PDA

Zobacz pełną wersję : Zaniedbanie

Geryon
31-10-09, 11:37
Witam Was po długiej przerwie, Panowie z racji tego , że przeprowadzałem się oraz miałem małe problemy w pracy (kto teraz ich nie ma) :P no niestety muszę się przyznać że zaniedbałem swoje ciało i samego siebie. Nie chodziłem na siłownię , z nerw troszkę się piło ale jest tego jeden plus rzuciłem palenie co za tym idzie sporo wiecej jadłem ab mieć zajęcie zamiast po papierosa sięgałem po coś do jedzenia. Teraz chce wrócić na siłownię od poniedziałku. Pytanie do Was jak zacząć? Masować się czy zrobić redukcję? mam niesamowitą oponkę przez to wszystko reszta ciała bardzo nie ucierpiała.

Moja propozycja jest taka :

Zrobić sobie plan masowy aby z tego co mam zrobić mięśnie , a brzuch na którym mi zalezy troszkę przykatować.

Aeroby 2x w tygodniu - tyle tylko ze dysponuję tylko rowerkiem stacjonarnym ;/
i zastanawiam się co wybrać jeśli chodzio brzuch? Brzuszki , nożyce, unoszenie nóg? 3x w tygodniu ?

Na boczki jakieś ćwiczenie? - może rombanko z przysiadem?

ogólnie panowie pomóżcie dojsc do siebie.

Jesli chodzi o dietę to już skończyłem ze slodyczami chipsami i alkoholem. Dieta jużjest w trakcie układania.

kubaCK
31-10-09, 13:23
nie wiem ile wazysz itd, jesli przesadziles z waga zrob redukcje a potem masuj na nowo, wkoncu zima idzie.

Geryon
31-10-09, 16:11
waze okolo 82kg - ogolnie nie czuje się być gruby ze tak to nazwępo prostu zdołowałem i zaniedbałem okropnie brzuch w zadne spodnie sie nie mieszcze i ogolnie staje sie byc przeszkodą:)

kubaCK
31-10-09, 16:43
wal aeroby, ja nie stety nie pomoge bo nie znam sie na tym wiec moge Cie tylko ukierunkowac,jezli Cie bardzo nie zalalo wal plan masowy.

Geryon
31-10-09, 17:11
jakie aeroby walic? jak czesto je robić jak czesto i w jaki sposób trenować brzuch?

michal_f
31-10-09, 17:14
mozesz biegac tylko ponad 30 min bo od tego momentu zaczyna sie spalac tluszcz, lub o interwalach poczytaj :) 3 razy w tyg wystarcza :) i na brzuch ABS II polecam xD