Arni49
30-10-09, 22:48
Witam;)
Mój staż to 2 miesiące trenningu w domu ławka prosta/łamana, chantle, drążek. Od następnego tygodnia bede systematycznie chodził na siłke plan masowy-3 dniowy już ułożony motywacja jest oraz jakaś wiedza na temat tego sportu. Moim problemem jest dieta. Narazie nie chce układać jakieś konkretnie ścisłej diety/ brak funduszy itp. sprawy.Ułożyłem taką dietke na początek, którą mogę wprowadzić w życie. Dodam ze mam 17 lat, moja waga wynosi 67 kilo:P, wzrost jakoś lekko ponad 1,70. przed ćwiczeniem ważyłem mniej;) Mój cel do masa oczywiście. Prosze o ocene planu.
1. Posiłek (sniadanie).
100G Płatków owsianych-szklanka mleka
2-3 kromki chleba wieloziarnistego- szynka,ser, pomidor,ogórek, jajko gotowane.
Mała filiżanka kawy.
2. Śniadanie w szkole
2-4 kromki chleba pełnoziarnistego z dodatkami.
Jabłka.
3.Obiad-Tu musze zdać się na mamuśke.
4. Posiłek przed trenningowy.
Dylemat? wracam do domu o 16. a trening o 18. Gainer??
5.Posiłek po trenningu.
Kilka opcji-
Jajecznica lub jajka gotowane z ciemnym ryzem lub makaronem.
6. Ostatni posiłek.
Chlebek pełnoziarnisty 2-3 kromki. Z Dodatkami+ Serek wiejski.
Mój staż to 2 miesiące trenningu w domu ławka prosta/łamana, chantle, drążek. Od następnego tygodnia bede systematycznie chodził na siłke plan masowy-3 dniowy już ułożony motywacja jest oraz jakaś wiedza na temat tego sportu. Moim problemem jest dieta. Narazie nie chce układać jakieś konkretnie ścisłej diety/ brak funduszy itp. sprawy.Ułożyłem taką dietke na początek, którą mogę wprowadzić w życie. Dodam ze mam 17 lat, moja waga wynosi 67 kilo:P, wzrost jakoś lekko ponad 1,70. przed ćwiczeniem ważyłem mniej;) Mój cel do masa oczywiście. Prosze o ocene planu.
1. Posiłek (sniadanie).
100G Płatków owsianych-szklanka mleka
2-3 kromki chleba wieloziarnistego- szynka,ser, pomidor,ogórek, jajko gotowane.
Mała filiżanka kawy.
2. Śniadanie w szkole
2-4 kromki chleba pełnoziarnistego z dodatkami.
Jabłka.
3.Obiad-Tu musze zdać się na mamuśke.
4. Posiłek przed trenningowy.
Dylemat? wracam do domu o 16. a trening o 18. Gainer??
5.Posiłek po trenningu.
Kilka opcji-
Jajecznica lub jajka gotowane z ciemnym ryzem lub makaronem.
6. Ostatni posiłek.
Chlebek pełnoziarnisty 2-3 kromki. Z Dodatkami+ Serek wiejski.