Zobacz pełną wersję : chce zgubic brzuch
podpowiedzcie jaki odzywek aby zgubic brzuch i jakie najprostsze cwicznia wykonywac w domu
Thermo speed extreme albo thermo speed Pro.A cwiczenia to rowerek,bieganie,jakis basen by sie przydal.I najwazniejsze czyli dieta samo branie odzywek nie pomoze musisz ograniczac Weglowodany (kasze,makarony,ryze itp) ale nie mozesz ich ograniczyc do zera,w dziale Dieta napewno cos znaidziesz dla siebie a jak nie to popytaj ktos Ci napewno pomoze.pozdro :wink:
a6w (znajdziesz na 4um), jakiś spalacz, może być cleanburexin albo dyma burn extreme, do tego biegaj i rob inne aeroby. to tyle. i ogranicz węglowodany w diecie
[ Dodano: 08-01-2007, 17:08 ]
Odżywek, zeby nie bylo to ze kiopiuje bo jedna reka pisze i obiad jem xD
heh smacznego :mrgreen: a Te a6w fakttycznie nie pomyslalem tez sie przyda 9znaidzesz je w dziale trening).Tylko jak niemasz silnej woli to nawet nie zaczynaj jak masz skonczyc na 5 dniu.Jest to napewno meczace ale sprawdzone przez nie jednego i wiadomo ze dziala.Pozdro :)
THERMO SPEED EXTREM i biegaj biegaj i biegaj i brzuszki rob a gwarantuje ze sie uda sam mialem taki problem eheh mam ndal i uwiez mi ze mam bardzo wielki brzuch ale uda ci sie jak bedziesz cwiczyl ;]
Musisz wykonywać ćwiczenia aerobowe , jeżeli możesz to najlepiej rano przed 1 posiłkiem .Ograniczaj dietę w węglowodany, nie wyklyczając ich , spożywaj więcej białka. No i wiadomo - ćwicz mięśnie brzucha 3 razy w tygodniu po 15 -20min. Kaloryfer murowany . Jeżeli ci pomogłem daj SOG
L-karnityne spytaj w aptece :razz:
pozdro
L-Karnityne odradzam,niestety nie zgodze sie z Toba Marcin909 wiekszosc osob mowi ze karnityna ma bardzooooo slabe dzialanie,nawet Ci co brali to zaluja.Najlepsze jest Thermo speed extreme bo sprawdzone i wiadomo ze dziala na 100%.pozdro :wink: