Zobacz pełną wersję : Jak ktoś jest dietetykiem to proszę wejść.
Cześć, słyszałem o diecie wydłużającej życie i hamującej starzenie. Podobno trzeba ograniczyć kalorie i cały czas być głodnym. Czy mógłby mi ktoś napisać taką dietę?? Tylko ja ćwiczę i chciałbym żeby ta dieta była oparta na tuńczykach ponieważ są zdrowe niskokaloryczne i mają dużo białka. Czy jeśli będę jadł bardzo mało kalorii i wszystkiego to jest możliwość o budowaniu mięśni?? Z góry dzięki.
fallenursus
18-10-09, 17:54
Cześć, słyszałem o diecie wydłużającej życie i hamującej starzenie.
to nie dieta. to HTZ
Cześć, słyszałem o diecie wydłużającej życie i hamującej starzenie. Podobno trzeba ograniczyć kalorie i cały czas być głodnym. Czy mógłby mi ktoś napisać taką dietę?? Tylko ja ćwiczę i chciałbym żeby ta dieta była oparta na tuńczykach ponieważ są zdrowe niskokaloryczne i mają dużo białka. Czy jeśli będę jadł bardzo mało kalorii i wszystkiego to jest możliwość o budowaniu mięśni?? Z góry dzięki.
chcesz żyć w zdrowiu to odżywiaj się zdrowo
po co żyć 110lat na głodzie i najlepiej nie ruszając sie żeby kalori nie spalać, lepiej żyć 60lat ale być z niego zadowolonym.
czyli nikt mi nie pomoże??
Tylko ja ćwiczę i chciałbym żeby ta dieta była oparta na tuńczykach ponieważ są zdrowe niskokaloryczne i mają dużo białka. Czy jeśli będę jadł bardzo mało kalorii i wszystkiego to jest możliwość o budowaniu mięśni?? Z góry dzięki.
już pomagam
dieta "wydłużająca" życie do dieta zdrowa i nazwałbym ją poprawiająca życie
jakie masz na myśli tuńczyki puszkowane / świeże ?
na pewno nie można jest co dzień tuńczyka
dieta jednoskładnikowa ,nie dziękuję :smile:
co do kalorii gdy jest ich za mało to nie zbudujesz mięśnia ,a gdy naprawdę za mało możesz mieć problem z prawidłowym funkcjonowaniem organizmu
Poprostu chciałem mieć trochę białka i dlatego chciałem jeść tuńczyka w puszkach. Czyli mówisz żeby nie jeść codziennie? To co polecasz żeby mało jeść i być zdrowym ale żeby zbudować trochę mięśnia?
a czym maja sie miesnie żywic?
Cześć, słyszałem o diecie wydłużającej życie i hamującej starzenie.
od kogo słyszałeś ?
talentinho
20-10-09, 01:34
:headbang: ja tam verym lubic disco :headbang: :twisted:
maciuslksik
23-10-09, 07:50
nie masz szans zrobic masy na takiej diecie , a po za tym tunczyk wcale nie jest zdrowy ma w chuj rtęci i jego dlugie i czeste spozywanie powoduje jej odkladanie w organizmie a to moze doprowadzic do raka , jedna puszka na tydzien