Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Redukcja do sprawdzenia!

BULLI
14-11-09, 21:28
Siemka!!
Mam dietke na redukcje do sprawdzenia!
WIEK 25
WAGA 101kg
STAZ 1.5r
Zanim zaczolem cwiczc wazylem lekko ponad 120kg(full of fat) zrzucilem do 90kg z tym ze wygladalem tak samo tylko w mniejszej wersji. Potem przyszedl czas na masowanie i zrobilem 10kg masy i wciaz mam troszke brzuszka i wiec w koncu przyszedl czas na redukcje chodzi o zachowanie miesni. Mam suplemetacje(bcaa,glutamina,witaminy)no i do tego cykl ssa testosteron enan+winstrol efedryna kofeina przed treningiem.
Tak wiec zuccie okiem na dietke.
SNIADANIE
omlet 6jaj 2cale 4bialka
lyzka masla ozechowego nie zadnego czekoladowego prawdziwe mslo ozechowe.
kubek zielonej cherbaty

IISNIADANIE
250g twarogu
100 szynki z kury
garsc orzechow

OBIAD
200g piersi z indyka(grilowana)
surowka100g
oliwki 100g
pieczarki 100g(uduszone na patelni)

IIOBIAD(przed treningiem)
200g piersi z indyka(gril)
250g wazyw(brokuly,kalafior)
50g makaron(brazowy)

PO TRENINGU
carbo ok 50g
bialko WHEY

KOLACJA
tunczyk wsosie wlasnym(1puszka)+lyzeczka majonezu(low fat)do smaku
ogurek surowy 150g
cherbata zielona

PRZED SNEM
250g twarogu

Treningi 5x w tyg kazda partia 2x po treningu aeroby biegam-biegam a raczej truchtam po silowni do domu jakies 3.5km(jakies 30min.).

BULLI
15-11-09, 16:24
czy znowu musze sie prosic o odp...??

BULLI
16-11-09, 22:08
Panowie naprawde mi zalezy na tym!!!

Clydefrog
17-11-09, 11:58
Nie jestem specjalista od zywienia, ale widze ze nikt nie odpowiada, wiec moze chociac topica podbije.

Sam jestem obecnie na redukcji i szczerze powiedziawszy, gdybym jadl tak jak opisales, to bym sie spasl jak prosiak. Osobiscie jem moze okolo polowe tego, co wpisane.

Nie podales wzrostu, wiec trudno powiedziec jak mniej wiecej wygladasz. Jesli jestes b. wysoki lub misiasty to pewnie dieta odpowiednia. W moim przpadku (177 cm, 95 kg, 25 lat) takie posilki zdecydowanie przynioslyby skutek odwrotny do oczekiwanego.

Zazwyczaj jem tak:
Sniadanie: platki pelnoziarniste (garsc) zalane mlekiem wymieszanym z Promax
II sniadanie: banan
Obiad w pracy: bulka pelnoziarnista z jajkiem albo kurczakiem
Po pracy: jakis cieply posilek, moze byc np. ze sklepu, jakis lepszej jakosci, do 600 kcal. Ewnetualnie spaghetti z brazowym makaronem i sosem (ok 800 kcal)
Po treningu: bialko + cyclone wymieszane z mlekiem

BULLI
17-11-09, 13:23
no tak mowisz ze to jest zaduzo. Tylko ja nie przekraczam 150g wegli dziennie. Wywalilem ten majonez z kolacji i Makaron z posilku przedtreningowego. Jem ok 2godz przed treningiem a na 45min przed walne szejka proteinowego. Pracuje tez 9godz dziennie+treningi+aeroby.
Wzrost 185cm.

adonis18
17-11-09, 14:09
jak dla mnie może być, z tą "suplementacją" powinno ładnie zejść

z posiłku przed i po treningowego nie obcinaj wegli. przynajmniej ja bym tak zrobił, ale nie bardzo znam sie na koxie, wiec moge pierdolić

na razie zostaw jak jest, chyba że ktoś bardziej doświadczony ci doradzi inaczej

elo