Zobacz pe³n± wersjê : Storm
Witam mam pytanie ile wam posz³o si³y po stormie ?? wiadomo na ka¿dego dzia³a inaczej ale tak mmniej wiêcej ?? bo mam storma , ostrowie , mass xxl , witaminki zalezy mi na sile I mam takie pytanie ile wam posz³o ???
to zalezy od wieliu czynnikow..
jednemu moze isc 30kg drugiemu wcale , jesli sie przylozysz do diety i treningu to bedziesz zadowolony
No ja w³anie zamówilem storma i shock therapy .. i zobacze i Ci powiem ile dalo ..
Bralem predzej 2x nitrobolon II to przyszlo 20 kg na klatke ...
a z czym mozna po³aczyc storma?
chcia³bym rowniez cos z uniwersala
to po³±cz z mono z universala
mono? a jak to dzia³a? biore odzywy 4 miesiace i jeszcze nie jestem ca³kiem na bierzaco
nie bierz mono ;]]
Universal gain fast ;]]
Moim zdaniem lepiej wez tego gainerka jest z universala i dosc dobry .. zreszta jak nie masz diety to pozdro ;]
mam diete, cwicze 3 lata. tylko ze jecha³em na sucho ca³y czas a teraz postanowi³em cos ruszyc. waze 96kg. chcia³em w³asnie sprobowac jakis fajny zestaw. co doradzisz?
Ja bd robil kuracje ..
Universal Storm
Universal shock therapy
Olimp Gain Bolic 6000
wiec nie mam zbyt duzego doswiadczenia w suplach sam to bd bral wlasie idzie ;)
zreszta jak nie masz diety to pozdro ;]
bez diety najlepszy gainer nie ma sensu
mam diete, cwicze 3 lata. tylko ze jecha³em na sucho ca³y czas a teraz postanowi³em cos ruszyc. waze 96kg. chcia³em w³asnie sprobowac jakis fajny zestaw. co doradzisz?
jak pisze adonis18 mono do tego bedzie bardzo ok ;]
Ezachiel zobacz kiedy napisalem o diecie ??;]] dopiero pó¼niej napisal ze ma wiec ? ;]]
nie czyta³em odpowiedzi, nie wiem co mia³o i¶æ,
u mnie masa +3-4kg
si³a nie wiem ale te¿ sporo na + tzn po cyklu jeszcze ssz³a stopniowo.
na 1 cykl nie baw sie w zadne sotrmy bo na mono bedzie ci dobrze szlo, storma zostaw sobie na pozniejszy cykl
mono to skrot od monohydrat jest to kreatyna taka najbardziej popularna i to od niej powinienes zaczac
na 1 cykl nie baw sie w zadne sotrmy bo na mono bedzie ci dobrze szlo, storma zostaw sobie na pozniejszy cykl
mono to skrot od monohydrat jest to kreatyna taka najbardziej popularna i to od niej powinienes zaczac
to tylko przekazywane przez niedo¶wiadczonych b³edne informacje, ¿e mono na 1, guzik prawda, to wsystko zale¿y od tego jaki kto ma cel, co chce osi±gn±æ, jaki sta¿ ma ju¿ teraz, jak teraz wygl±da, waga poziom BF. a nie ¿e mono i chuj.
w sumie sosna to masz racje !!!