Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ból po omce...

Daj Buziaka xD
11-11-09, 19:00
Witam.
Jestem juz po trzecim strzale omki 1ml/e5d. I po każdym strzale, następnego dnia, odczuwam straszny ból przy pracy mięśnia w który wbiłem( udo, łyda, dupa) Czym jest to spowodowane ? Iniekcje wykonuje dobrze, omka pewna, bo działa już. Jakieś propozycje ? ;>

BoloYeung
11-11-09, 19:19
zastrzyki sam robisz czy ktoś Ci je robi?? i jaką igłą ??

Daj Buziaka xD
11-11-09, 19:25
Sam robie igłą 0,6mm. Wcześniej biłem enan i było ok.

BoloYeung
11-11-09, 19:32
może źle robisz ja tez omke wale i wcale nie boli , zastrzyk rób powoli nawet przez 1 minute zeby olej lepiej weszedł zawsze masuj mięsien i ukute miejsce po zastrzyku , pamiętaj o rozluznieniu mięśnia i nie ruszaj strzykawką na boki podczas robienia zastrzyku

Daj Buziaka xD
11-11-09, 19:40
Zastrzyk robie powoki i przy 0,5ml robie kilka sek. przerwy. Nie ruszam strzykawką przy wbijaniu. Dziwi mnie to, że jak wcześniej co innego wbijałem, to następnego dnia nie bolało a przy omce boli jak cholera ;/ Słyszałem, że w omce są spore zawartości alkoholu i może dlatego tak boli, ale bolało by tez przy wpuszczaniu soku... Nie mam pojęcia co jest źle ;/

S!d!
11-11-09, 19:42
Mnie po boli miesien teraz po Omce jak bym miał stluczony miesien , bynajmiej podobny bol.

lg team
11-11-09, 19:43
powoli wpuszczaj i masuj po inj chwile,
mozesz wcierac masc rozgrzewajaca,

S!d!
11-11-09, 19:54
Mam nadzieje , że pomoze . A jak nie to zaczne robic inekcje w pośladki ;))

g-kick
11-11-09, 20:15
mnie omka tez boli , i prop i npp , widocznie tez cie bola niektore estry - niestety ...

Daj Buziaka xD
11-11-09, 21:27
Dzięki za wszystkie odpowiedzi ! Kolejny strzał w sobote, więc spróbuje sie dostosować :P A gdzie bić, żeby ból tak nie ciążył :P ??

S!d!
11-11-09, 21:37
Dzięki za wszystkie odpowiedzi ! Kolejny strzał w sobote, więc spróbuje sie dostosować :P A gdzie bić, żeby ból tak nie ciążył :P ??

Tak mysle , ze najlepiej bedzie w posladki ;) Najmniej unerwiony mięsień i największy ;)

damianox89
13-11-09, 10:47
Jestem po 9 (z 15) strzale omki :) pierwsze 4 byly w uda e7d. Pozostałą piątke jak narazie biore tak : w kazdy poniedzialek lewe lub prawe udo, czwartek: bark, pozniej byl triceps, wczoraj biceps. Nie powiem bol jest. Biore po 0,5ml na strone (lewa/prawa). Czy jest sens bicia omki w tą partie mięśni?

Adamv
13-11-09, 13:49
obojetnie w jaki miesien, ale im wiekszy tym lepiej. dlaczego po 0,5ml?

damianox89
13-11-09, 15:47
0,5ml w lewy biceps 0,5 w prawy, lacznie 1 ampulka ;)

Aponax
13-11-09, 17:03
Jestem po 9 (z 15) strzale omki :) pierwsze 4 byly w uda e7d. Pozostałą piątke jak narazie biore tak : w kazdy poniedzialek lewe lub prawe udo, czwartek: bark, pozniej byl triceps, wczoraj biceps. Nie powiem bol jest. Biore po 0,5ml na strone (lewa/prawa). Czy jest sens bicia omki w tą partie mięśni?

damianox89 , teraz to mnie chlopaku zalamanles i to na calego... Najpierw bijesz srodki niewiadomoego pochodzenia. A teraz co ty w ogole robisz?? myslisz ze jezeli w biceps zapierd... strzala to Ci urosnie wiekszy- urosnie ale nie od tego ze wbiles z niego.... Zostawie to bez komentarza... Bierzesz sie za cos a kompletnie nic o tym nie wiesz...

fallenursus
13-11-09, 19:22
moze ma syndrom Greg Valentino'a.....no ale cyklon fpyte,jak dla mnie to za bardzo hardcore...

g-kick
15-11-09, 14:09
omka nie działa domiejscowo - tylko sobie infekcji narobisz człowieku - kto ci tak dobrze doradził ta mega "metode" injekcji ?