Zobacz pełną wersję : cykl na siłę?
Panowie,
jeszcze nie zacząłem I cyklu, ale już wstępnie myślę o drugim :twisted:
Chciałbym go zrobić na anavarze i się zastanawiałem co by do tego jeszcze dodać?
Celem cyklu byłaby głównie siła + minimalna masa. Myślałem o winku albo cypionacie. Miało by to sens? Czekam na sugestie :)
prop delikatnie i do tego oxandrolon lub sam oxandrolon,
tańszym kosztem - prop delikatnie do tego winko .
jak teraz robisz cykl jakiś długi to oxandrolon mozesz dać pod koniec i zrobisz wszystko za jednym zamachem.
.
Właśnie chciałem z tego zrobić osobny cykl nastawiony głównie na siłę, składający się z 2 środków. Zrobić po pierwszym spokojny odblok i odczekać parę miechów. Ewentualnie będę myślał, żeby ten cykl (nr. 2) połączyć z 3cim :happy:. W każdym razie dzięki vold za sugestię. Jak będę już wszystko rozpisywał to zarzucę tutaj do sprawdzenia/skorygowania
ile musiałoby być minimalnie oxy? 200 tab?
prop + oxa bedzie idealnie,
1-6 prop
2-7 oxa
mozna dluzej jesli masz fundusze na wieksza ilosc,
A coś takiego?
1-10prop
1-5 winko
6-12 oxa
?
hehe sam cykl prop + oxa strasznie drogi :)
hehe sam cykl prop + oxa strasznie drogi :)
Jak cykl mnie będzie więcej wynosił niż żarcie+suple w jego trakcie to się wtedy będę martwił :smile:
A coś takiego?
1-10prop
1-5 winko
6-12 oxa
?
1-6 wins
1-10 prop
6-11 oxa
od ok 5-6 tyg propa bym zwiekszyl o min 50mg na inj,
mozna tez inaczej to zrobic, albo tren + prop + wins (tansza raczej opcja) no albo jak masz siano to do w/w cyklu dodac jesszcze tren, petarda doslownie,
Dzięki lg, na pewno walnę ten cykl, ale jeszcze muszę się zastanowić nad jego "postacią" :smile: Z pewnością jeszcze nawiąże do tego posta w niedalekiej przyszłości. THX
no ale jako ze to dopiero twoj 2 cykl bedzie to proponuje cos klasycznego ale bardzo skutecznego na sile - prop + wins - tani i skuteczny cykl,
Oxa na drugi cykl nie bardzo powiadasz?
oczywiscie ze nie,
mialem na mysli bradziej opcje z trenem,
a co do oxy - to droga zabawka i niekoniecznie to co nabedziesz to bedzie oxa a swoje wydasz...
Oxa jak najbardziej może być na drugi cykl,
tren odpada!!!
Cykl który dałeś (prop,wino,oxa) jest znakomity ale też kosztowny,
200 oxy po 10mg musisz miec, wiec to już troszke kosztuje ale nikt nie mówił że będzie tanio :)
.
tak tylko dostać dobrą oxę u mnie na siłce chwalą oxę genesis, na innych oxach
dużo nawet starych wyjadaczy się przejechało.
To już lepiej zamiast inwestować w oxę kasę przeznaczyć na apteczne
środki testovist/testolic prop winko cetabon lub dynamic ewentulnie.
winko scatela lub genesis, lub opcja z małą dawką metki z jelfy.
tak tylko dostać dobrą oxę u mnie na siłce chwalą oxę genesis, na innych oxach
dużo nawet starych wyjadaczy się przejechało.
To już lepiej zamiast inwestować w oxę kasę przeznaczyć na apteczne
środki testovist/testolic prop winko cetabon lub dynamic ewentulnie.
winko scatela lub genesis, lub opcja z małą dawką metki z jelfy.
pewnie masz racje tylko że oxe nie zastąpisz żadnym środkie z tych które wymieniłeś, ale fakt że jak nie masz pewnej oxy to lepiej kasy nie wydawać.