PDA

Zobacz pełną wersję : Stos

S!d!
02-11-09, 17:08
Witam mam pewien problem . Mam zrobiona konstrukcje do wyciagu , niestety nie wiem gdzie mozna kupic stos do wyciagu . I własnie macie moze jakis sklep internetowy gdzie mozna nabyc takie cos albo jakies swoje patent na zrobienie stosu ?

misieq
02-11-09, 19:08
Witam mam pewien problem . Mam zrobiona konstrukcje do wyciagu , niestety nie wiem gdzie mozna kupic stos do wyciagu . I własnie macie moze jakis sklep internetowy gdzie mozna nabyc takie cos albo jakies swoje patent na zrobienie stosu ?

Dobrym rozwiązanie będzie zrobienie takich bolcy że będziesz nakładał zwykłe obciążenie jak do sztangi.

1Matt
02-11-09, 19:36
stosu chyba osobno nigdzie nie sprzedają, najlepszym rozwiązaniem właśnie będzie
tak jak misieq napisał, zrobić takie rurki na które będzie się nakładać normalnie krążki, ja tak mam.

S!d!
02-11-09, 20:56
Noo własnie widziałem kilka razy stos osobno na allegro . Mysle ze warto bedzie sie przejsc po komisach tam moze beda jakies zepsute atlasy czy cos a pewnie nie drogo to wyjdzie .
W sumie jest mozliwosc ze złomu przetopienie takich kwadratow na wymiar ale nie mam pojecia gdzie takie cos mozna zrobic i jak cenowo to wyjdzie ;)

Chyba najlepsze opcje moim zdaniem , co wy na to ?