Zobacz pełną wersję : Biosteron
arnold5551
01-11-09, 17:58
Czy ten srodek faktycznie jest wart uwagi na poprawe samopoczucia, zwiazanym z podwyzszeniem testo? Czy jest on porownywalny w dzialaniu androgennym z provironem lub winstrolem? Czy jest mozliwosc ginekomastii i jaka dawke polecacie? Czy ten srodek wogole aromatyzuje?
Jest tez biosterol ale mnie nie przekonuje.
Według mnie przereklamowany nic nie warty specyfik. Przepisał mi to lekarz 25 mg bo te mniejsze są bez recepty.Po radzie mądrzejszych odemnie kolegów z forum zrezygnowałem.
gowno warty suplement tak samo jak testosterol 250
arnold5551
01-11-09, 19:35
Dobrze wiedziec. Czyli nie ma zadnego ogolnodostepnego taniego srodka alternatywnego dla provironu? On sam jest za drogi, a bylby uwazam rewelacyjny dla mnie. MOzna go chociaz na przewlekle wypisac?
Nie opłaca się kupować, kasa wywalona w błoto :)
Hermann (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=15931), mylisz Biosterol z Biosterolem, ten drugi jest lekiem.
Ja pisałem o BIOSTERONIE o który pytał Arnold.Ty natomiast piszesz 2 razy biosterol który jest wątpliwym suplementem.Wyjaśnij o co chodz?
MolderDist
01-11-09, 22:17
Jak wiesz jak go wykorzystać to możesz próbować, jak nie masz pojęcia oco chodzi to ja bym nie brał.
O ile czesto doradzam różne substancje tak moim zdaniem ta nie należy do zabawy.
np. z tego co pamietam ilość 10 mg jest dostepna ale wyższa czyli chyba 30-50 mg juz tylko na recepte.
arnold5551
02-11-09, 10:06
Jeden mi pisze to nie zabawa inni ze to gowno warte...
MolderDist
02-11-09, 16:17
Już widać, ze to nie dla Ciebie ;-)
Aha pozatym nie ma badań, które dawały by pewność, ze suplementacja DHEA jest bezpieczna.
arnold5551
02-11-09, 19:30
Ja pytam czy to dziala czy sciema. Jesli wiesz że działa to powiedz nam cos wiecej.
fallenursus
02-11-09, 20:20
im starszy tym lepiej zadziala.
/end thread
MolderDist
03-11-09, 19:11
Dokładnie, stosowanie przez starsze osoby, zeby zapobiegać dalszemu starzeniu niby.
Więcej nie powiem bo mnie to nie interesuje.