Zobacz pełną wersję : Stos
Witam mam pewien problem . Mam zrobiona konstrukcje do wyciagu , niestety nie wiem gdzie mozna kupic stos do wyciagu . I własnie macie moze jakis sklep internetowy gdzie mozna nabyc takie cos albo jakies swoje patent na zrobienie stosu ?
Witam mam pewien problem . Mam zrobiona konstrukcje do wyciagu , niestety nie wiem gdzie mozna kupic stos do wyciagu . I własnie macie moze jakis sklep internetowy gdzie mozna nabyc takie cos albo jakies swoje patent na zrobienie stosu ?
Dobrym rozwiązanie będzie zrobienie takich bolcy że będziesz nakładał zwykłe obciążenie jak do sztangi.
stosu chyba osobno nigdzie nie sprzedają, najlepszym rozwiązaniem właśnie będzie
tak jak misieq napisał, zrobić takie rurki na które będzie się nakładać normalnie krążki, ja tak mam.
Noo własnie widziałem kilka razy stos osobno na allegro . Mysle ze warto bedzie sie przejsc po komisach tam moze beda jakies zepsute atlasy czy cos a pewnie nie drogo to wyjdzie .
W sumie jest mozliwosc ze złomu przetopienie takich kwadratow na wymiar ale nie mam pojecia gdzie takie cos mozna zrobic i jak cenowo to wyjdzie ;)
Chyba najlepsze opcje moim zdaniem , co wy na to ?