PDA

Zobacz pełną wersję : Mau Thai i siłownia

Ornata1
17-11-09, 23:23
Witam!
Mam pytanie. Jeżeli chodzi się na siłownie, bierze się koksy, oraz chce sie uczęszczać na treningi Mau Thai, to czy spale to wszystko wypracowane na siłowni czy nie? Bo z tego co zaobserwowałem na treningach Mau Thai jest tam jeden koleś dość duży coś ok 47cm w łapie i 112kg po jakimś czasie schudł i to bardzo dużo. Z jakich powodów mogło by to być? Więc czy można ćwiczyć na siłowni jak i chodzic na treningi i przybywać na wadze? , Bo nie wiem, czy warto chodzić na treningi Mau Thai i stracić to co do tej pory wypracowałem. :pray:
Dzięki z góry za pomoc

fallenursus
17-11-09, 23:35
przestal jesc...

vold
18-11-09, 06:58
Można śmiało , nic nie stracisz co zrobiłeś na siłowni przynajmniej nic co ważne czyli mięśnie bo wode i tłuszcz jak najbardziej ale na tym to nikomu normalnemu nie zależy,

ten gość co schudł miał mase nie poprawną, dużo tłuszczu , masa zrobiona na koksach bez odpowiedniej diety,

wole ważyć 90kg i wyglądać super niż 120 i wyglądać jak świnia ale niektórych to rajcuje że jest wielki a jak się rozbierze to tłusta świnia i nadaje się tylko na bramke na wiejski festyn :)

.

vold
18-11-09, 06:59
Co jeszcze ważne trzeba zmienić diete aby uzupełniać brakujące składniki.

Ornata1
18-11-09, 16:42
czyli można smiało czwiczyć chodzi mi tylko o to żeby nabierać masy czwicząc tu i tu a co do diety to można więcej witamin i węglowodanów brać

ht
18-11-09, 16:49
dieta. musisz dac dobra nadwyzke kcal.

KowalX
18-11-09, 17:01
dużo węgli...

vold
18-11-09, 20:51
dokładnie jak napisał ht i kowal.