Zobacz pełną wersję : nitrobolon czy xpand ????
witam mam dylemat bo nie weim co kupic :((zastanawiam sie nad xpand a nitrobolonem!! brałem kiedys creatyne inkospor na 1 cykl i bylo super. potem chciałem zrobic 2 cykl ale to juz to nie bylo a za 3 razem nic nie dało :((( więc boje czy te produkty będą działać POMOCY moj staz to 4 lata i okolo 1 roku przerwy
marcinczwa
10-01-07, 14:48
ja bym kupił Xpanda
nie zapominaj o diecie
suplementy to TYLKO DODATKI
bez diety masy nie będzie
xzibit15pl
10-01-07, 15:34
no ja sie niepowinnienem wypowiadac ale powiem co wiem na innych forach czytalem o nitrobolonie i podobno sa bardzo szybkie efekty i duze po 4 dniach ale jak przestajesz brac to tak jak szybko przybylo tak szybko spada wszystko (wraca do normy) tak czytalem na innychforach o tym suplemencie
ja bym ci polecal x-poanda.sam bralem i bylem zadowolony masa poszla w gore i oczywiscie sila.tylko musisz stosowc diete bo marne efekty beda.
ale jak przestajesz brac to tak jak szybko przybylo tak szybko spada wszystko (wraca do normy)
bo moze nies stosowamli diety caly czas
Prezydent_1c
10-01-07, 16:31
Oj nie Nitro Bolon Zaje*** sprawa ... ja polecam gorąco :D xpand tez dobry .... ale ja doradzam ci Nitro Bolon 2 ;) I nic nie spada przy dobrej diecie i regeneracji po cyklu.