Zobacz pełną wersję : Ćiśnienie
GrubyHolland
03-11-09, 18:43
jeśli mam problemy z ciśnieniem i biorę tabletki na cisnienie (jestem troche otyły i nerwowy), i chcem zakupić za pare miesiecy kreatyne i czy może mi to w jakiśs sposob zaszkodzić ??
w jakim celu chcesz ja zakupić??
jeżeli jestes otyły i pozwala Ci zdrowie na uprawianie sportu to zrzuc fat i dopiero sie wez za kreatyne, sorry najpierw za trening .
GrubyHolland
03-11-09, 19:25
hce miec wieksze efekty na treningach i nie byc taki zmeczony, na silownie chodze 2 miesiace, moze nie jestem otyły ale mam nadwage, raczej myślę o trenowaniu i ograniczeniu kalori
GrubyHolland
03-11-09, 19:30
a o kreatynie to myślę tak za 2-4 miechy i chce właśnie się dowiedzieć czy kreatyna wpływa w jakiś sposób na serce lub ciśnienie
jeśli mam problemy z ciśnieniem i biorę tabletki na cisnienie (jestem troche otyły i nerwowy), i chcem zakupić za pare miesiecy kreatyne i czy może mi to w jakiśs sposob zaszkodzić ??
też jestem nerwowy i dla tego mam podwyższone ciśnienie .
GrubyHolland
03-11-09, 20:36
ale czy przy lekach moge brać takie coś jak kreatyna odpowie ktos mi?
GrubyHolland
03-11-09, 20:53
dzięki za pomoc, jak chodzę na siłownie to też wskakuje na rowerek na 30 min + i jakieś brzuszki, do tego dieta, jak na razie nie kupuje kreatyny może za jakieś 4 miesiące. a ciśnienie to raczej od nerwów :)
slim shady
03-11-09, 21:02
tak jak pisał Dinozaur, skup się na cardio i powalcz z balastem i ciśnieniem, zdrowa dieta i rozsądne ćwiczenie + regeneracja pomogą, możesz zakupić Omega 3 pomocne są przy nadciśnieniu
wujek.maciek
04-11-09, 11:21
plywaj, kreatyny nie bierz. skup sie na diecie. jedz gotowane/na parze mieso, warzywa, maks 3 owoce dziennie, jesli nie masz przeciwskazan mozesz troche ostrzej przyprawiac (pieprz, papryka, curry, czosnek-to wszystko pomaga, ale tez bez przsady). praktycznie wszystko mozna regulowac dieta. jesli wlozysz do tego kilka godz wysilku tygodniowo, dlugo na pierwsze efekty czekac nie bedziesz
pozdro
ps: sok z aronii tez polecam
i czosnek w kapsach :)
to był żart??
to był żart??
nie wiesz że czosnek obniża? poczytaj google nie gryzą to nie żart
to był żart??
Nie
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/449/products_name/naturell-czosnek-forte-90-kap.html
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/manufacturers_id/15/products_id/2385/products_name/olimp-garlicin-extrakt-czosnku-30-kaps200mg.html
akurat sam mam lekkie nadciśnienie i biorę Tritace 5 mg od 2 lat więc jestem roszke zainteresowany
ale nie sądze, żeby to było jakieś znaczące dzałnaie
conajwyżej pomocnicze
nawet opróżnienie pęcherza moczowego powoduje spadek ciśnienia tętniczego
więc akurat do czosnku nie przykładałbym tak wielkiej wagi
dieta nr. 1 jest
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i zawzse lepszy jest na5uralny produkt nż jakieś tam wyciągi czy inne najery
fallenursus
10-11-09, 21:53
to przyloz
slim shady
10-11-09, 22:01
ale nie sądze, żeby to było jakieś znaczące dzałnaie
conajwyżej pomocnicze
nawet opróżnienie pęcherza moczowego powoduje spadek ciśnienia tętniczego
dieta nr. 1 jest
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i zawzse lepszy jest na5uralny produkt nż jakieś tam wyciągi czy inne najery
to przyłóż wagę do takich rzeczy i nikt nie każe jeść Ci w kaspach, możesz jeść surowy ;)