Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanie

Hugo123
01-11-09, 15:55
Wiec zacznę od początku.
Niedługo zaczołem ćwiczyć i mam w zawiasku z tym pytanie.
Od miesiąca jadę splitem na masę. Tylko brzuch mam trochę zarośnięty tłuszczem i niewidem czy dalej jechać na masę czy najpierw popracować na rzeźbę ze spalaczem i dopiero jechać na masę. Proszę o opinie doświadczonych w tym temacie dietę tez mam na masę ale jeszcze jej nie stosuje bo niewiem jaka będzie wasza opinia.

Pozdro

Hermann
01-11-09, 18:48
Mnie chłopaki doradzili najpierw zrzucić tłuszcz przez diete i aeroby potem budować mase ale poczekaj na fachowców pewnie niedługo ktoś ci fachowo doradzi bo ja jestem tylko amatorem.Ja mam sporo lat w twoim przypadku moze być inaczej.

AKRO
01-11-09, 19:05
Tak najlepiej zredukuj, a potem leć na mase.
Czyli ułóż diete, rób aeroby, możesz dokupić spalacze.

D3
01-11-09, 19:07
Jak dużo masz tego tłuszczu na brzuchu tak na oko? Musisz sam oceniać czy warto zabrać się za zrzucanie już teraz... czy też zagryzasz zęby, ciągniesz plan na masę a dopiero - powiedzmy - w drugim kwartale zabierasz się za ostrą redukcję. Sam zadecyduj - red pill or blue pill? :twisted:

Voice666
01-11-09, 19:47
Jeśli zalany jesteś w hoooy'a to redukuj, jeśli natomiast coś tam tłuszczyku nieznacznie ci weszło to daj sobie spokój, na detale przyjdzie czas. Wrzuć aeroby raz dwa razy w tygodniu i tyle.

Hugo123
01-11-09, 20:39
Mozecie mi napisac co to sa te aeroby albo odrazu rozpisac plan ty aerobow.

KowalX
01-11-09, 21:06
wysiłek tlenowy, jogging ,pływanie, jazda na rowerze,tenis ;)