PDA

Zobacz pełną wersję : Skrecanie dlugopisow uwaga !!!!

Bull2
13-11-09, 14:01
uwaga na przekretow w inernecie ! Reklamuja sie jako legalna firma do skrecanai dlugopisow przez maila jako osoby Olga Lehmann i Katarzyna Michalik. Trzeba wyslac skan dowodu i kaucje za dlugopisy 100zl po czym w coraz to kolejnych mailach trzeba jakies nowe wplaty dokoncywac. NIE ISTNIEJE TA FIRMA TYLKO WYLUDZAJA PIENIADZE mnie wydymali na 150 zl ale z tego co na internecie czytam to wieksze kwoty padly łupem. Ja dzisiaj ide na komende i zglaszam przestepstwo internetowe, łudze sie ze odzyskam pieniadze i nie dajcie sie w to wciagnac.

know1126
13-11-09, 14:22
nie wchodzic w nic gdzie wczesniej trzeba dawac kase. pamietac trzeba. obyś odzyskal....

cma
13-11-09, 14:47
na policje bo cie wyjebali dales sie wyjebac to cie w chuja zrobili proste walek idzie za walkiem

KowalX
13-11-09, 15:11
na policje bo cie wyjebali dales sie wyjebac to cie w chuja zrobili proste walek idzie za walkiem

następny :lol:

cma
13-11-09, 15:34
KolwalX nie rozumie nastepny???;D kurde no kazde robia na walku 150zl tez bym sie wkur**l no ale co zrobic 150zl nie chodzi piechota;]

KowalX
13-11-09, 15:44
KolwalX nie rozumie nastepny???;D kurde no kazde robia na walku 150zl tez bym sie wkur**l no ale co zrobic 150zl nie chodzi piechota;]

dział sztuki walki ;p

jak co zrobić niech idzie na policję i może odzyska kasę ,a może złapią pajaców ,którzy okradają ludzi.Często ludzie nie mający kasy na życie ,łapią się ostatnich oszczędności by coś zarobić dodatkowo ,a tu ktoś im robi wała.Może ktoś przez to głoduje.Wkurwiają mnie tacy ludzi.Niech się nauczą pracować :evil:

cma
13-11-09, 15:50
za malo zeby mu oddali moga ich tylko zlapac...

RamboIV
13-11-09, 15:56
Kiedys w radiu ZET byla o tym rozmowa Janusz Wajs i tez ludzie dzwonili ze to sciema itp. Nie dajcie sie nabrac.

cma
13-11-09, 16:02
no no ramboiv pamietam ze cos takiego bylo;] ze wysylales im 100zl kauci oni ci dlugopisy i potem odsylali ci niby te 100zl tez;]

niewula
13-11-09, 16:02
cma co ty jestes dysmuzg :twisted::twisted:

takie glupoty co ty piszesz ,to masakra
i nie tylko w hyde parku , ale w kazdym temacie
nastepnym raem przed wypowiedzia idz do jakiejs myslacej osoby
i sie zapytaj czy mozesz napisac takie zdanie

Bull2
13-11-09, 16:43
no i bylem... za tydzien w piatek mam wpasc z dowodami itp itd. dojade szmaty hihi

AKRO
13-11-09, 18:51
Ja też właśnie chcę sobie załatwić hałupnictwo. Tylko 8zł wysyłki i to wszystko.
http://praca.owi.pl/ogloszenie/Uczciwe_Chalupnictwo_Duze_Zarobki,62365
8zł to nic, zaryzykuję może to nie będzie przekręt.

fallenursus
13-11-09, 19:02
Panowie mam do was prosbe,
mam zamrozona kase w Liberi i w jedyny sposob jaka moge ja wyciagnac to przelewem wmalych ilosciach na inne konta. Wiec prosze was o wyrozumialosc i podanie numer ko9nt gdzie bede mogl przelac te kase. Oczywiscie dostaniecie rekompensate.
http://rlv.zcache.com/pwned_owned_internet_funny_t_shirts-p235588741059163872trlf_400.jpg

Bull2
13-11-09, 19:24
http://praca.owi.pl/ogloszenie/FIRMA_PRENTEX_TO_OSZUSTWO,67439
pozdro akro :lol:

fallenursus
13-11-09, 19:44
Panowie mam do was prosbe,
mam zamrozona kase w Liberi i w jedyny sposob jaka moge ja wyciagnac to przelewem wmalych ilosciach na inne konta. Wiec prosze was o wyrozumialosc i podanie numer ko9nt gdzie bede mogl przelac te kase. Oczywiscie dostaniecie rekompensate.
http://rlv.zcache.com/pwned_owned_internet_funny_t_shirts-p235588741059163872trlf_400.jpg

czlowieku!, ten post czysto sarkastyczny.bo nie wiem co sobie pomyslec.

ps. Ty wiesz kim jestes!
ps2. prosze nie pszesylac #kont na pm

RamboIV
13-11-09, 19:45
No ciekawe. Napisz co z tego bedzie. pozdro akro

Marurka
15-11-09, 10:36
Ja chodziłam do szkoły z Aleksandra Lehmann hehe :P moze ona jest teraz gangsta heheh :)

Bull2
15-11-09, 10:57
no to pewnie rodzina...

Olga Lehmann
12-12-09, 12:49
Witam wszystkich!!!!Ludzie zgłaszajcie to na policje!!Ci oszkani co wpacili pieniadze i ci co juz ten koles posługuje sie ich danymi!!!Im wiecej bedzie zgloszen na policje takze w moim kierunku to szybciej tego frajera znajdziemy!!Ja juz mam ogolnie tego dosyc bo doszlo do tego ze koles kaze im wysylac do mnie potwierdzenia przelewu pieniedzy.Wszystko przychodzi mi do domu!Nawet juz byly u mnie w domu 2 osoby po pieniadze!!chcieli odzyskac to co wplacili!!!JA NAPRAWDE NIE MAM Z TYM NIC WSPOLNEGO!!SPRAWA JEST CALY CZAS NA POLICJI!!MAM NADZIEJE ZE SZYBKO GO ZNAJDA...teraz tylko chcialabym zeby to wszytsko pokasowali na tych forum...bo wiara jedzie po mnie jak po szmacie a ja nic nie zrobilam zostalam tylko oszukana tak jak wy!!!WIEC NALEGAM ZGLASZAJCIE TO NA POLICJE!!!!!!!!NIE MA CO SIE SZCZYPAC I CZEKAC!!!

RamboIV
12-12-09, 14:07
Myslisz ze policja cos zdziała, he watpie w to. Moim zdaniem nalezy wsiasc sprawy w swoje rece. Ja osobiscie w to nie wierze i nigdy nie wplacalem zadjek kasy itp. Nie dajcie sie zrobic w balona.

Olga Lehmann
14-12-09, 15:01
No własnie o to chodzi ze Policja robi cos z ta sprawa...wkoncu zostalam oszukana i ten koles co sie za mnie podszywa zbruzgal moje dane bo wszyscy mysla ze to moja wina i ze wszytskich wkrecam w to glupie chalupnictwo!!Poprostu chcialam znalesc robote mam mala coreczke i nie jestem wstanie jej zostawic dlatego szukalam takiej pracy!!teraz to wszyscy mysla ze jestem przestepcznia internetowa na wysoka skale!!!ale policja naprawde cos z tym robi wzywaja mnie co jakis czas na przesluchania bo przychodza nowe skargi na moje dane!!mam nadzieje ze znajda tego gnojka!!!