Zobacz pełną wersję : nagrany kawałek .... :)help
siemka ... nagrałem kawałek (rap) , na całkowicie amatorskim sprzecie , w domu ... co zrobic by brzmiał on choć troche profesonalnie i czysto ?? czy jest taka szansa wogole ??
hmm tylko że tego chyba za darmo mi nikt nie zrobi :( a floty brak :( hmm czy wogole ktos by sie tego tknął ? tzn chodzi mi o to ze to nie w studiu nagrane i wogole pełna amatorka :(
na jakim majku nagrywasz? od skype?
jesli tak to za duzo nie zrobisz...
naucz sie masteringu są dobre programy i darmowe w dodatku ;)
nie no znalazłem jakis stary ... :P ale nowy juz zamowiony :) ehh no tylko dobrze by bylo jak by mi ktos chociaz podstawy pokazał :P
chociażby w cool edit pro da się trochę wyczyścić. ale żeby brzmiało PRO to raczej nie. sprzęt nagrywający to podstawa.
poślij linka do tego bita :D
linka podesle jak to troche ogarne :)
linka podesle jak to troche ogarne :)
mam nadzieję że nie żadne JP w tym rapie itd :)
STS a co w tym JP? Ja tam szanuje Firme Lubie ich chodze w tych ciuchach ich...
hehe no dobra najpierw pokaz ten kawalek ;)
Co w tym JP no jak to co że jak dzieciak usłyszy JP raz na teledysku to potem każdy powtarza bo myśli że jest cool tak jak z tymi bluzami idzie dumnie że ma napis prosto myśli że jest kimś każdy wie jak jest nie ma co o tym pisać . Co do firmy niektóre utwory sam słuchałem więc nic nie mam :)
hmm nie no JP napewno nie :P wole wykminic jakis mądrzejszy tekst :) chociaż do eldo mi jeszcze troche brakuje :P:P
słuchać okej, chodzenie w koszulce JP żałosne.
hehe słuchac tez nie za bardzo ;)
Sry że tak wejde nie w pore nie w pyte ale ja jestem trollem na tym forum :evil:
Sry że tak wejde nie w pore nie w pyte ale ja jestem trollem na tym forum :evil:
hehe spoko