Zobacz pełną wersję : Olimp TCM Jabłczan
Panowie,
już kończę cykl, ale tak z ciekawości się spytam. Pytanie kierowane do tych co pamiętają etykietę... jak dawkowaliście jabłko w DT i DNT?
slim shady
04-11-09, 09:37
kurde chyba 8 tabsow nie treningowe a w treningowe 12 tabsów ale nie jestem pewien, juz nie pamietam :P
wujek.maciek
04-11-09, 11:11
ja bralem, ale z mono w prochu, bylo jakos tak:
TCM 4kap, lyzka prochu rano i tak samo po treningu w DT, a w DNT 6kap i czubata lyzka mono na jakas godzine przed obiadem
pozdro
DT -przed sniadaniem 4, przed tr 4 i po tr4
DNT - przed sniadaniem 4 , w porze okolo tr 4.
EDit-a nie,przepraszam, to OLIMP,nie zauwazylem, pomylilem z TRECKiem, nie brac tego pod uwage postu:)
sorry za spam;)
Dlaczego napisałem, że pytanie kierowane do tych co pamiętają etykietę. Po angielsku i niemiecku jest napisane 2 capsules 2-3 times daily, a po polsku 4 kapsulki 3-4razy dziennie:twisted: Nawet na upartego dawki nie będą sobie równe.
Znowu jakiś niedokształcony rumun przetłumaczył to na ponglish.
MolderDist
04-11-09, 15:56
W kapsułce jest 1100 mg jabłczanu to sobie policz ile potrzebujesz kaps do swojej dziennie dawki.
prosta sprawa i nie trzeba patrzec na etykiety.
W kapsułce jest 1100 mg jabłczanu to sobie policz ile potrzebujesz kaps do swojej dziennie dawki.
prosta sprawa i nie trzeba patrzec na etykiety.
Wiem, akurat umiem myśleć i dedukować indywidualnie :happy:. Chciałem się tylko dowiedzieć jak inni dawkowali. Proste.
MolderDist
04-11-09, 22:17
Jest setki takich tematów. Trzeba używac wyszukiwarki.