Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 1,5 miesiąca

_the_hunt_
11-11-09, 10:13
Witam. Postanowiłem wstawić tutaj swoje zdjęcia. Wychodzę z założenia że foto gallery
jest po to aby ocenić postępy, coś doradzić itp, więc wstawiam zdjęcia.

Trenuję 1,5 miesiąca pod okiem Jolliego, zaczynałem od stadium tzw "placka". Trenowałem
planem fbw 5x5. Wcześiej coś tam ćwiczyłem, ale potem miałem ok rok przerwy.
Waga: 73->81
Klata: 112
Bic: 34;/;/;/
Udo: 62

Zdjęcia:
Klata, moj najgorszy pkt(poza bicem):
http://img697.imageshack.us/i/klata1.png/

Klata, ktoś poradzi co zrobić z kwestią zaznaczoną na czerwono, bo już nie mam pomysłów ;/
http://img43.imageshack.us/i/klata3.png/

Nogi:
http://img43.imageshack.us/i/nogi2.png/
http://img193.imageshack.us/i/mogi1.png/

Plecy:
http://img195.imageshack.us/i/plecy1.png/
http://img697.imageshack.us/i/plecy2.png/

pozdrawiam. Ćwicze bez supli.

cma
11-11-09, 10:22
ze wstydu nie masz pokazywac takie zdj

Jolly
11-11-09, 10:36
Zaraz ci wstawie bana za taki głupi spam...

galanter
11-11-09, 11:39
szczerze to słabo ale powód jest jeden wrzucasz fotki zbyt wczesnie 1,5 miesiąca to nie wiele za kilka miesiecy napewno bedziesz miał sie czym lepszym pochwalic wiec trenuj dalej, powodzenia i wytrwałości życze !!!

Sosna91
11-11-09, 11:45
nogi wyglądają na niezłe. przy 182cm 62cm w udzie dają rade,. ale reszta licho, bo mały staż, plecy jako tako ale klata fakt strasznie dziwnie wygląda, może taka genetyka.

cma
11-11-09, 11:47
Jolly -po to wstawia zdj zeby komentowac wiec skomentowalem ale pomysl po 1.5miesiaca wstawiac zdj...

Bull2
11-11-09, 11:49
cos sflaczaŁA ta klata jak u emeryta :D

_the_hunt_
11-11-09, 11:51
Na klacie jest..tłuszcz, chyba lipomastia, nie wiem. Tu pytanie co byście radzili: masować, czy redukować?. W ogóle jak pozbyć się tego gówna z klaty? ;/;/

mateohzp
11-11-09, 11:53
zadna tam lipomastia taka masz klate i tyle.. rób mase bo nie masz czego redukować.. normlane nigdy nie cwiczyles to tak wygladasz.. cwicz i sie nie przejmuj za rok klata bedzie jak u marynarza!

_the_hunt_
11-11-09, 11:56
Lipomastia nie lipomastia, ale dużo tłuszczu, z resztą, na tych fotach moze nie widać tego... a redukować jest z czego(ok 18-20% bf)

cma
niewiem sprobuj jechac na mase moze sie zrobi normalna nie znam sie na takich zeczach:D

Bull2
te suty cos nie ciekawe, z profilu jak wentyle od Jelcza?

_the_hunt_
11-11-09, 11:57
Mowie ze tluszcz!!!

cma
11-11-09, 12:04
to powiedz jak z sutkow sie tluszcz usuwa?;D hahahah bo ja niewiem

AKRO
11-11-09, 12:32
Troche smalcowato, ja to chyba bym zredukował. Co to jakiś miesiąc i już. Bo te cycki nie ładne , no chyba, że jakaś ginekomastia :]

cma
11-11-09, 12:37
ginekomastia od metanbolu hehe;D:D

Mocu
11-11-09, 12:58
Niesmaczne to wygląda :sick:

Wróć za rok, zrób masę, zrób jakieś mięśnie. :smile:

_the_hunt_
11-11-09, 13:04
Troche smalcowato, ja to chyba bym zredukował. Co to jakiś miesiąc i już. Bo te cycki nie ładne , no chyba, że jakaś ginekomastia :]

nie gineko, raczej lipo...

galanter
11-11-09, 13:09
skoro teraz jest zima to jest to sezon na mase wiec masuj a na wiosne zrób albo rzezbe albo redukcje wrzucisz wtedy fotki to Ci ktoś doradzi co zrobić

Wiki
11-11-09, 14:17
widać że lipo, jakby była ginekomastia to by cycki ładniej sterczały :lol:

Ja bym zrobił trochę masy jeszcze, a później redukcje z siłą :smile:

A tak w ogóle, to przyjąłeś profesjonalne pozy kulturystyczne.

_the_hunt_
11-11-09, 14:43
Wszystko fajnie, tylko że jak robie masę to szybko mnie zalewa, a chce nie miec w koncu tych cyckow...

Someone
11-11-09, 14:45
Kurwa radzą ci wszyscy a ty dalej wiesz swoje tak ? Masz cycki jak stara babka wiec stul jape i na siłke biegaj.

Wiki
11-11-09, 16:09
no to masuj z areobami, do tego może jakiś spalacz?

cma
11-11-09, 17:18
[http://www.gynecomastia.org/content/treatment/gynogallery.shtml] masz sobie zobacz jak wyglada ginekomastia nie boj zaby nie masz tego ale sie nie bierz za metanabol chyba ze chcesz tak samo miec:DD:D:D:D

cma
11-11-09, 17:32
sorry tam wam moze nie dzialac http://www.gynecomastia.org/content/treatment/gynogallery.shtml

sts
11-11-09, 18:26
Jim fajnie wygląda hahaha to nie laska?;D

cma
11-11-09, 18:33
sts dawaj soga;D hehehe za ogladanie:D

slim shady
11-11-09, 18:35
rób mase + aeroby (diete z głową )

BoloYeung
11-11-09, 21:22
CIekawe od czego CI gina wyskoczyła wbijałeś coś ??? jesli to genetycznie to mógłbyś nawet wytargać recepte na tescia z apteki jeśli pójdziesz z tym do lekarza , nogi ok , jak je ćwiczysz ???

Clydefrog
11-11-09, 21:50
Patrzac na niektore komentarze to krew zalewa. Nie ma czym sie chwalic? No jasne, ze ma - bo ma motywacje i ochote do cwiczenia. Mam wrazenie, ze niektore z tych negatywnych komentarzy zostaly napisane przez jakichs spasionych 'ekspertow', ktorzy by sie sami ze wstydu spalili, gdyby mieli swoje zdjecia pokazac ze swoimi obwislymi cycami, krostami na plecach i pyskami wykrzywionymi zarciem sterydow garsciami.

slim shady
11-11-09, 22:38
to że ma motywacje to każdy ma mu w tyłek włazić ? uważasz że inni mają mniejszą motywację ? to że sporo osób ćwiczy już kilka lat to znaczy że maja motywację, nie że ktoś 1,5 miecha. Wiadro zimnej wody na łeb jest potrzebne. Nie ma co rozpaczać tylko trzeba ciężko pracować, żeby być lepszym.

I jakim prawem oceniasz innych po wypowiedziach. Mam wrażenie że to multikonto, bo kto rejestruje sie na forum i odrazu wjeżdza na innych?

Clydefrog
11-11-09, 23:30
To potrzeba miec jakis staz na tym forum, zeby wyrazic swoja opinie?

Jak myslisz, czemu on wrzucil tego posta? Bo oczekiwal porady, zmotywowania do dlaszych cwiczen. Przeciez to jasne, ze nie oczekiwal, ze wszyscy nagle mu padna do stop i zaczna bic poklony i wyrazac podziw - nikt nie jest tak glupi, zeby myslec, ze po miesiacu treningu bedzie widac jakiekolwiek konkretne efekty.

Widac niektorzy juz sami zapomnieli jak to bylo, gdy zaczynali cwiczyc. Dla osoby, ktora nigdy wczesniej nie miala zadnych konkretnych miesni kazda, nawet najdrobniejsza zmiana w np. obwodzie klatki czy ramienia, kazdy dodatkowy widoczny miesien to powod do dumy. No, ale moge sie mylic - moze niektorzy sa tacy 'super-cool', ze po pierwszych paru miesiacach treningu stwierdzili, ze 'no, kurcze, musze sobie dac kubel zimnej wody na glowe, bo trening zaczal sie oplacac i nie wolno mi byc z tego zadowolonym'.

Akurat na tyle dlugo siedze w internecie, korzystalem z niejednego forum i niejednej grupy dyskusyjnej, zeby zdawac sobie sprawe, ze ludzie majacy wspolne zainteresowania powinni sie nawzajem wspierac i motywowac. Tutaj widze glownie zabawe w koguciki naszpikowane testosteronem, przekonane o swojej wyzszosci, bo juz zapomnialy jak to bylo, gdy sami zaczynali cwiczyc. Te wasze wypowiedzi nikogo napewno do dalszych cwiczen nie zmotywuja, jednynie zniecheca.

Osobiscie uwazam, ze naleza mu sie gratulacje za rozpoczecie treningow - bo wiekszosc mlodych ludzi woli usadzic dupsko przed komputerem albo telewizorem i napychac sie czipsami i innym gownem.

Jeszcze raz - przypomnijcie sobie jak to bylo, gdy zaczeliscie sami cwiczyc i co mysleliscie jak zobaczyliscie pierwsze efekty treningu. Moze wtedy bedzie latwiej sie odniesc do posta tego chlopaczka a nie tylko stwierdzic, ze 'nie, to do niczego, jestes beznadziejny i najlepiej zamknij morde i zniknij'.

slim shady
12-11-09, 00:07
To potrzeba miec jakis staz na tym forum, zeby wyrazic swoja opinie?
a ktoś wspominał tutaj, że trzeba mieć staż żeby się wypowiadać ??

ak myslisz, czemu on wrzucil tego posta? Bo oczekiwal porady, zmotywowania do dlaszych cwiczen.
Dostał przecież poradę ode mnie i jeszcze paru osób, jak chce szczegółów to niech poczyta podwieszone albo założy temat w odpowiednim do tego dziale i dostanie fachową pomoc, tutaj oceniamy sylwetki i staram sie "nakierować" na odpowiedni tor.

'no, kurcze, musze sobie dac kubel zimnej wody na glowe, bo trening zaczal sie oplacac i nie wolno mi byc z tego zadowolonym'.
zadowolenie to inna sprawa niż popadnięcie w samozachwyt i narcyzm

Tutaj widze glownie zabawe w koguciki naszpikowane testosteronem, przekonane o swojej wyzszosci, bo juz zapomnialy jak to bylo, gdy sami zaczynali cwiczyc. Te wasze wypowiedzi nikogo napewno do dalszych cwiczen nie zmotywuja, jednynie zniecheca.
To forum kulturystyczne, nie wsparcia. Chociaż już dużo osób uzyskało wsparcie, i dużo osób dostało negatywne komentarze i zmotywowali sie jeszcze bardziej, zeby udowodnić że jednak ciężka praca się opłaca.

Osobiscie uwazam, ze naleza mu sie gratulacje za rozpoczecie treningow - bo wiekszosc mlodych ludzi woli usadzic dupsko przed komputerem albo telewizorem i napychac sie czipsami i innym gownem.
jestem za żeby ludzie zaczęli się ruszać bo nadwaga staje się wiekszym problemem,

Jeszcze raz - przypomnijcie sobie jak to bylo, gdy zaczeliscie sami cwiczyc i co mysleliscie jak zobaczyliscie pierwsze efekty treningu. Moze wtedy bedzie latwiej sie odniesc do posta tego chlopaczka a nie tylko stwierdzic, ze 'nie, to do niczego, jestes beznadziejny i najlepiej zamknij morde i zniknij'.
Pamiętam, jak zaczynałem i co z tego ? nie byłem zachwycony, (i nie jestem) bo wystarczy że zobaczę że są lepsi ode mnie i mam motywację, żeby dalej ćwiczyć i być lepszym, sam do wszystkiego dochodziłem, nie miałem trenera, ani kogoś starszego kto by nade mną stał, nie miałem u nikogo aprobaty, nie miałem pojęcia o ćwiczeniu, jedzeniu, suplementach.

I zamiast marudzić trzeba zamknąć mordę i robić swoje !!

Każdy powinien ćwiczyć dla siebie, nie dla pokazu.

nie dziw się, że są negatywne odpowiedzi, ale takich tematów było setki,

Darkus
12-11-09, 00:15
Clydefrog - dobrze napisane.

Chłopak wstawia zdjęcie a co niektórzy jadą po nim jak po ....na samym początku został znokautowany, najlepszy był post cytuję -ze wstydu nie masz pokazywac takie zdj -chłopie trochę pokory!

galanter
12-11-09, 00:43
bo to racja ze za wcześnie wstawił fotki ja cwicze już bardzo długo i nie wrzuciłbym fotek gdyby nie namowa znajomych chłopaków z forum gdyż uważam że nie mam sie jeszcze czym chwalic trzeba mieć według mnie troche zdrowej samokrytki!!! jesli natomiast potrzebował porady i w tym celu wrzucił fotki to pomylił dział i nic dziwnego ze spotkał sie z takimi opiniami, tutaj oceniamy sylwetki a w tym przypadku to nie ma co oceniać bo jest w chuj za wcześnie!!!pozdrawiam:)

cma
12-11-09, 12:15
no galanter masz racje:D hehe

NeverLetGo
12-11-09, 13:39
masz lipo chłopie to na bank... niestety lipo może iść w parze z gino, a czym masz gino sam wiesz jak sprawdzisz - przeczytaj tylko byle jaki opis tego gówna...

jak z tym walczyć, cięęęęężki temat - czasem samemu niewiele można wogóle zdziałać... powodzenia w każdym razie!!!

_the_hunt_
12-11-09, 14:46
mam zwykle lipo...

_the_hunt_
12-11-09, 14:49
CIekawe od czego CI gina wyskoczyła wbijałeś coś ??? jesli to genetycznie to mógłbyś nawet wytargać recepte na tescia z apteki jeśli pójdziesz z tym do lekarza , nogi ok , jak je ćwiczysz ???
Jeśli chodzi o nogi to przysiady, martwy ciag i wspięcia.

Ogólnie rekordy tez nie najlepsze, wl 87kg, mc ok 150kg, przysiad z 100kg...

Tak wracając do tej klaty to powiem tylko tyle ze rujnuje mi młodość...

1Matt
12-11-09, 14:55
a ja myślałem, że martwy jest na plecy:D
te 150kg na martwy ładnie przekłamany, pooglądaj jak się to technicznie robi...

michal_f
12-11-09, 14:58

na prostych nogach jest na nogi xD

_the_hunt_
12-11-09, 15:24
Wkleje jeszcze fote bokiem:
http://img442.imageshack.us/img442/3061/s5000775.jpg

A 150kg na MC wzialem, Marcin może poświadczyć.

Jolly
12-11-09, 15:26
te 150kg na martwy ładnie przekłamany, pooglądaj jak się to technicznie robi...

A ja zawsze myślałem że bocian przynosi dzieci... Zrób sobie 5 serii ciężkich MC i zobaczysz czy na drugi dzień nie będa bolały cię nogi.

slim shady
12-11-09, 15:39
akurat 150 kg to realny wynik, mam kolege podobnej postury i też gdzieś tyle targa

Wiki
12-11-09, 19:21
w takim razie biada jego plecom, bez mięsnym :)

wujek.maciek
12-11-09, 19:29
na prostych nogach jest na nogi xD

jest, na 2ki, ale tez na wyjebanie kregoslupa :whistle:

150kg na prostych nogach to masakra jakas. z takim ciezarem ciagi tylko na ugietych nogach, no chyba ze macie jakas "extra suplementacje"

pozdro

fallenursus
12-11-09, 20:14
Witam.

pod okiem Jolliego

uhm..i tu lezy ten blad
dlaczego?
bo Dzolly troche slepy jest na jedno oko
przeciez wyjebal i zlamal lape bo nie widzial dziury:smile:

ciezkie zelazo podnos na te klate to ci tluszcz zejdzie.baby fat masz i tyle.

skateboard
12-11-09, 20:53
1.5 miecha nom to staz ogromny... Ludzie po co takie foty na tej stronie umieszczacie? Koles wyglada jak gollum z wladcy pierscieni :lol:

STINGER
18-11-09, 08:10
jak zaczynałeś na pewno nie byłeś większy

xxmłodyxx
18-11-09, 14:49
dół ciekawy nawet, góra do remontu

Mates842
18-11-09, 15:55
Co to w ogole ma byc?? Po jaka cholere wy sie w ogole dogadujecie mody powinny wywalac takie zdjecia do kosza. Foto gallery jest po to aby pochwalic sie tym co sie juz zrobilo a nie pociesznia jakis patykow. Jezeli chcesz rady to poczytaj w dziale dieta i trening a nie tutaj!!!!!