Zobacz pełną wersję : Co po mono?
Witam!
Piszę w imieniu kolegi.
Robił on pierwszy cykl na krecie mono Universala Creapure 500g 45dni.
Teraz musi zrobić przerwę między cyklami wg zaleceń.
W tym okresie chciałby robić jakiś inny cykl na czymś bez kreatyny.
Z kolei ja wyczytałem gdzieś(może nawet na tym forum), że skoro przedtem robił Mono to teraz może dać np Jabłczan i efekty nadal będą.
Oczywiście chciałbym abyście to rozstrzygnęli i ewentualnie doradzili jaki cykl może robić zamiast krety.
PS. Sam za parę miesięcy chcę robić pierwszy cykl na czystym mono czy Universal jest dobry na pierwszy rzut?
niech teraz sobie AAKG wezmie ;]
slim shady
15-11-09, 21:59
w przerwie może brać AAKG /Cytruline + bcaa
cytrulina to też kreta tylko ta inna tak?
wtedy znwu będzie mógł walnąć inną krete?
i co myślicie o tym Universalu na I cykl. Ogólnie on ma fajny przyrost tylko nie wiem jak to sie ma do innych monohydratów.
fallenursus
15-11-09, 22:10
cytrulina to też kreta tylko ta inna tak?
wtedy znwu będzie mógł walnąć inną krete?
i co myślicie o tym Universalu na I cykl. Ogólnie on ma fajny przyrost tylko nie wiem jak to sie ma do innych monohydratów.
http://i.demotywatory.pl/uploads/1258149837_by_qazplmokn_500.jpg
dzięki za pomoc. Jak Cię to śmieszy to nie musisz zaraz całemu światu rozgłaszać. Pisze tylko to o co on pyta więc :* tyle
dzięki za pomoc. Jak Cię to śmieszy to nie musisz zaraz całemu światu rozgłaszać. Pisze tylko to o co on pyta więc :* tyle Dobra wszystko już znalazłem. Dzięki za częściową pomoc. Tylko jeszcze co o tym UNIVERSALU?
mono jak mono wazne zeby bylo creapure
a co do cyklu to najlepiej robic tak 2-3 cykli rocznie wtedy by byly najlepsze efetky
bo jesli bedzie robil co miesiac to nie bedzie mial takich dobrych osiagow
mono jak mono kreta jak kreta, wcale nie musi byc creapure, jak trening bedize dobry miska dobra to bedzie dobrze.
Co do brania tez 2-3x w roku to też sie z tym nie zgodzę, to już tak oklepane jest po prostu tak jak z tym ze mono na I cykl.
są osoby co biorą kretę cały rok w mniejszej dawce ale tak jak mowie to wszystko zależy od tego jaki kto ma cel i jak wyglad teraz, poziom Bf itp
biora caly rok i wygladaja jak wygladaj ...
zrob sobie cykl po cyklu, a pozniej zrob tak jak napisalem i powiesz czy nie mialem racji
Dobra dzięki.
No cóż w teorii mam już rozplanowane co po czym tylko nie wiem jak z kasą będzie. A teraz musze przestawić dietkę z redukcji na masę delikatnie żeby fatu nie chwytać tylko mase czystą:) Pewnie będe jeszcze zdawał relacje z tego jak to wychodzi...
biora caly rok i wygladaja jak wygladaj ...
zrob sobie cykl po cyklu, a pozniej zrob tak jak napisalem i powiesz czy nie mialem racji
nie masz racji, ale cóż bo nie potrafisz rozróżnic co dana osoba chce z sobą zrobić. nei każdy robi typową mase. i nie wszyscy w tym celu biorą krete.
branie jej cały rok w mniejszych dawkach jest okej, ale zależnie od tego co kto chce osiągnąć, bo kreta to tez bardzo dobry antykatabolik.
sporo by pisać nie chce mi sie. ide na silke.