Zobacz pełną wersję : BIOGENIX Crevolution
bral ktos moze ta kreatyne BIOGENIX Crevolution ??napiszcie czy jests dobra i czy warto ja kupic i najlepiej z czym dzieki z gory
Prezydent_1c
09-01-07, 11:52
Mój kolega to brał i nie polecam bo jest kilka lepszy kreatynek ...
np jakie??wymien jakmozesz
Śmiech mnie ogarnia jak słysze takie wypowiedzi , że kolega brał itp :D:D
Z tego co piszesz Prezydent wynika że nie polecasz dlatego bo brał kolega . Napisz konkretnie co było powodem niezadowolenia . Może koledze nic nie dało bo nie stosował odpowiedniej diety lub zaważyły inne czynniki . Tak się składa ja brałem przed rokiem i byłem zadowolony BO poszło mi nieźle na sile , np na ławie +12 kg , masa podskoczyła 2,5 - 3kg , jeśli znasz inne lepsze w cenie około 100 zł stacki kreatynowe to podaj co to za cuda .
Prezydent_1c
09-01-07, 18:30
Mój kolega ćwiczył ze wszytkim dieta + suple. Nie był to jego 1 cykl kreatynowy i moze dlatego cos mu słabo poszło troche... A co do lepszych środków kkreatynowych to Nitro Bolon 2 lub Cell Pump polecam. A wiadomość była taka bo pytanie tez konkretne. Albo się jest zadowolonym albo nie. A co do tych wyżej wymienionych przezemnie stacków to najlepiej wziąść z BCAA , glutaminką , gainerem no i dieta :lol:
Również odradzam Crevolution, jakimi pieniędzmi dysponujesz ?
Jak nie jesteś początkującym leszczem to polecam Xpand. Jeśli dopiero zaczynasz to zwykły monohydrat.
nie monohydrat to juz mi nic po tym nie pujdzie bo juz za duzo razy go bralem a ten xpand to w h;uj drogi jest
No to zdecyduj się, ile kasy na to masz.