Zobacz pełną wersję : Jak Szybko spalić tłuszcz
początkujący16
08-01-07, 20:21
Witam Wszystkich !!!
Otóż mam mały problem, mam troche brzucha i chciałbym go spalić do wakacji, co byście mi radzili ??? Mam w domu sztange i ławke prostą z modlitewnikiem , ławke skośną i hantle.
CreativePL
08-01-07, 20:55
akurat taki sprzet na brzuch to ci sie nie przyda raczej cwiczenia cialem. Obowiazkowo areoby z 30min, cwiczenia na brzuch ale urozmaicone nie same brzuszki!
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.htm
Ja Ci propomuje zakupic sobie Thermo Speeda firmy Olimp...Naprawde pomoga....Biegaj, zacznij robic A6W.... :)) beda efekty....No i oszywiaj sie zdrowo...nie jedz chipsow i ja knajmniej slodyczy... :) powodzienia....
no i dieita bez tłuszczowa
no i dieita bez tłuszczowa
nie bez tłuszczowa tylko ograniczona w tłuszcze:P podejrzwam ze o to Ci chodziło ale on moze nie wiedziec:) pozdro:D
guma91 pogrzało cie czy co do a6w trzeba mieć już jakiś starz a on jest początkujący. Wytrzyma gdzieś do tygodnia a potem to zakwasy będą go zrzerać :mrgreen: Powinieneś dużo biegać i zacząć od normalnych brzuszków a dopiero potem a6W nom i zastosować odpowiednią dietę. Pozdro :twisted:
guma91 pogrzało cie czy co do a6w trzeba mieć już jakiś starz a on jest początkujący. Wytrzyma gdzieś do tygodnia a potem to zakwasy będą go zrzerać :mrgreen: Powinieneś dużo biegać i zacząć od normalnych brzuszków a dopiero potem a6W nom i zastosować odpowiednią dietę. Pozdro
To prawda. Ja akurat do 18 dnia robiłem A6W, potem już nie miałęm jak (brak czasu itp) , było ciężko, ale jakoś dawałem rade. Czemu? Bo od sierpnia robiłem codziennie po kilkadziesiąt brzuszków więc byłem jakoś na to przygotowany. Kumple, którzy próbowali robić a6w a nie robili wczesniej żadnych brzuszków, byli skatowani już po 2-3 pierwszych dniach. Na początek polecam zwykłe brzuszki, potem można się wziąć za A6W :)