Zobacz pełną wersję : Co ZROBIĆ ŻEBY TAK WYGLĄDAĆ
strzelec352
22-10-09, 17:55
Witam wszystkich trenuje na siłowni 6 miesięcy oraz boks 1,5 roku amatorsko chcę wyglądać tak jak na fotce tylko bym chciał mieć lepiej wypracowane ramiona poradźcie co mam zrobić żeby jak najszybciej osiągnąć taki efekt Pozdrawiam wszystkich
link do fotki :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c11d266b6b602ea7.html
- co robić ?
- ćwiczyć ...
blood in blood out
22-10-09, 18:19
No przyznam - mięsniak z niego:)
Ułóz diete , trenuj z głową , nie zapominaj o regeneracji i.... obowiazkowo solar
hehe ale tu nie ma sie czym podniecac ;)
strzelec352
22-10-09, 19:48
Ja nie chcę być mocno przybity ponieważ trenuje boks i nie mogę przybrać dużo na masie ;)
no tak, jeśli startujesz w kategorii piórkowej...
kaaanonier
22-10-09, 20:29
ja trenuje Kick-boxing i musze Ci powiedziec ze jestem lepiej zbudowany nic ten koles. pewnie jestem tez ciezszy niz on bo mam 88kg przy 182cm wzrostu i w niczym moje gabaryty mi nie przeszkadzaja wrecz przeciwnie. po pierwsze jak wychodze na mate do sparingu to mam przewage psychologiczna nad przeciwnikiem gdyz przeciwnik sobie mysli "ku***a jest szerszy czyli napewno silniejszy" (albo ja sobie tak mysle ze oni tak mysla ;D) ponadto jesli wiazesz przyszlosc z boksem to pamietaj ze w im cieższej kategori walczysz tym lepiej placa ;D
Gangsta Latino
22-10-09, 20:30
Żeby tak wyglądać wystarczy mało jeść i często walić konia:twisted:
no i dorzuc do tego jakies koksy: meta omka itp
sam trening bez diety bez supli i bedziesz wygladal jeszcze lepiej;)
slim shady
22-10-09, 21:14
1 pompka dziennie
kaaanonier
22-10-09, 22:04
nie śmiejcie się z chłopaka ;p mu nie chodzi o tego grubaska z aparatem przed lustrem tylko tego co ma w tle morze ;D
wiec moze ja Ci odpowiem na Twoje pytanie:
chcesz miec wieksze ramiona??
odp: powinienes popracowac nad barkami czyli np
-unoszenie ramion przodem w górę ze sztangielkami w staniu
-unoszenie ramion bokiem w górę ze sztangielkami w opadzie + inne
co do ilosci powtorzen to musisz powiedziec co Cie interesuje masa czy siła. skoro trenujesz boks to pewnie sila wiec polecam progresje ;p
możesz pocwiczyc jeszcze kaptury ;) nie powiekszy Ci to ramion ale ladnie wyglada ;p
pozdro
Witam wszystkich trenuje na siłowni 6 miesięcy oraz boks 1,5 roku amatorsko chcę wyglądać tak jak na fotce tylko bym chciał mieć lepiej wypracowane ramiona poradźcie co mam zrobić żeby jak najszybciej osiągnąć taki efekt Pozdrawiam wszystkich
link do fotki :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c11d266b6b602ea7.html
NIc - wygląd przeciętnego nastolatka.
Wystarczy ze bedziesz ćwiczył na wf :)))
Obstawiam, że ziomek na fotce to ziomek który założył ten temat. Ot taki pusty sposób żeby się dowartościować, przynajmniej z zamiaru :)
Obstawiam, że ziomek na fotce to ziomek który założył ten temat. Ot taki pusty sposób żeby się dowartościować, przynajmniej z zamiaru :)
hahahha to by bylo:D
Nic nie tzreba zbytnio robic zeby tak wygladac trenuj jakas pilke a ten na fotce to smiec denerwuje mnie to :twisted::twisted::twisted:
Żeby tak wyglądać wystarczy mało jeść i często walić konia:twisted:
a co ma walenie konia do tego?;D
pewnie to fotka autora chciał się pokazać myślał że zabłyśnie :).