Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : paski do sztangi

pure
04-11-09, 23:36
Potrzebuję kupić paski, coś godnego polecenia. Produkty MadMax'a ktos stosuje. Lepiej z hakami, czy zbędne (?)

D3
05-11-09, 10:36
Ja mam haki, pasków nie próbowałem, ale zakupię, żeby zobaczyć co lepsze. Tobie też polecam kupić oba.

Aponax
05-11-09, 11:39
ja uzywalem hakow. Ale gdy kupilem paski to zmienilem haki na paski:]. Lecz niektorym lepiej podchodza haki.

pure
22-11-09, 15:57
Kupilem haki Mad Maxa. Pierwsze wrazenia pozytywne. Wczesniej przy MC na prostych przy 120kg w ostatniej serii puszczaly mi dlonie pod koniec, teraz w ostatniej 140kg poszlo 6 razy, wiec ok. Moze odswieze temat z jakis czas, zeby opisac zywotnosc tego produktu. Dzieki za sugestie.

wujek.maciek
22-11-09, 16:03
paski sa wygodniejsze, przynajmniej jak dla mnie. mam te, ale moze znajdziesz taniej

http://allegro.pl/item813553468_trec_paski_treningowe_do_martwych_ci agow.html

pozdro

D3
22-11-09, 16:41
Kupilem haki Mad Maxa. Pierwsze wrazenia pozytywne. Wczesniej przy MC na prostych przy 120kg w ostatniej serii puszczaly mi dlonie pod koniec, teraz w ostatniej 140kg poszlo 6 razy, wiec ok. Moze odswieze temat z jakis czas, zeby opisac zywotnosc tego produktu. Dzieki za sugestie.

Mi się haki wykrzywiły od mc, dzisiaj je musiałem młotkiem zagiąć :errf:
Haki z Olimp'a... nie wiem czy to jest taki szit, ale w przyszłym miesiącu kupię sobie paski i polecę na paskach.