Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Siemanko Pomozecie mi?

cma
05-11-09, 14:23
Mam 18lat waga 85kg staz 1.5roku wzrost 180cm chce wziasc jakis steryd w zastrzykach duzo kolegow mi poleca OMNADREN i BOLDENON a co wy polecacie ? I znacie ceny tych sterydow czy nie orientujecie sie ? Z góry dziekuje:-) Ps. Za madre odpowiedzi SOG'i rzecz jasna:-)

lg team
05-11-09, 15:18
enanthat solo jesli juz 200mg e5d przez 8-10 tygodni,
wystarczy

ht
05-11-09, 15:20
prop solo. 1-6 tyg. 75mg e2d

talentinho
05-11-09, 15:34
a tabs nie moga byc ?

tutaj masz przykladowe cykle : http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=3679
wybierz cos dla poczatkujacych

a cen na forum nie podajemy , jak cos to tylko priv

cma
05-11-09, 16:55
HT bys mi napisal cene tego i co brac z tym? a Talentinho tabletki moga byc tylko zebym lysy nie byl:D sa jakies takie? co nie powoduja lysienia?

talentinho
05-11-09, 16:56
ooooooooooooo , widze ze nia masz o tym pojecia nawet a chcesz sie brac za saa

cma
05-11-09, 17:03
Sorry nie moglem juz z edytowac posta wiec napisze nastepnego ;D Czy 5tyg stosowania obojetnie jakiego steryda w zastrzykach beda dobre rezultaty czy za malo?

talentinho
05-11-09, 17:04
sprawdz lepiej swojego priva , a co do 5tyg to troche mało , jeszcze jeden zwiazek .. niee , bez sensu

cma
05-11-09, 17:05

ja wiem ze meta powoduje lysienie itp ale nie chce byc lysy dlatego mety nie biore a z tego co wiem omnadren nie powoduje lysienia ... a bralem metanabol:) i powiem ci ze nie za bardzo zadawala duzo bialka jadlem ale i tak spadlem moze dlatego ze duzo wody pilem i spadlem;p ale metanabol mi jakos nie podchodzi do gustu wiecej szkód niz korzyści :)

talentinho
05-11-09, 17:09
ja wiem ze meta powoduje lysienie itp ale nie chce byc lysy dlatego mety nie biore a z tego co wiem omnadren nie powoduje lysienia ... a bralem metanabol:) i powiem ci ze nie za bardzo zadawala duzo bialka jadlem ale i tak spadlem moze dlatego ze duzo wody pilem i spadlem;p ale metanabol mi jakos nie podchodzi do gustu wiecej szkód niz korzyści :)

duzo białka , wody .. i spadło , moze trzebabylo trzymac lepsza diete caly czas i dozucic krete pod koniec cyklu na podtrzymanie ? a wogole cwiczyłes po cyklu ? czy zrobiłes sobie przerwe ?? :twisted:

vold
05-11-09, 18:54
waga dość ok wiec proponuje testosteron propionicum.

1 - 6 tyg test prop 100mg eod (co 2 dni)

odblok clomid 12 tab.

blood in blood out
05-11-09, 19:41
koleś nie ma zielonego pojecia o saa.
podejrzewam ze nie ma zielonego pojecia o suplementach
podejrzewam ze nie ma zielonego pojecia o diecie

wiec polecam dietanabol a pózniej kreatyne

cma
05-11-09, 19:47
dietanabol sobie w buty wloz skad taka pewnosc chlopie o chu* ci chodzi nie chcesz doradzac nie doradzaj w ogole a nie piszesz bzdury:)

cma
05-11-09, 19:49

odblok clomid 12 tab.

a ile moge na tym testosteronie przytyc wiem ze to wszystko od diety zalezy ale jak bym mial wiesz dobra diete i dobrze sie przylozyl i dodal do tego np mega masse 7kg to ile bym mogl zrobic kg?

cma
05-11-09, 20:20
i tak ci potem spadnie bo cierpisz na brak wiedzy
kazdy tesciu powoduje lysienie a omo szczegolnie prop i prolo tez

to bys mi mogl napisac zeby mi nie spadlo jak bym wiedzial to bym nie pytal a ja chce cos takiego zebym nie byl lysy potem ;)

cma
05-11-09, 20:33
no dobra dzieki:) i nie wiem czy mam tendencje do lysienia:D po czym to mam zobaczyc?:D

Skutki Uboczne Omnadren: przetłuszczona cera, trądzik, nadmierny porost owłosienia na ciele, zwiększenie agresji oraz powodowanie łysienia. Skutki te można zminimalizować poprzez zastosowanie finasterydu (np. Proscar) to jak wezme ten PROSCAR to nie bede lysy hehe?

cma
05-11-09, 20:40
ma 50lat ale nie jest lysy:D

sorry 58lat ma i nie jest lysy:D

Aponax
05-11-09, 20:40
cma , skutki uboczne nie zawsze musza wystapic. Ja nie zaaobserowwalem abym lysial. Lecz co moge powiedziec , to napewno nadmierne owlosienie.Masakra z owlosieniem , ale to mozna przezyc. A nie bralem malych dawek bo 750mg tygodniowo. Musisz byc przygotowany na kazdy skutek uboczny.

fallenursus
05-11-09, 20:41
tabletki moga byc tylko zebym lysy nie byl:D sa jakies takie? co nie powoduja lysienia?

odblok clomid 12 tab.
moze jednak nie.

koleś nie ma zielonego pojecia o saa.
podejrzewam ze nie ma zielonego pojecia o suplementach
podejrzewam ze nie ma zielonego pojecia o diecie

wiec polecam dietanabol a pózniej kreatyne
lepiej to

kazdy tesciu powoduje lysienie

jesli masz tendencje do łysienia

o tak to powinno wygladac:twisted:

sts
05-11-09, 20:43
ja bym chciał być łysy bo w włosach mi nie ładnie chyba se zrobię taki cykl by wyłysieć po nowym roku.

hehe ^^

cma
05-11-09, 20:44
noi dzieki wiec omnadren moge wziasc ta ??:D i ceny mi tego nie mozecie tutaj napisac? ile mnie wyniesie za 5zastrzykow?

Aponax
05-11-09, 20:47
cen Ci nie podamy ,a taka ciekawostka złote polskie biedronki kosztuja ok. 4-5 banknotow o najmniejszym nominale. :twisted:

cma
05-11-09, 20:59
omnadrenu jak jeden strzal sie bierze tyg... wiec jak na 3tyg?

takilukasz
05-11-09, 21:06
post nie zgody z przepisami!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze jeden taki i ostrzeżenie!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallenursus
05-11-09, 21:11
jak sie pacze tak na to, to sobie mysle ze ide i cos wbije,ale wbijalem wczoraj,wiec poczekam moze do jutra? co o tym sadzicie?

cma
05-11-09, 21:13
masz soga bo rozje....łes mi konstrukcje
NIE WIESZ NIC O KOKSOWANIU I SIE ZA NIE NIE BIERZ
nie masz szans

kur*a bo tak pisalo na stronie o tym sterydzie ze tyg sie go bierze to skad moglem to wiedziec????

fallenursus
05-11-09, 21:16
http://www.freewebs.com/mapr//Cute%20-%20Funny/funny-dog-pictures-googly-eyes-googling-google.jpg

vold
05-11-09, 21:20
kur*a bo tak pisalo na stronie o tym sterydzie ze tyg sie go bierze to skad moglem to wiedziec????

poprostu wchodząc na ten dział zacznij od przeczytania postów podwieszonych i już będziesz wiedział minimum a przy twojej wiedzy jest to bardzo dużo.

cma
05-11-09, 21:21
dobra wiec moze wrocmy do tego tematu? bo sie za chu*a nie dowiem xD

fallenursus
05-11-09, 21:23
http://e-kulturystyka.info/showpost.php?p=218149&postcount=15

natym sie moja cierpliwosc konczy

cma
05-11-09, 21:24
a o co w tym chodzi? pisze ze tyg dawka OMNADREN / SUSTANON
Czas aktywnego działania: ~17dni
Przeciętne dawki: 250-750mg co tydzień
Przeznaczenie: potężna masa, siła
Działanie: odczuwalne od 2giego tygodnia
Długoœć dawkowania: 8-12 tygodni
Wykrywalnoœć: do 3 miesięcy
Właœciwoœci: wysoko anaboliczny silnie androgenny, silna aromatyzacja do estrogenu oraz wysokie konwertowanie do DHT, toksycznoœć niska
Blokowanie układu HPTA: bardzo silne
Odblokowanie: 3tyg po ostatniej injekcji

Riddick23
05-11-09, 22:44
odpusc sobie bo jak zrobisz sobie krzywde to bedziesz latal jak biedak niewiadomo z czym bo pojecia nie masz za grosz... nawet nie wiesz co cie moze czekac... kup sobie kretyne lub cos mocniejszego stack kreatynowy i stosuj sie do opisu producenta.... albo dzial suplementacja, tam zdzialaja cuda

talentinho
05-11-09, 23:32
moje zdanie jak kolegi wyzej

Beny4
06-11-09, 03:46
dobrze Ci radzą z taka wiedza nie porywaj sie z motyka na ksiezyc tylko krzywde se zrobisz...
..poczytaj troche sie poedukuj,od czego masz google?

vold
06-11-09, 08:13
Myśle że spokojnie na tym forum wystarczy poczytać i wiele spraw będzie jasnych :)

takilukasz
06-11-09, 13:53
a niby co bylo takiego niezgodnego w tym co napisalem? chcialem uzyskac odpowiedz na nurtujace mnie pytania i nie chcialem odpowiedzi tutaj tylko na priv albo gg.

cma
06-11-09, 22:23
mozecie zamknac temat bo i tak sie nic nie dowiem:)