PDA

Zobacz pełną wersję : POMOCY!!! Schudłem 20 kg

bulciu17
18-11-09, 08:42
witam mam wielki problem schudlem ze 100 kg na 80 mam duzo zwisajacej skory chcial bym zaczac chodzic na silownie zeby sie tego pozbyc ale nie wiem co ja mam robic jakie cwiczenia itd prosze o pomoc thz z gory

..:Damian:..
18-11-09, 20:05
Może zachorowałeś na coś, że był taki drastyczny spadek masy ;/

Byś mógł zamieścić podstawowe dane osobie tzn. Ile masz lat?, wiek, staż, co się stało, że tak szybko masa Ci spadła i czy nadal spada czy już się normuje

Kreta
18-11-09, 20:23
Wiem ze jak jest naprawde za duzo skory to sa operacjie hirurgiczne

18-11-09, 20:28
No raczej on nie będzie chciał iść na operacje.

Proponował bym kupić sobie odpowiednie suplementy na masę i zacząć trening typowo na masę i powinno wszystko się wyrównać

slim shady
18-11-09, 20:38
kolagen

19-11-09, 15:25
kolagen

Albo BIO KOLAGEN

KowalX
19-11-09, 17:43
witam mam wielki problem schudlem ze 100 kg na 80 mam duzo zwisajacej skory chcial bym zaczac chodzic na silownie zeby sie tego pozbyc ale nie wiem co ja mam robic jakie cwiczenia itd prosze o pomoc thz z gory

balsamy ujędrniające ,kup jakieś porządne w aptece może produkty vichy

19-11-09, 18:02
U mnie siostra brała jakieś balsamy ujędrniające + aerobik i nie narzeka teraz na sylwetkę.
Ale ty jesteś innej płci to powinieneś jeszcze na siłkę polatać :)

Hermann
19-11-09, 18:14
Dużo zależy czy masz 17 lat czy 47. Kowal dobrze radzi . Jeżeli jesteś młody czas pracuje na twoją korzyść i potrzeba tylko cierpliwości i pracy.Kup te balsamy masuj ciało stosuj prysznic na przemian zimny gorący.Jeżeli sie krępujesz wyglądu załóż lużne portki i koszulke i dymaj na siłownie.Co do ćwiczeń dla początkujących to są lepsi fachowcy i w tym ci nie doradze.Żadnych operacji!!!

GrubyHolland
26-11-09, 19:55
ja jak próbowałem chudnąć też tak miałem, jak dla mnie lepiej ograniczyc jedzenie + siłownia jak byś tak zrobił to zamiast wiszącej skóry być miał mięśnie :) pozdro