Zobacz pełną wersję : pyt o CKD
mam szybkie pyt czy moge stosowac diete ckd przy cyklu
TEST ENAN
WINSTROL
EFKA+KOFEINA(przed treningiem)
Celem jest spalenie tluszczu bez utraty miesni.
Czy moze zastosowac diete LOW CARB???
spoko , dzięki za wiadomość :)
nie ma sprawy...!!!! nie wiem czy zrozumiales moja odp-to byla ironia!!!!!!!!!!!!!!
Lepiej jak zastosujesz dietę low carb do tego. CKD próbuję Ci na razie spróbować już po samym odbloku "na dobitkę", bo musisz poznać swój organizm (jeśli nie próbowałeś). Ja np. pamiętam dzień wchodzenia w stan ketozy do teraz, byłem cały biały na ryju i spałem 12-14h (z pracy musiałem się specjalnie zwolnić i poszedłem na 3dniowe L4).
Masz racje Narg zastosuje diete LOW CARB poniewaz trening jaki stosuje nie jest odpowiedni do CKD.Mysle ze jest po prostu za ciezki 5razy w tyg kazda partia 2 razy w tyg oprucz nog, nogi raz ale pozadnie.no i aeroby 35 do 40 min po treningu. LOW CARB bedzie najlepsza tak mysle chodzi przeciez o zatzymanie miesni.
fallenursus
05-11-09, 23:17
to do ckd jest specjalny trening? typowa masowka+keto daje rade :)
tak pisza na innych forach sam juz nie wem maca w glowie. Pisza ze CKD bez odpowiedniego treningu nie ma sensu bla-bla-bla... .
fallenursus
05-11-09, 23:29
niech sobie pisza co ccha, prawda jest taka.
treningiem nie rzezbisz ani nie masujesz bo robisz to dieta. jestes dobry w te klocki to nawet aeroby zbyteczne.
jedynie gdzie aeroby sa przymusem to przy suplementaci saa dla odciazenia serca.
To proponujesz fallenursus zostac
przy CKD???. Zaczolem ja w poniedzialek i mialem zamiar zmienic na LOW CARB.
fallenursus
05-11-09, 23:40
jestes na sterkach, na keto, nie ma sensu, sam tak ju zprubowalem. dupa z tego wyszla. wcinaj wegle okolo treningow bo mozesz nawet 3 g trena wbijac na tydzien, sily nie bedziesz mial.
i tak zrobie dozuce wegli do diety , tescia bije 2x na tydzien Pon i we czwartek po 250mg.
Dzieki za pomoc!!!