Zobacz pełną wersję : x-treme cell tec
Witam. mam pytanie co do w/w odzywki. A mianowicie na opakowaniu pisze zeby wypijac 1 porcje dziennie najlepiej po treningu. Tzn. ze mam brac tylko w dni treningowe? Cwicze 3x w tygodniu. Wystarczy tyle?
musze ci powiedziec , ze pierwszy raz widze ten specyfik
mysle ze sa inne lepsze , jesli chodzi ci o sile/energie to spróbuj aakg hardcore trec
mozesz polaczyc z kreatyna
ale ja juz mam ten "specyfik" i nie wiem jak go zazywac. Czy codziennie czy tylko w dni treningowe? Brac przed czy po treningu? a ten "specyfik" to juz nie jest jakas tam kreatyna?
http://www.cso-inkospor.pl/x_treme/celltec.htm
czy to jest to?
nie wiem jaki ma dokladny sklad ale z tego co widze to ma krete wiec mysle ze najlepiej by bylo ladowac przed i po treningu a w DNT tylko rano
a ile tego masz?
tak to jest to. no ta puszke, czyli 800g. to nawet na cykl mi nie starczy jak bede bral tak jak ty piszesz.
jak mi dasz dokladny sklad to ci powiem jak dawkowac
na tej stronie jest tylko trzeba kliknac w obrazek
Składniki: dekstryna pszeniczna, wodzian dekstrozy, sproszkowany syrop glukozowy, monohydrat kreatyny, l-glutamina, regulator kwasowości: kwas winowy, tauryna, cytrynian wapnia, węglan magnezu, cytrynian potasu, chlorek sodu, środki słodzące: cyklaminian sodu i sacharynian sodu, aromat, witamina C, amid kwasu nikotynowego, witamina E, pantotenian, witamina B6, witamina B1, witamina B2, kwas foliowy, biotyna, witamina B12, barwnik: beta-karoten (zawiera olej sojowy).
dla mnie to nic specjalnego ta odrzywka ale jak juz ja kupiles to trudno , albo dawkuj przed treningiem albo dokup kreatyne i dodaj ja po treningu
ok, dzieki. temat do zamkniecia