Zobacz pe軟� wersj� : Storm
Witam mam pytanie ile wam posz這 si造 po stormie ?? wiadomo na ka盥ego dzia豉 inaczej ale tak mmniej wi璚ej ?? bo mam storma , ostrowie , mass xxl , witaminki zalezy mi na sile I mam takie pytanie ile wam posz這 ???
to zalezy od wieliu czynnikow..
jednemu moze isc 30kg drugiemu wcale , jesli sie przylozysz do diety i treningu to bedziesz zadowolony
No ja w豉nie zam闚ilem storma i shock therapy .. i zobacze i Ci powiem ile dalo ..
Bralem predzej 2x nitrobolon II to przyszlo 20 kg na klatke ...
a z czym mozna po豉czyc storma?
chcia豚ym rowniez cos z uniwersala
to po陰cz z mono z universala
mono? a jak to dzia豉? biore odzywy 4 miesiace i jeszcze nie jestem ca趾iem na bierzaco
nie bierz mono ;]]
Universal gain fast ;]]
Moim zdaniem lepiej wez tego gainerka jest z universala i dosc dobry .. zreszta jak nie masz diety to pozdro ;]
mam diete, cwicze 3 lata. tylko ze jecha貫m na sucho ca造 czas a teraz postanowi貫m cos ruszyc. waze 96kg. chcia貫m w豉snie sprobowac jakis fajny zestaw. co doradzisz?
Ja bd robil kuracje ..
Universal Storm
Universal shock therapy
Olimp Gain Bolic 6000
wiec nie mam zbyt duzego doswiadczenia w suplach sam to bd bral wlasie idzie ;)
zreszta jak nie masz diety to pozdro ;]
bez diety najlepszy gainer nie ma sensu
mam diete, cwicze 3 lata. tylko ze jecha貫m na sucho ca造 czas a teraz postanowi貫m cos ruszyc. waze 96kg. chcia貫m w豉snie sprobowac jakis fajny zestaw. co doradzisz?
jak pisze adonis18 mono do tego bedzie bardzo ok ;]
Ezachiel zobacz kiedy napisalem o diecie ??;]] dopiero p騧niej napisal ze ma wiec ? ;]]
nie czyta貫m odpowiedzi, nie wiem co mia這 i嗆,
u mnie masa +3-4kg
si豉 nie wiem ale te� sporo na + tzn po cyklu jeszcze ssz豉 stopniowo.
na 1 cykl nie baw sie w zadne sotrmy bo na mono bedzie ci dobrze szlo, storma zostaw sobie na pozniejszy cykl
mono to skrot od monohydrat jest to kreatyna taka najbardziej popularna i to od niej powinienes zaczac
na 1 cykl nie baw sie w zadne sotrmy bo na mono bedzie ci dobrze szlo, storma zostaw sobie na pozniejszy cykl
mono to skrot od monohydrat jest to kreatyna taka najbardziej popularna i to od niej powinienes zaczac
to tylko przekazywane przez niedo鈍iadczonych b貫dne informacje, 瞠 mono na 1, guzik prawda, to wsystko zale篡 od tego jaki kto ma cel, co chce osi庵n望, jaki sta� ma ju� teraz, jak teraz wygl康a, waga poziom BF. a nie 瞠 mono i chuj.
w sumie sosna to masz racje !!!