Zobacz pełną wersję : nowy cykl za ponad 2 miesiace :) oceńcie - doradzcie :)
No to jak w temacie za jakiś czas zamierzam zrobic cykl na mase w tym celu wybrałem kilka supli które bedą mi do tego potrzebne, chciałem sie was poradzić co o tym myslicie, ewentualnie co byście zmienili pozdrawiam serdecznie !!!
-Gainer Matrix, Chocolate - 3630g
- White Flood, Electric Lemonade - 628g albo -Horsepower, Fruit Punch - 1000g
-Cytocell, Triple Berry Fruit Punch - 680g
dodam jeszcze ze w dnt chciałbym brac zwykłe mono, a moje przebyte cykle to:
mono 2 razy
x-pand dymatize z mono
super pomp250 i size on
do tego poszło jeszcze kilka gainerków size up 2x i mutant mass raz i jakieś tam białko ale nie pamietam nazwy:)
jesli chodzi o gainera to chciałem spróbować mass xxl ale niestety w sklepie w którym dokonam zakupu suplementów nie ma go w ofercie :(
no nie znowu masę będziesz walił?:P
a kiedy Ty rzezbe polecisz?:P
zima to sezon na masse wiec bede robił masse a na wiosne wezme sie za rzezbe :) na wszystko przyjdzie pora a co o tych suplach myślisz
dostępu to xxl nie masz? ja bym się na niego pokusił:)
o matrixie super opinii nie słyszałem, raczej średnie.
nie mam niestety jak bedziesz miał czas to luknij na ta stronke to jedyne gainerki które sa tutaj dla mnie dostepne http://www.paker.co.uk/kategoria-masowki_gainery,20.html
a o reszcie co myslisz którego stacka przed treningiem bys wybrał?
Serious Mass chocolate 5440g Nutritione bym się skusił do dietki:)
jak dla mnie Horsepower:)
dzieki śliczne 1Matt za rady a o tym ostatnim suplu po treningu co myslisz może cos lepszego bys radził?
bierz white flood obecnie biorę i polecam
KowalX (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=13746) jeśli polecasz to czy mógłbyś cos wiecej napisac jakie efekty itd... a co myślisz o tym stcku po trenigowym?
ja lece teraz na HP... bardzo dobry stak :) przygotuj sie ze beda Ci mrowki po calym ciele chodzic... i HP bierz codziennie... masz 50 porcji akorat 1 porcja dziennie- bedzie znacznie lepszy efekt... okropny smak ale warto sie przemeczyc ;) i zwykla krete dozuc w DT po treningu (ja uzywam z tauryna) ale np size on byl by rewelacyjny do tego ;)