Zobacz pełną wersję : paski do sztangi
Potrzebuję kupić paski, coś godnego polecenia. Produkty MadMax'a ktos stosuje. Lepiej z hakami, czy zbędne (?)
Ja mam haki, pasków nie próbowałem, ale zakupię, żeby zobaczyć co lepsze. Tobie też polecam kupić oba.
ja uzywalem hakow. Ale gdy kupilem paski to zmienilem haki na paski:]. Lecz niektorym lepiej podchodza haki.
Kupilem haki Mad Maxa. Pierwsze wrazenia pozytywne. Wczesniej przy MC na prostych przy 120kg w ostatniej serii puszczaly mi dlonie pod koniec, teraz w ostatniej 140kg poszlo 6 razy, wiec ok. Moze odswieze temat z jakis czas, zeby opisac zywotnosc tego produktu. Dzieki za sugestie.
wujek.maciek
22-11-09, 16:03
paski sa wygodniejsze, przynajmniej jak dla mnie. mam te, ale moze znajdziesz taniej
http://allegro.pl/item813553468_trec_paski_treningowe_do_martwych_ci agow.html
pozdro
Kupilem haki Mad Maxa. Pierwsze wrazenia pozytywne. Wczesniej przy MC na prostych przy 120kg w ostatniej serii puszczaly mi dlonie pod koniec, teraz w ostatniej 140kg poszlo 6 razy, wiec ok. Moze odswieze temat z jakis czas, zeby opisac zywotnosc tego produktu. Dzieki za sugestie.
Mi się haki wykrzywiły od mc, dzisiaj je musiałem młotkiem zagiąć :errf:
Haki z Olimp'a... nie wiem czy to jest taki szit, ale w przyszłym miesiącu kupię sobie paski i polecę na paskach.