Zobacz pełną wersję : Thermo + CLA tylko jak? i kiedy ?
witam, mój problem mianowicie polega na tym, że nie wiem jak brać spalacz (Xedra-Cut firmy USN) i CLA. Prosiłbym żebyś Cie mi to pomogli ogarnąć, a więc:
idę czystko w dół, mam 18 lat, ważę 94kg, 188 wzrostu... oczywiście trochę tego mięśnia jest;):whistle: ale chce zejść w 4 tygodnie od 4kg do 10kg...
OPIS DNIA:
5:30 kapsy
6:00 - 8:00 trening
8:30 posiłek
12:00 kapsy
12:30 posiłek
14:30 kapsy
15:00 - 17:00 trening
18:00 posiłek
teraz pytania:
1. czy takie rozplanowanie dnia jest dobre? da mi rezultaty które chce osiągnąć? i czy lepiej ćwiczyć na czczo tylko na spalaczu?:errf:
2. gdzie mam dodać CLA?
prosiłbym o szybką odpowiedź bo od poniedziałku zaczyna;) dzieki
po 1 tracenie powyżej 5 kg w ciągu miesiąca może źle się podziałać na organizm.
CLA bierze sie po posiłku 1-2 kapsy 3x dziennie ;)
2 razy dziennie ćwiczysz??
co do thermo mozesz brać w dni treningowe 4 kapsy (po 2 pół godziny przed każdym treningiem), a w dni nietrenigowe 2-3 dziennie po 1 przed posiłkami, możesz brać 2 przed śniadaniem i obiadem żeby nie mieć problemów ze snem, chociaż ja mnie aż tak nie działa ta kofeina.. Zależy czy kawe pijałeś kiedyś.
aha no okej, a co z wypiciem kapsuł na czczo i iść na trening?
PS: ćwiczę 2 razy dziennie, 5 dni w tygodniu
producen Xedra-Cuta zaleca żeby brać go 5 dni pod rząd a potem 2 dni przerwy i tak w kółko ;)
a co to są za treningi tak wogóle? Moim zdaniem nie powinieneś na czczo ćwiczyć.. ale zobaczymy co inni powiedzą
tak wiem, i dlatego 5 razy w tygodniu ćwiczę;)
trening typu bieżnia, rowerek, stepper, dużo ćwiczeń na brzuch... bo głównie chodzi mi o zrzucenie brzucha...
myślę ze jak zgubie z kilkanaście kilo w ciągu 2,3 miesiecy to będzie elegancko i dalej będę mógł kontynuować budowanie mięśnia;)
jakie masz cla ?
bierz tak by na dzień było około 3g w 3porcjach
nie za bardzo się znam na tym, ale to jest CLA (1000) w kapsach... myśle że 2 kapsy, 3 razy dziennie po posiłku styknie;)
nie za bardzo się znam na tym, ale to jest CLA (1000) w kapsach... myśle że 2 kapsy, 3 razy dziennie po posiłku styknie;)
skoro 1000 to pewnie styknie 3razy dziennie po jednej ,ale sprawdź na opakowaniu ile ma mg substancji aktywnej w kapsułce
to co z tym wypiciem kapsuł na czczo i iść na trening?
bo 2 godziny ostrych cwiczeń na pusty żołądek może być trochę trudne
to co z tym wypiciem kapsuł na czczo i iść na trening?
bo 2 godziny ostrych cwiczeń na pusty żołądek może być trochę trudne
jakim wypiciem kapsuł i czemu na czczo trening?
chodzi mi o to czy lepiej nic nie jeść, wypić ten spalacz i iść na trening? czy lepiej wypić spalacz, zjeść i dopiero iść na trening:) ?!
slim shady
22-11-09, 13:11
lepiej coś zjeść ...
aha , no tak myślałem, bo i tak spale więcej kalorii niż zjem :P
PS: odświeżę temat za 4 tygodnie jak mi poszło:)