Zobacz pełną wersję : Problemy z klejnotami :D
A wiec tak od 4 dni mam problem z bolącym jąderkiem oraz coś na brzuchu na wysokości pępka lecz powoli to już przechodzi czy powinienem zrobić narazie przerwę z treningiem?
A wiec tak od 4 dni mam problem z bolącym jąderkiem oraz coś na brzuchu na wysokości pępka lecz powoli to już przechodzi czy powinienem zrobić narazie przerwę z treningiem?
a jądra ćwiczysz? jak tak to konieczna przerwa:evil:
miałem jakieś 5 lat temu operacje na jedno z nich z powodu "przekręcenia się"
Do lekarza jazda :> Dla własnego "interesu" !
slim shady
22-11-09, 10:23
jak ból nie ustąpi to udaj się do lekarza
A moze przepuklina Ci wyszła po prostu :)
Do lekarza smignij zamiast sie zamartwiac. :)
A moze przepuklina Ci wyszła po prostu :)
Do lekarza smignij zamiast sie zamartwiac. :)
Jak to przepuklina nie martw się, operacja jest szybka, powrót do zdrowia jeszcze szybszy, a do formy to już nie pisze. :happy:
Miałem Pachwinową i brzuszną i więcej bym nie chciał. :surprised:
tzw. skręt jąder. miałem ten sam problem, często występuje u sportowców albo przy zbyt wysokim podnieceniu.
pisałeś, że miałeś już operację na "odkręcenie" czyli to nie pierwszy raz się obwinęły:)
..:Damian:..
22-11-09, 14:31
Po prostu wychodzi Ci przepuklina zabieg jest na to kruciutki i bez bolesny przez pewien okres czasu nie będziesz mógł wykonywać prac fizycznych.
Jak ci wyszła należe masować to gulałke tak jak idą wskazówki zegara przy tym napierać delikatnie ją w kierunku jąder powinna gulałka się wchłonąć.
Wiem bo brat miał przepuklinę
Po prostu wychodzi Ci przepuklina zabieg jest na to kruciutki i bez bolesny przez pewien okres czasu nie będziesz mógł wykonywać prac fizycznych.
Jak ci wyszła należe masować to gulałke tak jak idą wskazówki zegara przy tym napierać delikatnie ją w kierunku jąder powinna gulałka się wchłonąć.
Wiem bo brat miał przepuklinę
Bardzo nikłe, żeby znikła w ten sposób.
Miałem pachwinową w dzieciństwie, wszelakiego sposoby robiłem, żeby ona znikła, ale nic nie skutkowało. Została mi operacja. Po której do dziś, na szczęście nie mam przepukliny.
Co do brzusznej, jest to najgorsza z możliwych przepuklin, wyszła mi podczas zasypiania, a dokładnie najpierw był straszny ból i kłucie w okolicach pępka, myślałem, jak się prześpię to przejdzie. A tu rano miałem już kulkę nad pępkiem :cry:. Po prostu wyszła samoczynnie, analizowałem sobie przez co mogła wyjść, ale do niczego nie doszedłem. 1,5 roku trwało żebym wrócił do stanu poprzedniego po tych 2 operacjach. Lepiej rączki kierować do Bozi o zdrowie :pray:.
a ktoś czyta ze zrozumieniem?;>
napisał wyraznie JĄDRA i brzuch... do tego dodał, że miał operację na skręcenie jąder.
więc po co szukać innych powodów jak objawy+wcześniejszy problem z tym, daje jeden wynik... nic nie wspomniał żeby coś mu wyskoczyło.
ino przepukliny.. mam ładne dwie blizny po tym dziadostwie, kilka szwów było.
dobrze, że tego nie pamiętam bo za małego, podobno wrzeszczałem jakby świnie zarzynali bo mi flaki wyskoczyły.
miałem jakieś 5 lat temu operacje na jedno z nich z powodu "przekręcenia się"
jak to przeczytałem to aż mnie wykręciło na samą myśl, jakie to musiało być nie przyjemne :lol: :errf:
współczuje :P
jest juz coraz lepiej ale narazie przynajmniej do poniedziałku brak siłki
ból już przechodził ale na w w-f byliśmy na siłowni i przy machaniu bicem przy modlitewniku "przeszedł" mnie ból był przy nagłym szarpnięciu z ciężarem czytaj szybkim ruchem do góry ledwo zacząłem ćwiczyć i już po 2 miesiącach przerwa ;/
miał ktoś podobną dolegliwość w necie wyczytałem ze ból może wynikać z przeciązenia kręgosłupa ale co to jest te 50 kg na serie w przysiadzie