Zobacz pełną wersję : relacja z mojego cyklu
witam
chce troche opisac cyklik który jeszce trwa,jestem w polowie tej bombki
1-6 npp 100mg (EOD) APX Labs
1-10 prolo 300mg (E4D) Polski prolo
7-12 wino30mg(ED) APX Labs
Dieta jest zajebista bez dwoch zdan
Suplementacja rowniez BCAA,Białko,Gluta,witaminy,minerały, troche carbo
profilaktyka to czosnek w kaps, Q-10 , Omega ,ziola takie tam...
npp poczółem w miare szybko 2-4 tydzien byl masakryczny pod wzgledem efektów ubocznych:evil: pocilem sie w nocy ...mozna powiedziec ze lalo sie ze mnie,w dzien rowniez ale noc mi dala sie we znaki,cisnienie lekko w gore,troche wieksza agresja.popęd seksualny cały czas jak najlepiej zadowolony jestem jajka sa jak nalezy.Na poczatku troche moze cos tam poczulem ale tylko chwile teraz wacus dziala wzorowo
Ładnie mnie podkreslilo i utwardzilo zyłka wyskoczyła siła na +
teraz leci 5 tydz juz jest lepiej nie poce sie az tak
mysle ze zaczyna sie rozkrecac na dobre tesc myslalem zeby doladowac jeszcze tescia do 400mg(E4D) ale chyba da jeszcze kopa od nastepnego tyg jeszcze leci wino 30mgED oral.
na poczatku waga moja byla 96kg obecnie 101kg
wymiary...hmmm jeszcze w pelni nie jestem zadowolony:twisted: barki chyba nejlepiej ruszyly jak zawsze ... na koncu podam
Osobiscie powiem ze na nastepny raz npp dam na cykl ktoryego celem bedzie tylko wycinka gdzies kolo lata,oczywiscie juz w wiekszej dawce.
:smile:
to narazie tyle
fallenursus
04-11-09, 00:06
no to gut :)
mnie mniejwiecej tak samo z waga do przodu
jak ci sie kiedys bedzie nudzic to mozesz zlukac co i jak tu
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22156
wydaje mi sie ze troszke za male dawki :]. Ale to tylko moja opinia.
Do relacji bede zagladał napewno ! Daj jakies zdjecia z przed cyklu w trakcie i po :]. Ciekaw jestem metamorfozy :].
np. wino :]. Ja dawalem 50 mg:] - ale troszke inny cykl , sa ludzie ktorzy nawet biora 75 mg. Mna sie nie sugeruj , ja pisze tylko jak ja bym zrobil ,a nie koniecznie jest to dobre.
tylko ze to winko oral wiec nie bede szalal z dawkami bo szkoda watroby itd mysle ze 30mg styka jeszcze nigdy nie walilem oral wina... a co myslicie o tesciu dolozyc czy spoko styknie jeszcze da sie we znaki:smile:
mysle ze styknie,
chyba ze jednak czujesz ze stezenie spada i testo przestaje krecic mozesz dac na e3d, ale chyba jest ok...
dawka 30mg powinna byc ok, ewentualnie jkaby cos slabo dzialalo po 3tyg wejdz na dawke 40mg w 4/5/6 tyg,
hmmm tez mysle ze styka czuje sie zajebiscie dzisiaj jestem caly czas taki jak by spiety wiesz o co chodzi hehe:lol: mysle ze prolo dopiero wchodzi na obroty,ale dzieki za opinie jest ona wazna dla mnie.
podstawa to twoje odczucia,
obserwcja rekacji na dawki / srodki,
jak jest ok nic nie mieszaj,
bedzie gorzej bedziemy sie radzic dopiero :smile:
ok to w kontakcie caly czas....
no jestem ciekaw. wydaje mi sie ze riddick wie co robi. mysle ze moze byc ogien, bede sledzil. powodzenia
Wogłule ten APX to im się udał, ładuje obecnie propa i jest lux oczywiście do tego tren tylko nie z APX tylko z razaka ale cykl ogólnie jest znakomity , zmieniłem się nie do poznania,
ale do wycinki jak piszesz na nastepny cykl to bardziej polecam tren zamiast npp.
no mnie tez apx lezy w sam raz :lol: oby tak dzialal jak dziala zawsze. a tak przy okazji jesli mowa o razaku to co sadzicie o winku razak oral, szczerze to myslalaem ze tesc mnie zaleje ale tu niespodzianka nie popuchlem jak wieprz wszystko ladnie widac pewnie npp swoje zrobilo no i dieta i odpowiednie cwiczenia , ale i tak chce zalapac jeszzce pare kilo ale waga stoi jak narazie na 100-101,brzuch elegancki jak narazie hehe,dzisiaj dokladalem na plecy i triceps, sila na +,samopoczucie rowniez git... a i poped mam jak królik... hehe
Popęd seksualny to normalka,
Zeby mase ruszyło to może zwiększysz jeszcze dawki.
dzisiaj zaczelem winko szamac 30mg...
akurat dostalem hcg gonasi,kiedys slyszalem zeby w lodowce trzymac,do konca niewiem czy jak sie rozrobi tak uczynic czy teraz normalnie zapakowane moze stac w temp.pokojowej,jak sie rozrobi musi postac czy jak sie zmiesza ten proszek z rozpuszczalnikiem ladowac smialo,nigdy nie mialem z tym stycznosci wiec poradzcie...
Tak trzymamy w lodówce, po rozmieszaniu tym bardziej,
po dodaniu rozcienczalnika do proszku miesza się natychmiastowo i mozna podawać.
.
Witam to juz 7 tydzien jak lece na cyklu ostatnio sie wazylem i +2 kg doszlo czyli od poczatku 6kg , siła na duzy+ wytrzymałość również, wyglad ok nie zalalo mnie jak swinie żylki widac jest ok,na treningach pompa ze szooook,pierwszy tydz lece juz winko w dawce 30mg dziennie i zastanawiam sie czy nie zwiekszyc jednak na koniec testo na 400mg co 4 dni bo cos jakby popęd zmalał i nie czuje takiego krecenia juz 3 tyg zostalo do konca testo oplaca sie podkrecac.
pod koniec cyklu nie jest dobrze zwiększać testo lepiej było by zmniejszać lub zmienić na krótszy estr, winko możesz podnieść na 40mg ed.
od poczatku tygodnia lece winko 40 mg,pompa na treningu sie jeszcze zwiekszyla co mnie milo zaskoczylo...waga poszla 0,5kg do przodu jeszzce wymiary tez ruszyly jeszcze sila rowniez w gore.Jest OK.
Zalapalem tylko lekka biegunke tzn w normalne pory co zawsze sie wypróżniam tylko stolec jest zadki...mysle ze przesadzilem z bialkiem,lub odzywki daja sie we znaki troche tego jednak jest,samopoczucie ogolnie ok bez zadnych boli itd.Libido w pozadeczku.
jak najbardziej gites... przed wakacjami planuje nastepny cykl... :lol:
jak najbardziej gites... przed wakacjami planuje nastepny cykl... :lol:
dopiero przed wakacjami, co tak późno, hehe :)
przed wakacjami hehe a tak serio to w kwietniu gdzies zaczne chyba...
Dzisiaj zaczyna sie 3 tydz jak lece winko, sila na + duuzy kurde w szoku jestem... wytrzymalosc tez na + mozna dawac sporo gdyby nie ta pompa podczas treningu hehe,waga pokazala mi dzisiaj 0,5 kg mniej niz ostatnio,moze mniej wody wypilem hehe zyly pokazuja sie feste , koledzy z silowni sa pod wrazeniem wiec nie jest zle :lol: po winiaczu mialem lekka zgage ale przeszlo , ogolnie wszystko gitara
ile poszlo ci juz wiecej na wycisk na kaltke od poczatku cyklu??
niewiem bo na plaskiej lawce nie cwicze sztanga wogole,jest to zbedne cwiczenie dla mnie,nie wyciskalem jeszcze wogole na tym cyklu na max,na skosie zaczynam od 100kg 12-14 pow.110 10pow. koncze na 120 5-6 powtórzen klata zawsze u mnie byla bardziej do tylu ale wygladowo jest poprawa i to duza.np martwy ciąg dawno nie robilem i od jakiegos czasu zaczelem 200kg spokojnie poszlo 5 razy, barki np lece hantlami w konczacej serii majac na kazdej po 45kg i robie 5-6pow.mysle ze nie jest zle
nieublagalnie zbliza sie koniec klucia testa... i lece wino do konca przez kolejne 3 tyg
Co do odbloku to mam hcg gonasi liscia clomidu(wiem ze malo ale z niewyjasnionych przyczyn to mi zostalo) ipaczke tamoxifenu vipharm pisalem juz kiedys ze sprawa jak to wszystko zrobic na odblok...
czyli
3 dni po ostatnim strzale testa strzalka hcg a po winku leciec clomid (czy tamox,i jakie dawki proponujecie tamoxu)
fallenursus
30-11-09, 23:27
najlepiej 2 naraz, kazdy dziala w tym samym celu ale innymi drogami. osobiscie nigdy na samym clomie odbloku juz nie zrobie.
pierwszy tydzien pct zawsze lece 40mg ,reszte po 20.
czyli cloma jechac 50 a tamox tydz 40 pozniej 20 tydzien,czyli 2 tyg tyle styknie?
fallenursus
01-12-09, 01:04
nie, cloma lecisz tak jak miales zaplanowane bez nolvadexu. nolve lecisz pierwszy tydzien po 40, reszte odbloku po 20.
czyli jak zaczynam hcg lece tez tamox pozniej po zakonczeniu winka clom?? Bo juz mam metlik w ch.. w glowie:neutral:
hcg to bez róznicy kiedy zaczniesz czy tydzień po cyklu czy odrazu,
nie polecam podawać więcej tamoxu do odbloku niz 20mg dziennie.
.
slyszalem ze podawanie hcg pod skore ED przez 15 dni insulinowka jest dobre i bardziej efektywne...dawki wychodza 400j jesli chodzi o gonasi,dobra opcja???
fallenursus
06-12-09, 22:05
im mniejsze dawki hcg tym lepiej. w duzych dawkach hcg spala komorki leydiga i blokuje.
czyli normalnie lece tak ... kupie insulinowki i bede walil pod skore 15 dni ED w piatek zaczne bedzie tydz jak zakonczylem testo i tydz do konca winka zaczne wtedy z tamoxem 2 dni 3 tab ,10 po 2 i reszte po 1 bez clomidu jednak i mysle bedzie gites...co wy na to
fallenursus
06-12-09, 22:27
okres poltrwania hcg jest mniejwiecej 3dni.....
ale zawsze mozesz sprubowac codziennie,choc nigdy sie z takim protokolem dawkowania hcg nie spotkalem
Nie słyszałem wiekszej głupoty jak podawanie HCG w odbloku w tak małej dawce a tak często, tych twoich jajek nawet nie ruszy,
takie małe dawki to mogłeś sobie podawać w trakcie cyklu aby zapobiec kurczeniu się jader a nie teraz jak już jest po fakcie i trzeba napompować jaja do normalnego stanu,
moim zdaniem lubicie sobie życie utrudniać,
.
no polecil mi tak robic znajomy ktory ma jakies tam wyniki w kulturystyce...sam niewiem... czyli najlepiej wedlug ciebie tak jak bylo pisane 1 strzalka 2000j co trzeci dzien i gra , domiesniowo...
2000/2500iu. co 4 lub 5 dni to moja propozycja.
ok i zastosuje sie do tego,juz zero kombinowania,i nie kolizuje to aby zaczac tamox tez z zaczeciem hcg czy poczekac na tamox jak zakoncze winko??
fallenursus
07-12-09, 15:51
ja bym te 5000 rozlozyl na 4 strzaly, 2 na tydzien i odblok tabsami. pierwszy strzal w ten sam dzien co ostatni tescia i tyle...
panowie co myslicie o dodaniu na koniec cyklu zeby zapobiec wiekszym spadkom taki srodek jak novedex xt (booster testosteronu) niby dobrze go zapodac , stosowal ktos???
zbyteczny , ale jak zapodasz to nic sie nie stanie.
bo sie wlasnie zastanawiam czy nie dodac do kredki itd,kumpel szamal po cyklu i mowil ze spadki mial najmniejsze jakie wogole mial po bombce...oczywiscie szla tam spora ilosc kredki itd...chyba zapodam
Moim zdaniem nic to nie da ale też napewno nie zaszkodzi wiec jak masz kase to możesz dać.
fallenursus
10-12-09, 19:01
jak masz kase to spoko, dziala podbnie do ATD. ale ATD lepsze i chyba mozna nawet taniej wyrwac, musiualbys na allegro poszukac.
dzisiaj juz wbijam hcg... do konca cyklu juz tydzien az sie lezka kreci w oku jak to zlecialo:cry: ale efekty superek wstawie jakos zdjecia zebyscie sobie chlopy zobaczyli czy moze byc... a i pytanie co do jader nie zmniejszyly sie za bardzo poped jaki mialem taki mam moze mniejszy bo jak bylem na prolo to wiadomo szal byl ale teraz ok jest wiec czy jak wbije hcg to nie spier... sie sprawa bo gzdies tam czytalem ze hcg moze zblokowac...pytam tak bo to moj najwiekszy skarb hehe i musi byc w najlepszym pozadku...pozdrawiam
ok to wbijam dzis hcg pozniej po winie pojde tamox i bedzie si dzieki...
winko zajebista sprawa podoba mi sie ten srodek bardzo...
pozdrawiam i wielkie dzieki wszystkim ktorzy pomagali mi w cyklu,
postaram sie w najblizszym czasie wstawic swoje zdjecia wtedy bedzie juz komplet hehe i rozmyslanie nad nastepnym cyklem...
dzieki:smile:
troche kiepskie zdjecia ale nie mam weny zeby sobie robic zdj jak model hehe obiecalem wiec sa....
Eeee no chłopie ładnie jest...
Jak wymiary i waga?
na poczatku cyklu wazylem 95-96kg przez okres wakacyjny zleciala waga i tak sie trzymala
aktualnie mam 102 kg czyli okolo 7 kg do przodu
wymiary
biceps mialem cos kolo 44,5-45cm teraz dobre 46cm
udo 65- teraz 69
reszty nie miezylem specjalnie wiec nie bede strzelal
ogolnie cykl wyszedl jakosciowo bardziej niz masowo i o to mi chodzilo...
nastepny juz mysle co tu zapodac...mysle ze prop bedzie (150mg co dwa dni) i cos jeszcze tren moze...jesli nie to dodam npp+winko inj zobacze jak to bedzie...
To podobnie do mnie stoisz a jak siłowo???
szlu nie ma bo nie cwicze typowo na sile bo mnie nie interesuje,wyglad mnie interesuje przedewszystkim i do tego daze...
na plaska lawke wogole nie wchodze zbedna jest ewdlug mnie ale koledzy raz mnie namowili i 160kg dyglem to byl jedyny raz , na skosie natomiast zaczynam 100kg 12pow koncze w 4 serii 130 3-4 razy sam reszta 2 pow z pomoca...tu sila poszla bo podczas cyklu konczylem 120kg 5-6 pow
martwy spokojnie 200kg 5razy podeszlem tez pod 230 i 3 razy poszlo
na barki chantlami na jednej po 45 kg w ostatniej serii d0 8pow tu sila poszla tez, no i co tu pisac szalu nie ma ale mysle wystarczy nie o to mi chodzi ale wiadomo ze ciezar trzeba tez dobrac zeby byl efekt...
Silny jesteś.Silniejszy ode mnie....akurat w tym co napisałeś...
A jaki ogólnie staż?
Ja teraz kończę deke z cypio i na koniec prop z winem i clenem....
W foto galery masz temat MASÓWKA o mnie...
szału niema.............skromny chłop
mój staż to okolo 4-5 lat tak bardziej na powaznie... wczesniej uprawialem lekka atletyke(gdzie zdobywalem b.dobre wyniki) odziwo hehe wiec zaczynalem jako bardzo szczupły chłopak...
Aha a ja od lutego na poważnie w tym czasie 2 cykle saa a kiedyś 4 lata ale bez diety i wiedzy potem 3 lata przerwy.
Ile cykli było i jakie tak mniej więcej?
Bo zbieram powoli środki na następny i myślałem o boldzie z cypio i trenem...
pfff kiedys bardzo dawno temu pisale tu o tym ..
1-na poczatku byla metka BD 10mg sto tablet
2-pozniej poszedl teststeron enant+boldek (jako ze byl to dopiero 2 cykl z dawkami nie przesadzalem)
3-metka + winko inj byl to stosunkowo krótki cykl przed wakacjami
4-cykl który wlasnie zakonczylem
i kiedys tez tam wszamalem specyfiki ph m-drol i mega zol
to tyle