Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pyt.sama red.brzucha czy masa +brzuch.

maniek90
12-11-09, 19:14
Witam. moje pytanie dotyczy:chcialbym pozbyc sie tkanki tluszczowej z brzucha.nie jestem zalany tluszczem wrecz troche chudzinka(70kg przy wzroscie 176)otoz problem wynika z tego ze chcialbym dalej cwiczyc na mase. sadzicie ze lepiej jest najpierw wypalic brzuch na amen czy palic go i cwiczyc na mase? jakie czynnosci podjac w wypaleniu go ? staz treningowy rok.poprosze takze o dobranie poczatkowych cwiczen na brzuch.jesli taki temat sie juz pojawil-przepraszam.dziekuje za wszystkie odpowiedzi.pozdrawiam

cma
12-11-09, 19:25
rob mase i brzuch bo jak zrobisz brzuch a potem mase to cie moze zalac:) jak zla dieta itp nie znam sie za dobrze ale najlepiej zrob brzuch i mase jednoczesnie tylko rob brzuch czesto:)

mtm
12-11-09, 19:35
najpierw redukcja brzucha , potem masa ...

cma
12-11-09, 19:38
11mtm ale jak zrobi redukcje i znow sie zaleje? czy to juz nie mozliwe?;D

mtm
12-11-09, 19:42
Przy odpowiedniej diecie i aktywności fizycznej , ciężko aby zalało ...

cma
12-11-09, 19:44
hehe dlatego mysle ze go zaleje hehe

maniek90
12-11-09, 19:47
moj tluszcz na brzuchu wynika z tego ze troche za duzo pilem piwa w wakacje i w weekendy,na klacie plecach itp nie mam go WCALE(w sensie nie puszysty itp).diety jako takiej nie prowadze,staram sie nie jest rzeczy smazonych i tlustych.nie siedze za biurkiem a aktywnosc fizyczna mam. tak wiec najpierw redukcja brucha.sadze ze dobrze iz ten temat poruszylem bo zapewne wiecej osob sie nad tym zastanawia a zdania sa podzielone. 11mtm a jaki poponujesz cwiecznia na wypalenie go ? dzieki za odpowiedzi

Wiki
12-11-09, 20:00
cwiczenia siłowe i areobowe + dieta z ujemnym bilansem kalorycznym!

Voice666
12-11-09, 20:45
Witam. moje pytanie dotyczy:chcialbym pozbyc sie tkanki tluszczowej z brzucha.nie jestem zalany tluszczem wrecz troche chudzinka(70kg przy wzroscie 176)otoz problem wynika z tego ze chcialbym dalej cwiczyc na mase. sadzicie ze lepiej jest najpierw wypalic brzuch na amen czy palic go i cwiczyc na mase? jakie czynnosci podjac w wypaleniu go ? staz treningowy rok.poprosze takze o dobranie poczatkowych cwiczen na brzuch.jesli taki temat sie juz pojawil-przepraszam.dziekuje za wszystkie odpowiedzi.pozdrawiam

Nie da rady spalić fatu miejscowo. Jeśli redukujesz to z całego ciała. Ćwicz dalej, przyjdzie wiosna to dorzucisz aeroby i tyle.
Na brzuch najlepsze ABSII

maniek90
13-11-09, 10:44
dzieki wszystkim za pomoc :)