Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : clenburexin

bobberek
22-11-09, 14:59
witam wszytskich,
pytanko:
czy mieszanie l karnityny z celnburexinem jest dobra mieszanka? i jak ja odpowiednio mieszac?
w tej chwili biore w dni treningowe clenburexin rano przed sniadnaniem pol h, a lkarnityne zaraz przed treningiem
w dni nietreningowe tylko pije na czczeo zaraz po obudzeniu l-k
dodam z celnburexin i lkarnityna firmy trec
dziekuje

D3
22-11-09, 17:42
Pytanie, czy uprawiasz do tego jakieś aeroby, bo jak bierzesz tak tylko do siłowni to szkoda wyrzuconej kaski...

wujek.maciek
22-11-09, 17:52
ja jeszcze wczesniej bym zapytal czy dieta jest?? bo spotkalem juz takich, co nakupowali supli na odchudzanie, a 0 diety i 1 w tyg silownia, i to tez nie zawsze: "bo kumpel po mnie nie przyjechal, a na 2gi koniec miasta z buta nie bede targal, bo brzydka pogoda..." :evil:

pozdro

D3
22-11-09, 19:58
ja jeszcze wczesniej bym zapytal czy dieta jest?? bo spotkalem juz takich, co nakupowali supli na odchudzanie, a 0 diety i 1 w tyg silownia, i to tez nie zawsze: "bo kumpel po mnie nie przyjechal, a na 2gi koniec miasta z buta nie bede targal, bo brzydka pogoda..." :evil:

pozdro

No to też prawda, z góry niepotrzebnie założyłem, że ziomek ma dietę...

dzbanekzwd
22-11-09, 20:17
clenburexin dobry środek, z tego co pamiętam to 2 caps przed śniadaniem i 2 przed obiadem, l-karnityna przed treningiem. Ale jak wyżej koledzy wspomnieli bez diety to efektu dobrego nie będzie.