Zobacz pełną wersję : Ostrowia+Mass XXL+Cell pump
Witam chcem ty razem kupić sobie mass xxl ostrowie i Cell pumpa co myślicie o takim zestawie ??
Polecałbym jakiegoś innego stack'a kreatynowego.
Dlaczego z tego co ja wiem to ten jest chwalony
Polecałbym jakiegoś innego stack'a kreatynowego.
a co tutaj jest stackiem kreatynowym?
Ostrowia?
Cell Pump to jabłczan kreatyny z transporterami, arginina, tauryna betaine, glycocyamine. do stacków się nie zalicza.
co do pytania, napisz coś więcej o sobie ale robienie cyklu na samymy CP według mnie nie ma sensu. zależy jaki masz cel.
który to cykl itp
Sosna masz rację. Sam mam CP w domu i zapomniałem, że tam jest tylko jeden rodzaj kreatyny. A do powermoc - weź sobie coś lepszego np. stack'a kreatynowego.
Narg, to mu pomogłeś ;D napisz chociaż jaki stack polecasz, bo to samo już napisałeś w poście wyżej.
Narg, to mu pomogłeś ;D napisz chociaż jaki stack polecasz, bo to samo już napisałeś w poście wyżej.
Myślę, że Nitrobolon z Trec'a byłby dobry dla niego. Kup 2 opakowania.
Myślę, że Nitrobolon z Trec'a byłby dobry dla niego. Kup 2 opakowania.
jeszcze napisz który 1,2 czy 3
a co sądzicie o tym staku http://www.nutritioncenter.pl/product/ultimate_horse_power_1000g_lemon_lime-3151.html
pawelek616
28-10-09, 19:46
Witam chcem ty razem kupić sobie mass xxl ostrowie i Cell pumpa co myślicie o takim zestawie ??
Po co gainer z białkiem??? Jepiej węgle i białko osobno wziąść. Dużo osób łączy jabłczan z mono.
pawełek
co byś polecił ?
garnier czy białko + carbo np..
Mutant Mass czy whey maxx + carbo
i czy carbo przed czy po shaku białkowym ...
pawelek616
28-10-09, 20:13
Bardziej według mnie się opłaca brać białko z węglami bo wychodzi taniej i dużo lepiej. Sam obecnie mam olimp whey protein complex i carbo też olimp. Węgle bierzesz razem z białkiem i to jestem bardzo dobre połączenie z kreatyną. Najlepiej do tego aminokwasy zapodać i gitara.
jeszcze napisz który 1,2 czy 3
Jeśli napisałem Nitrobolon, a nie Nitrobolon II, III to znaczy, że jedynka w domyśle. :happy:
nie rozumiem jak można kupować carbo.
białko okej, ale węgle? to już wole snicersa zjesć jak mam lodówke na kłódkę i nie moge nic zjeść.
autor nadal nie napisał co brał wcześcniej wiec nie ma sensu strzelać co by było dla neigo dobre.
1 cykl był ostrowia 1,8 kg , gainer 737 , kreatyna vitalmax mono
2.ostrowia 1,8 kg , gain bolic 2 kg , kreatyna mono z biogenix
3. cykl ostrowia 2,7 kg , CP , Witaminki olimpu
gainer737. mój pies nie chciał tego jesć. to gówno nie kupuj wiecej.
jak brałes 2x mono i na 3ci solo jabłko to na IV możesz mono + CP. zależy na czym Ci zależy. jaki Twój cel?
Głównie siła i troszkę masy z 3 kg
1 cykl był ostrowia 1,8 kg , gainer 737 , kreatyna vitalmax mono
2.ostrowia 1,8 kg , gain bolic 2 kg , kreatyna mono z biogenix
3. cykl ostrowia 2,7 kg , CP , Witaminki olimpu
na bialkach i gainerach nie robi sie cykli. To tak na marginesie :)