Zobacz pełną wersję : winko + prop
Witam zakupiłem 30ml Propa z Atomic Lab i 100 tab winka Dynamic Development Laboratories. A oto rozpiska! prosze o porady co i jak do tego stosować
1 - 8 prop 100 mg eod
3 - 8 wins 30 mg ed
clomid 24tab tydzień po ostatnim
Essentiale forte - od 2 tygodni przed rozpoczęciem winka
Hepatil - po zakończeniu winka
Omega 3 - obniża poziom złego cholesterolu
Lolagen - w trakcie cyklu
Dieta białkowa
Zastanawiam się jeszcze nad bcaa ale nie wiem ???
Co jeszcze polecane jest aby ten cykl miał ręce i nogi ???
podaj potrzebne parametry,
clom zaczynasz 3 dni po ostatnim propie a nie tydzien,
fallenursus
26-10-09, 20:44
tzn. ankiete wypelnij :)
tzn. ankiete wypelnij :)
kurcze a gdzie ta ankieta sie znajduje
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
przecież mam podane wymiary w profilu i wage
fallenursus
26-10-09, 21:20
no,ale mu nie wiemy jak wejsc na profil kogos kto szuka pomocy:smile:
oki więc waga 93 kg staż 6 lat tylko w tym 2 lata przerwy ostatnio 2 lata bez ściemy i suplementacja doping stosowałem jak byłem mlody i głupi teraz chce by miało to ręce i nogi
fallenursus
26-10-09, 21:31
jesli byla przerwa od saa dosc dluga to 100propa eod tez cie pokopie. ja wina ponizej 50ed nie bralem takze na ten temat moje zdanie znasz:) roznicy miedzy 30 a 50 na watrobie nie poczujesz, a przy 50 juz cie ladnie poprzerabia, ocziwiscie efekt zalezny od bf%. im mniejszy fat tym ladniej efekt po winie widac. przedluz wino o tydzien, nie schodz z dwuch srodkow naraz.
od koksu jestem czysty jakies ponad 5 lat i nie brałem dużo raz propa raz deke z prol ,boldenona ale to było tak że szkoda gadać wstyd
mam takie pytanko winkow wersji oralnej chyba nie jest aż tak szkodliwe dla wątroby bo jakos mam obawy przed tym chciałem injekcje ale ciężko o pewny towar
fallenursus
26-10-09, 21:49
nie zaluj wody z sokiem cytrynowym, wit.c i omega 3 i wsio bedzie gut.
oczywiście essentiale i hepatil obowiązkowo
fallenursus
26-10-09, 22:07
e tam przy takich dawkach to ''obowiazkowo'' to pojecie wzgledne...
więc jedno z tych dwóch wystarczy
fallenursus
26-10-09, 22:19
ludzie zapominaja, lub nie wiedza jak waznym suplementem jest woda!omega3,i wit c. na cyklach saa.
omega 3 -minimum co biore 8g dziennie
woda oscyluje w 7-8litrow dziennie.
wit c 3g.
przy takiej suplementacji oslony na watrobe,nerki i cholesterol zbyteczne. jesli czujesz taka potrzebe to mozna np. zapodac jakis oczyszczacz i regenerator watroby , nie wiem jakie wy tam macie(hepatil?) po cyklu.
Jeśli w ostatnim czasie nie było testo, 100mg eod propa styka, wino też tak może zostać.
od koksu jestem czysty jakies ponad 5 lat i nie brałem dużo raz propa raz deke z prol ,boldenona ale to było tak że szkoda gadać wstyd
mam takie pytanko winkow wersji oralnej chyba nie jest aż tak szkodliwe dla wątroby bo jakos mam obawy przed tym chciałem injekcje ale ciężko o pewny towar
Jestem pewny że jeśli chodzi o wątrobe to jak zastosujesz w trakcie cykle esselive lub essentiale forte nawet w najmniejszym stopniu nie bedziesz miał problemów z wątrobą.
wielkie dzięki za porady jakbt co to sie napewno odezwie