Zobacz pełną wersję : Dopalacze - co polecacie.
Hej, mam pytanie co polecacie z dopalaczy na imprezy?
chodzi mi o to ze teraz jestem na cyklu i nie moge chlać alko a za tydzien andrzejki no i wiadomo Protector jak nic ;] a na trzeżwo jest ciężko troszkę. tyle dup wokoło ;p
a wiec alko odpada wieć co w takim razie.
myślałem nad ganją ale na imprezy nie bardzo, raczej do imprez przy ognisku ;] bo mnie po paru godzinach czapi po niej.
wszedłem na dopalacze.com możę tam coś już próbowalisćie i wiecie co da troche powera i pewności siebie ?
slim shady
22-11-09, 16:14
stary Venom :P
sosna jakie tam dopalacze!!! kreskę anfy, albo 3 tabsy exstazy ? dobrze kopie :)
wujek.maciek
22-11-09, 16:17
nawet tego nie ogladaj!
jak juz musisz sie sponiewierac to: browar, wino czerwone, whisky z lodem
pozdro
nie moge bo jestem na cyklu, malym bo maly ale cyklu ;] i nie z suplementów ;] wiec żadne alko, a chodzi mi o to zeby klepło ;p
wujek.maciek
22-11-09, 16:20
nie chce tu moralizowac, ale na prawde potrzebujesz jakiegos gowna zeby sie dobrze bawic??
sosna przeszedłeś na ciemną stronę? :)
powiem Ci że jak ide do clubu z duża paczką to nie konecznie, ale jak idziemy grupą chłopa na protector na dupy to kurde ciezko. Bo do tych panienek trzeba byc chamem żeby je wyrwać a ja na trzeżwo tak nie jestem.
chujowo, że się nie umiesz bawić na sucho albo na delikatnej bani alkoholowej. ale też to przerabiałem bo fazy kolorowe wciągają strasznie. nie chcę ci niczego polecać bo jak miałbym coś od serca polecić to byś mnie znienawidził ; p
wiem jedno
exotic - działanie podobnie do xtc ale nie ma tego szczytu. wykres nie jest trójkątny a trapezowaty, jeśli kumasz o co kaman.
zielsko - w Polsce chyba jest, Smoke Plus. kopie jak thc. masakra. nie śmierdzi(pachnie) jak zielsko a faza zabójcza. tylko, że porządny buch z fifki może ci rozjebać płuca :D
piguły diablo ponoć też nieźle kopią ale nie wiem.
wiesz, dla odwagi, jak się dziewczyn boisz (uwierz, nie mają ani zębów ani żyletek w cipach) to jednak alkohol lepszy. po chuj wciągać, łykać jarać .... szkoda bani. ale jak uważasz.
dlaczego sądzisz ,że narkotyki będą lepsze na cyklu niż alkohol?
dlaczego sądzisz ,że narkotyki będą lepsze na cyklu niż alkohol?
bo jest młody i gówno wie ;p
alder nie boje sie dziewczyn hahah :D ale na trzezwo nie mam takiej bani zeby sie bawic do rana ;] i tylko o to chodzi a nie o dziewczyny ;D
Kowal a kto mowi o narkotykach? ;>
http://www.dopalacze.com/lucifer-2szt-non-bzp/produkt/946.html
co myslicie?
jesli jesteś na cyklu to odradzam Ci alkoholu, dopalaczy i dragów taka moja rada:)
alder nie boje sie dziewczyn hahah :D ale na trzezwo nie mam takiej bani zeby sie bawic do rana ;] i tylko o to chodzi a nie o dziewczyny ;D
co myslicie?
sosna ,bo ciebie pojadę równo :twisted:
to są narkotyki tylko pozamieniali substancje niedozwolone na takie ,które są legalne w obrocie.
Powiem Ci tak jak patrzę na zawartość niektórych to weź sobie ekstazę mniej poryje ci głowę i organizm niż te pseudo dopalacze i mówię całkiem poważnie chyba ,że lubisz środki które używa się w kosmetykach itp
,a najlepiej wypij 2-3-4piwka (dzień nietreningowy ma się rozumieć ;)
co myslicie?
wuja, weź za przeproszeniem nie pierdol :D najpierw skumaj definicję słowa narkotyk a później skumaj, że tabletki euforyczne też są środkami psychotropowymi i też uzależniają. więc twierdzenie, że dopalacze to nie narkotyki jest c najmniej infantylne.
sosna, spróbuj na sucho może się porucho :D
alko odpada bo raz ze jade autem a 2 cykl ;(
hmm chyba jednak będzie trzeba sie na trzeźwo wkręcać.
albo wezmę jakąś kobite ze sobą już, wtedy też nie musze pić. tylko na paliwo będzie ciężko od niej wyciągnać :evil: ;D
kowal 3-4 piwka to max!!! miałem ziomków na bramce i nie raz widziałem co sie z nimi działo po kilku browarach albo dragach a z tego co wiem to dopalacze to takie samo gówno!!!
wujek.maciek
22-11-09, 16:40
powiem Ci że jak ide do clubu z duża paczką to nie konecznie, ale jak idziemy grupą chłopa na protector na dupy to kurde ciezko. Bo do tych panienek trzeba byc chamem żeby je wyrwać a ja na trzeżwo tak nie jestem.
no to jaki to ma wtedy sens? rozumiem, ze masz 18 lat i chcesz sie wyszalec (ja wtedy sporo pilem), ale troche bezcelowe, bo wlasciwie to ci nie odpowiada. chcesz sam siebie oszukiwac? chyba, ze potrzebujesz panne na 1 noc albo po prostu do galy :lol: tak czy owak dopalaczy nie ruszaj. jak juz koniecznie musisz to zapal (ale czy bedziesz po tym bardziej chamski, to nie wiem - mam 27 lat i sam nigdy nie palilem trawy - tyle co mialem do czynienia ze znajomymi czy pocpanymi dzieciakami jak na bramie robilem - trawa raczej wycisza)a niczego chemicznego to nawet bym nie wachal.
poczekaj na innych, moze ci cos zaproponuja, tak jak mowie, ja sie w dragi nigdy nei bawilem, bo nie bylo mi to potrzebne do niczego. tylko etanol, ale tez umiarkowane ilosci. mam takie zboczenie (chyba zawodowe), ze jak ide gdzies z kumplami, to po prostu czuje sie za nich odpowidzialny. gora 2 piwa, zeby moc dalej "kontrolowac sytuacje", a i tak sie dobrze bawie :)
w sumie dobrze rozumujesz. jak jestes na kreatynie, to lepiej nie pic, ale z 3ga zlego wolalbym 2 piwka (+2litry wody) i pobiegac do kibla niz sie truc jakas chemia (tym bardziej, ze nikt do konca nie wie co to jest)
pozdro
alko odpada bo raz ze jade autem a 2 cykl ;(
hmm chyba jednak będzie trzeba sie na trzeźwo wkręcać.
albo wezmę jakąś kobite ze sobą już, wtedy też nie musze pić. tylko na paliwo będzie ciężko od niej wyciągnać :evil: ;D
no to jest akurat najlepsze rozwiązanie z tą kobitą :) a na paliwo to wez od jej ojca:) pozdro!!!
w sumie dobrze rozumujesz. jak jestes na kreatynie, to lepiej nie pic, ale z 3ga zlego wolalbym 2 piwka (+2litry wody) i pobiegac do kibla niz sie truc jakas chemia (tym bardziej, ze nikt do konca nie wie co to jest)
pozdro
z tym ze nei jestem na kretce ;] tylko na czyms mocniejszym ;] wiec dlatego alko odpada całkiem bo o watrobe mi chodzi.
no nic albo wezme jakas kobite do tego albo bede na trzezo sie bawił
badz tez przedawkuje Uniwersal schocka ;D wezme ze 3miarki ;D tez klepinie ale za to wzdęciami to pół imprezy wyniszcze ;D
nic ci nie będzie z wątrobą możesz wypić,a za dużo miarek supli bym nie dawał ,bo testowałem nie polecam
testowales i jak? co sie dzialo? ;>
co do alko to odpada bo podobno ryje banie jak sie alko pije ;] będe trzeżwy, też się umiem bawic ale nikt mi nie powie ze bawi sie tak samo na trzeźwo jak i na % czy czyms innym ;]
testowales i jak? co sie dzialo? ;>
co do alko to odpada bo podobno ryje banie jak sie alko pije ;] będe trzeżwy, też się umiem bawic ale nikt mi nie powie ze bawi sie tak samo na trzeźwo jak i na % czy czyms innym ;]
co się działo ,duszności ,zawroty głowy,zbierało mnie na wymioty,ale nie mogłem jakoś zwymiotować,dreszcze,krwotok z nosa,
alko ryję banie hmm chodzi ci na cyklu,że jakoś bardziej ,bo jeśli tak to na pewno nie :smile:,a jeśli dajesz radę na trzeźwo to jeszcze lepiej
alko odpada bo raz ze jade autem
dobry jesteś koleś, ej. a po dragach to już można prowadzić ? tak się składa, że za jadę pod wpływem narkotyków grozi więzienie do lat 6.
juz spoko ;] będę trzeźwy jak ryba ;] myslałem ze na dopalaczach to jakieś ziólka nie szkodliwe co troszkę rozweselaja ale są delikatne itp .
ale w takim razie jesli zaliczaja sie do narkotyków to ich nie tykam ;] a tanie są.
wypije sobie red-bulla i to wszystko ;]
http://i.demotywatory.pl/uploads/1253535499_by_SirNick_500.jpg
a tanie są.
nie są tanie ;p
heh u mnie ziomki pala dość regularnie różnego typu kadzidełka (tak na tym pisze bo pokazywali) ogólnie wiem za to kosztuje ok. 20zl za 0,25g (czyli mało) z opowiadań wiem, że bania jest ale krótka 1-2h...
u mnie to łączą z alkoholem bo wtedy ładnie poniewiera ale sam osobiscie pozostaje przy opcji %%% bez mieszaniny ziólek ;D
ogólnie nie wiedziałem że Sosna walisz "mocniejsze" "suplementy"
ogólnie nie wiedziałem że Sosna walisz "mocniejsze" "suplementy"
też właśnie nie wiedzialem ;]
co do tematu możesz Fehu zamknąć bo nic nie bede brał ;] myślałe ze dopalacze.com sa łagodne a tu klapa ;]
Nie słuchaj... na sucho to nawet trawa nie rośnie. Ja Ci polecam ścieżkę dobrej amfy... tylko, że jest trochę kataboliczna :-D
troche to mało powiedziane !!! ale z tą trawą to też po częsci racja :)
No to weźmie do tego przed HMB+BCAA+glutamina i już jest git :twisted: