Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Napoje, jogurty do szkoły...

cieply-kc
17-11-09, 13:56
Witam, wiem że w internecie jest dużo przepisów na temat różnych koktaili itp... na bazie jogurtu itp.

Ale czy na bazie jogurtu/jogurtu pitnego łatwym sposobem można zrobić koktail który po paru godzinach będzie zdatny do picia.

aha... czy można użyc jako bazy jogurtu pitnego i nie będzie żadnych konsekwencji...:whistle:

Tadel
17-11-09, 22:53
ja zawsze mam kanapke, a na przerwie lece do sklepu po maślanke z kumplem i jest git ;D czasami jak długo mam lekcje to serek wiejski + łyżka i już ;D

swiroos
20-11-09, 09:08
przygotuj sobie lepiej kanapki z grilowanym cyckiem, albo pojemnik z ryżem plus cyc a nie z jogurtami bedziesz kombinował

slim shady
20-11-09, 15:18
sałatka z piersią kurczaka, jajkiem, żółtym serem + warzywa wszystko posypane ziarnami słonecznika i polane oliwą z oliwek - u mnie to hit :P

Kreta
23-11-09, 21:32
Kanapki z piersia z kurczaka mmm pyszka;]

mtm
23-11-09, 21:36
Ale czy na bazie jogurtu/jogurtu pitnego łatwym sposobem można zrobić koktail który po paru godzinach będzie zdatny do picia.

Jeśli zrobisz go rano i wypijesz po 3-4 godzinach ; raczej sie nie zepsuje .:twisted:

aha... czy można użyc jako bazy jogurtu pitnego i nie będzie żadnych konsekwencji...

Umrzesz w męczarniach ....
:evil: