od jego przedramion??
dół klatki ładny...góre mozesz bardziej podmasowac
takilukasz
11-01-10, 22:50
Chciałbym się Was poradzić który z suplementów firmy BSN jest najlepszy na masę? czy Cell Mass, NO Xplode, Nitrix itp.
cell mass
ale no xplode tez jest dobry