Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czym powinienem sie teraz odblokowac

niciunia
19-10-09, 18:35
przeszedlem cykl 10 ml deca db pharma 2. wiem ze cykl nie najlepszy wiec moglibysmy to juz pominac. pytanie jest teraz jak moglbym sie najlepiej odblokowac. mam wrażenie że cos mi siadlo na psychike -czesto jestem zbyt agresywny, i nie wiem czy na genitalia ...:d

blood in blood out
19-10-09, 19:26
czyli zrobiłes cykl z samej deki bez teścia- jeśli tak to nie mam pytań
Nie pie...rdol o psychice powiedz lepiej że nie możesz siąść na panne- pio prostu deka dick

blood in blood out
19-10-09, 19:33
Sory ale nie mogłem już edytować

Moim zdaniem powinieneś zrobić jakiś lajtowy cykl z samego teścia (najlepiej z propa) a pózniej zrobić porządny odblok

talentinho
19-10-09, 19:59
to teraz sisiorek sluzy tylko do siusiania tak ?? agresywny to moze i jestes bo ci palka nie dryga .. ;) bynajmiej ja bym sie wkurwil

polo
19-10-09, 20:20
jak najszybciej zacznij propa!! a potem odblok

bebok-85
19-10-09, 20:58
jeżeli jest dostęp to hcg i clomid

najlepiej nie zwlekając tak jak kolega wyżej pisał propa

fallenursus
19-10-09, 21:02
oj wej,paany...

pregnyl potem clomid i dodajesz proviron na faje jak ci tak na tej faji zalezy.

pimols
19-10-09, 21:07
niezly cykl!

Sosna91
19-10-09, 21:10
jak przyrosty ;] ?

lg team
19-10-09, 21:37
1-6 prop

4 tyg po 100mg e2d
5 tydzien 75mg e2d
6 tydzien 50mg e2d

podniesie sie libido i samopoczucie, psychika nabierze swiezosci,

pozniej albo clom solo styknie badz z hcg polecisz, ale to dopiero jak bedzieszkonczyl propa bedziesz czul na ile sie poprawilo, ale mysle ze obejdzie sie bez hcg jak doasz dobrego propa,

sts
19-10-09, 22:00
przy biciu konia też nie drgnie? 'D sory musiałem z ciekawości :]

lg team
19-10-09, 22:04
sprobuj pogadac z impotentem o seksie to zrozumiesz w czym rzecz,

fallenursus
20-10-09, 00:30
czy mam rozumiec ze prop nie blokuje? co mu ma sie polepszyc? jedynie poped sexualny no i dzialanie tescia antydepresyjne a zablokowany dalej bedzie jak i byl tylko ze dluzej. nie lepiej pierdolnac odrazu pregnyla i robic ten odblok, po kiego sie faszerowac dalej. doda provirona to tez dupczyc mu sie bedzie chcialo.

fallenursus
20-10-09, 03:11
bo z jego pytania wynika ze on sie chce odblokowac a nie dalej jechac z cyklem poprostu..:errf:

lg team
20-10-09, 10:05
i po raz kolejny wyplywa brak doswiadczenia praktycznego u ciebie :smile:

jak masz obiekcje do tego co npisalem wlanij cykl z deki solo po 400mg week przez 10 tyg i zrob tak jak napisalem,
zrozumiesz o czym pisze :smile:

niciunia
20-10-09, 11:55
ej nie o to chodzi nie mam problemu ze mi nie staje, tak zle az nie jest( kiedys mozna bylo wiecej). chce sie jak najlepiej odblokowac zeby zmiejszyc jakies nie porzadane efekty ubocze ;) - jezeli mozna. aha wazny watek. mialem raz krew badana - lekaz stwierdzil niski pozniom testosteronu - w sumie powiedzial ze badanie jest zle zrobione. to moze faktycznie mi sie on tak obnizyl? czyli powininem wziasc te prop?

talentinho
20-10-09, 12:18
jak sie odblokujesz hcg to poziom testosteronu sie podniesie bo ci oblokuje swoja produkcje ..

sts
20-10-09, 12:19
ej nie o to chodzi nie mam problemu ze mi nie staje, tak zle az nie jest( kiedys mozna bylo wiecej). chce sie jak najlepiej odblokowac zeby zmiejszyc jakies nie porzadane efekty ubocze ;) - jezeli mozna. aha wazny watek. mialem raz krew badana - lekaz stwierdzil niski pozniom testosteronu - w sumie powiedzial ze badanie jest zle zrobione. to moze faktycznie mi sie on tak obnizyl? czyli powininem wziasc te prop?

słuchaj lg wie co gada

fallenursus
20-10-09, 16:25
i po raz kolejny wyplywa brak doswiadczenia praktycznego u ciebie :smile:

jak masz obiekcje do tego co npisalem wlanij cykl z deki solo po 400mg week przez 10 tyg i zrob tak jak napisalem,
zrozumiesz o czym pisze :smile:
tak pajacowac to ja nie bede :) dolozy propa, podniesie tescia zgadzam sie. przysadka nadal bedzie zablokowana tak czy siak.latwiejszy odblok po propie?prawdopodobnie tak. hcg tak czy siak warto mu bic bo jechal deke. zrobi jak uwaza,mam nadzieje ze wybrnie z tego na dobre. jaknarazie wszystkie teorie ktore zapodalem sobie dzialaja tak jak powinny.:smile: oczywiscie nie smiem podwazac twojego doswiadczenia praktycznego :smile: jesli byl u doktora i stwierdzono malo tescia powinien mu przepisac cos. ja dostalem to co chcialem :)

blood in blood out
20-10-09, 19:16
Jest inna alternatywa. Zrób badanie testosteronu i poproś lekarza aby wypisał ci recepte na undestor

Undestor daje małe przyrosty słabo blokuje jest to znakomity środek
pomiędzy cyklami, poza tym małe dawki testa które nie blokują w medycynie mają
za zadanie podniesienia endogennego testosteronu.

Po udnestorze liść clomidu powinien wystarczyć