Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : brak dynamiki po mecie??

kot19
29-10-09, 18:06
witam jestem na cyklu z metanabolem 100tab polska jelfa i gdzies tak od poczatku cyklu zauwazalnie spadla mi wytrzymałość i dynamika ciosu czy jest to spowodowane metanabolem czy poprostu zbieg okolicznosci i jakis przymulony chodze strasznie na tym cyklu...i nie chodzi tu ze wina przybytej masy bo wcale duzo nie przytylem priorytet sila

fallenursus
29-10-09, 18:37
nie ma to jak blok na mecie... wiek?

kot19
29-10-09, 19:04
wiek prawie 20
to zablokowala mnie czy co?? czy to jakies inne czynniki

fallenursus
29-10-09, 19:06
zablokowac moglo,bo czmu np. nie? meta robiona przeciez jest jak? pochodne od tescia.organizm wyczuwa podawanie zew. i wylacza produkcje. u duzo ludzi meta blokuje, u niektorych nie. jak z faja?poped sexualny? wogole jakie masz objawy,opisz dokladniej

kot19
29-10-09, 19:11
to fajnie ale jestem na to przygotowany mam paczke clomidu wiec bedzie gites jeszcze tydzien i odblok mam jeszcze 20 tab mety...

kot19
29-10-09, 19:12
fajka spoko poped jest ale wiesz nie do konca taki jak byl...chodze jakis taki przycmiony zawsze bylem pobudzony strasznie az latalem a teraz strasznie sie uspokoilem na tym cyklu

Bull2
29-10-09, 20:35
moze metke trzeba podawac dzieciom z ADHD :lol:

kot19
29-10-09, 20:55
heh ..:) ale powiem ci ze to wcale nie ejst smieszne nic sie niechce na nic niema sily motywacje jakos stracilem jedynie jak na silwonie pojde to cisne ostro :) hehe

fallenursus
29-10-09, 20:59
dlatego kazdemu, chociaz ty i tak za mlody na saa, polecam podklad,nawet dawki fizjologicznej-tescia. zeby takich przebojow nie bylo.

fallenursus
29-10-09, 21:16
hmm, a jak z wysypianiem, dieta? moze poprostu jestes przemeczony? tak tez mzoe byc. moze byc roznie...

Aponax
29-10-09, 21:26
wiek troszke za maly , ale jak juz bierzesz to twoja sprawa :]. nie ma odpowiedniego wieku na saa - jak to kiedys Vold napisal :].

talentinho
29-10-09, 21:59
zamulony to jestes przez nasza kochana pogode ( jak pada caly czas to sie zyc nie chce ) :) meta to raczej podnosi cisnienie i wzmaga agresje ;)

kot19
29-10-09, 22:27
co do tego ze jestem za mlody to wiem ale co zrobic juz tak wybralem :/ a to raczej nie ejst wina pogody na silownii mam pare nie mowie ze nie ale ogolnie jak ide na trening ssztuk walki to strasznie taki jestem malo chetny na wszystko a kiedys przed cyklem wszystko bylo spoko zobaczymy jak bedzie po cyklu a co do diety to jako taka jest a i z wysypianiem niemam problemow narazie bezrobotny ejstem spie ile chce

ht
30-10-09, 06:25
dla mnie to przetrenowanie. daj spokoj z tydzien. organizm sie troszke zregeneruje i dalej cisnij. pozdro

talentinho
30-10-09, 10:48
a moze nudzi cie juz monotonia treningow ? postaraj sie cos w tym zmienic i zobacz czy bedzie poprawa

kot19
30-10-09, 11:13
od nowego tygodnia bede jechal trening dynamiczy mam nadzieje ze poprawi mi sie dynamika oraz sila :) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

vold
30-10-09, 11:34
Metanabol - środek anaboliczno/androgenny wiec zablokować może,

ale raczej w twoim przypadku to nie wystąpiło,

napewno nie przez zablokowanie jesteś przymulony,

jak najbardziej pogoda, przetrenowanie itp,

pewnie podjarałeś się że jesteś na dopingu i chciałeś zdziałać cuda a organizm niestety ma swoje granice,

ogólnie mówiąć chodzi Ci o siłę z tego co zrozumiałem, tak że mata to najgorszy wybór.

.

kot19
30-10-09, 14:16
teraz juz wiem ze meta nie dlamnie...:/ jakos mi nie podpasowala szczerze mowiac ale wiaodmo trzeba sprobowac przeciez to klasyk wsrod sterydow :P zobacze jeszcze jak dzialaja ph massdrol i trenadrol a pozniej juz calkiem konkretnie sobie pojade i bede uderzal w takie srodki jak prop winko deka superka tren masteron z czego wyczytalem te srodki moga sie dosyc dobrze zgrac ze sztukami walki... dzieki wielkie za pomoc

talentinho
30-10-09, 15:40
ja na twoim miejscu to jak masz 20 lat ( prawie ) to bym jak narazie co najwyzej wjechal na PH ale po ustabilizowaniu sobie diety a nie " jako takiej " , a za kilka lat dopiero przyatakowal saa bo jak teraz dasz saa to pomysl co bedziesz musial brac za 10 lat ? bo slabe srodki juz cie wtedy klepac nie beda jak dasz je teraz . a po drugie hormonalka ..

fallenursus
30-10-09, 15:42
ja na twoim miejscu to jak masz 20 lat ( prawie ) to bym jak narazie co najwyzej wjechal na PH ale po ustabilizowaniu sobie diety a nie " jako takiej " , a za kilka lat dopiero przyatakowal saa bo jak teraz dasz saa to pomysl co bedziesz musial brac za 10 lat ? bo slabe srodki juz cie wtedy klepac nie beda jak dasz je teraz . a po drugie hormonalka ..
no chyba ze tak jak ktos kogo dobrze znamy, bedzie mial same walki :twisted:
sorry, nie moglem sie powstrzymac :)

talentinho
30-10-09, 15:50
no chyba ze tak jak ktos kogo dobrze znamy, bedzie mial same walki :twisted:
sorry, nie moglem sie powstrzymac :)

:smile:
spoko tylko nie popuść :twisted:

kot19
30-10-09, 16:03
no masz racej lecz ja nie chce osiagnac niewiadomo jakiej kulturystycznej sylwetki narazie chce dobic do pewnej wagi i do jakiegos poziomu sily zeby sie ustabilizowac na odpowiadajacym mi poziomie a pozniej tylko lacik utrzymanie na saa badz odzywkack... a wlasnie teraz bede atakowal ph mam teraz dwa ph na mysli sa to massdrol i trenadrol najpierw masa wezme zobaczymy co sie bedzie dzialo:)

talentinho
30-10-09, 21:28
to sobie diete ustabilizuj , lajcik mowisz a juz sie za metke brałes ;) metka mimo tego ze kazdy prawie ja szamał to nie jest taki lajcik

vold
31-10-09, 09:01
Meta najbardziej popularna jest u począdkujących z takich powodów jak:

najłatwiejszy dostęp,
najtańsza,
w tabletach nie zast.

Na ph bym nie obstawiał, suplementy itp., jak mało to saa , a ogólnie odpowiednia dieta.