Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co po mono?

GRUCHA_PL
15-11-09, 21:54
Witam!
Piszę w imieniu kolegi.
Robił on pierwszy cykl na krecie mono Universala Creapure 500g 45dni.
Teraz musi zrobić przerwę między cyklami wg zaleceń.
W tym okresie chciałby robić jakiś inny cykl na czymś bez kreatyny.
Z kolei ja wyczytałem gdzieś(może nawet na tym forum), że skoro przedtem robił Mono to teraz może dać np Jabłczan i efekty nadal będą.
Oczywiście chciałbym abyście to rozstrzygnęli i ewentualnie doradzili jaki cykl może robić zamiast krety.
PS. Sam za parę miesięcy chcę robić pierwszy cykl na czystym mono czy Universal jest dobry na pierwszy rzut?

cma
15-11-09, 21:57
niech teraz sobie AAKG wezmie ;]

slim shady
15-11-09, 21:59
w przerwie może brać AAKG /Cytruline + bcaa

GRUCHA_PL
15-11-09, 22:03
cytrulina to też kreta tylko ta inna tak?
wtedy znwu będzie mógł walnąć inną krete?
i co myślicie o tym Universalu na I cykl. Ogólnie on ma fajny przyrost tylko nie wiem jak to sie ma do innych monohydratów.

fallenursus
15-11-09, 22:10
cytrulina to też kreta tylko ta inna tak?
wtedy znwu będzie mógł walnąć inną krete?
i co myślicie o tym Universalu na I cykl. Ogólnie on ma fajny przyrost tylko nie wiem jak to sie ma do innych monohydratów.
http://i.demotywatory.pl/uploads/1258149837_by_qazplmokn_500.jpg

GRUCHA_PL
15-11-09, 22:13
dzięki za pomoc. Jak Cię to śmieszy to nie musisz zaraz całemu światu rozgłaszać. Pisze tylko to o co on pyta więc :* tyle

GRUCHA_PL
15-11-09, 22:40
dzięki za pomoc. Jak Cię to śmieszy to nie musisz zaraz całemu światu rozgłaszać. Pisze tylko to o co on pyta więc :* tyle Dobra wszystko już znalazłem. Dzięki za częściową pomoc. Tylko jeszcze co o tym UNIVERSALU?

niewula
16-11-09, 07:23
mono jak mono wazne zeby bylo creapure
a co do cyklu to najlepiej robic tak 2-3 cykli rocznie wtedy by byly najlepsze efetky
bo jesli bedzie robil co miesiac to nie bedzie mial takich dobrych osiagow

Sosna91
16-11-09, 14:12
mono jak mono kreta jak kreta, wcale nie musi byc creapure, jak trening bedize dobry miska dobra to bedzie dobrze.

Co do brania tez 2-3x w roku to też sie z tym nie zgodzę, to już tak oklepane jest po prostu tak jak z tym ze mono na I cykl.

są osoby co biorą kretę cały rok w mniejszej dawce ale tak jak mowie to wszystko zależy od tego jaki kto ma cel i jak wyglad teraz, poziom Bf itp

niewula
16-11-09, 16:28
biora caly rok i wygladaja jak wygladaj ...
zrob sobie cykl po cyklu, a pozniej zrob tak jak napisalem i powiesz czy nie mialem racji

GRUCHA_PL
16-11-09, 16:49
Dobra dzięki.
No cóż w teorii mam już rozplanowane co po czym tylko nie wiem jak z kasą będzie. A teraz musze przestawić dietkę z redukcji na masę delikatnie żeby fatu nie chwytać tylko mase czystą:) Pewnie będe jeszcze zdawał relacje z tego jak to wychodzi...

Sosna91
16-11-09, 17:07
biora caly rok i wygladaja jak wygladaj ...
zrob sobie cykl po cyklu, a pozniej zrob tak jak napisalem i powiesz czy nie mialem racji

nie masz racji, ale cóż bo nie potrafisz rozróżnic co dana osoba chce z sobą zrobić. nei każdy robi typową mase. i nie wszyscy w tym celu biorą krete.

branie jej cały rok w mniejszych dawkach jest okej, ale zależnie od tego co kto chce osiągnąć, bo kreta to tez bardzo dobry antykatabolik.

sporo by pisać nie chce mi sie. ide na silke.