Zobacz pełną wersję : Nitrobolon II + magnez + mono
Chopaki otóż tak, rozpisywać co i jak tyczące mojego treningu się nie będę,
mniej więcej stali użytkownicy (o tych mi chodzi) wiedzą co ze mną jest:P
Pytanie tyczy się Nitrobolonu II, chcę go przetestować, słyszałem jednak, że
po cyklu są spadki ale można temu zapobiec po przez magnez? tak zerknąłem na półeczkę i znalazłem u siebie supl wapń+magnez, który kiedyś brałem.
Podobno dobrze wychodzi się na połączeniu Mono z Nitro? jak to jest?
pzdr:)
miałem robić cykl na NB 2 bo właśnie czytałem ze jest dobry ale na forum mi odradzili, jesli jednak sie zdecydowałeś to fakt większość łączy go z mono, jedni z przyczyn ekonomicznych inni z tego że dobrze klepie choć mnie sie wydaje że to dlatego że mono troszkę złapie wody i waga pojdzie pare kreseczek w prawo a po nitro siła.
Co do spadków to jak to booster, rzecz normalna, jednym spada mniej jednym więcej, mój kumpel nie miał spadków ale miał małe przyrosty a drugi spore ale też spore przyrosty, pompa tak czy siak zejść musi a magnez i wapń hmm ja biore od 4miesięcy systematycznie magnez w tabsach, ale czy ma wpływ to niestety nei wiem. może KowalX coś nie coś bedzie wiedział
Chopaki otóż tak, rozpisywać co i jak tyczące mojego treningu się nie będę,
mniej więcej stali użytkownicy (o tych mi chodzi) wiedzą co ze mną jest:P
Pytanie tyczy się Nitrobolonu II, chcę go przetestować, słyszałem jednak, że
po cyklu są spadki ale można temu zapobiec po przez magnez? tak zerknąłem na półeczkę i znalazłem u siebie supl wapń+magnez, który kiedyś brałem.
Podobno dobrze wychodzi się na połączeniu Mono z Nitro? jak to jest?
pzdr:)
Nitro + mono i git:)
magnez jest na poprawe koncentracji itp to nie zatrzymasz tym spadkow tylko dobra dieta,ale mozesz go brac i nie zaszkodzi napewno.
Aha:) dzięki za rady, kupiłem Nitro i Mono w kapsach w listkach z Olimpu, tak dla sprawdzenia, jak będzie mnie klepać to kupie całą pake:)
a z tym magnezem czytałem tu właśnie na forum jak szukałem na temat Nitro info.
pisało kilka osób ze suple typowo magnezowe blokują ten spadek, ale ile w tym prawdy
to oni tylko wiedzą:P w każdym razie spróbuję i zobaczę jak to będzie:)
Dieta od poniedziałku nowa na nową wagę, bo stara już nie działa tak:P
Aha:) dzięki za rady, kupiłem Nitro i Mono w kapsach w listkach z Olimpu, tak dla sprawdzenia, jak będzie mnie klepać to kupie całą pake:)
a z tym magnezem czytałem tu właśnie na forum jak szukałem na temat Nitro info.
pisało kilka osób ze suple typowo magnezowe blokują ten spadek, ale ile w tym prawdy
to oni tylko wiedzą:P w każdym razie spróbuję i zobaczę jak to będzie:)
Dieta od poniedziałku nowa na nową wagę, bo stara już nie działa tak:P
BDB:):smile:
gówno prawda...
Mi po tym nitro przybylo 6kg a po mono wcale :D
Ale siła poszla znacznie i jestem zadowolony :)
Kowal a znasz jakieś sposoby na ten ubytek tak w razie czego?
jeżeli odpowiednia dieta może temu zapobiec [?] to dla mnie to nie będzie problem i będzie kuń:D
a zapomniałem spytać, jak do tego mono brać? ile kapsów, przed czy po treningu? łączone z Nitro oczywiście.
a zapomniałem spytać, jak do tego mono brać? ile kapsów, przed czy po treningu? łączone z Nitro oczywiście.
sposób to dobra dieta i zmniejszenie intensywności u mnie się sprawdza zawsze
co do łączenia to zależy jaką masz wersję nitro i ile go bierzesz wtedy można dobrać ile mono,ale standardowo to 5g po treningu i 30min przed nitro
Nitro proszek:P jest napisane 20g 30 minut przed treningiem i 10g zaraz po treningu.
NitroBolon-II Limited Edition, a mono to Olimp Creatine Mega Caps 1250, niby 1250mg mono na kapsułkę.
To jak ją wtedy brać?;>
przy 20gramach masz 3gramy kreatyny w tym nitro
po treningu mono 4kaps
maksymalnie bierz 2x5g na dobę krety czy z nitro czy solo
ok dzięki wielkie za pomoc:) do temu wrócę po cyklu i opiszę co i jak:)
pzdr.