Zobacz pełną wersję : Witam prosze o pomoc
Mam 17lat
Waga 77kg
wzrost 185
staz 2lata
cel masa/sila
przeciwskazan nie mam
nie mialem nigdy do czynienia z saa
Wiec tak chcailbym sobie kipic Winstrol z Omadrenem 250 i nie wiem czy to tak mozna laczyc a potem jak sie odblokowac wszystko chce w szczalach czyli do miesniowo zadnych tabletkach dlatego odpada metka. Z góry dziekuje za odpowiedzi nie interesuja mnie ze jestm za mlody itp. nie mam kasy na kreatyny aminokwasy gainery glutaminy i inne specyfiki.
nie mam kasy na kreatyny aminokwasy gainery glutaminy i inne specyfiki.
chcialem pomoc mimo wieku, ale tym wyzej pokazales kim jestes,
moze nie chcialem zeby to moze tak to zabrzmialo ale chodzilo mi o to ze mam 300zl i chcialbym zainwestwoac w siebie po omce sadze ze by mi cos weszlo i bylo widac ze efekty a po kreatynie tylko sam moge je zauwarzyc odrazu przepraszm za moje blendy ort bo jestem dyslektykiem
a wiec zainwestuj te 300zl w piersi z kuraka i ryz. bez tego nie zrobisz masy nawet na omce....
;D o dziete to juz mi mamusia zadba a goduje naprawde dobre zeczy tz. ze codzienie na obiat mam jakies mienso itp uwazam ze diete mam dobra rano jem kanapke z szyka i do teko platki owsiane z mlekiem potem na obiat to roznie ale zawsze mam jakies mienso na kolacie serek danio 400g i po tym jeszcze robie sobie tunczyka z jajkiem.
dominator875
17-10-09, 11:58
nie ma jak pomidorowa z ryzem i omnadren mniam:lol:
taa ale prosil bym na temat
nie da rady stary,
kupy sie to wszystko nie trzyma,
odpusc saa zacznij jesc porzadnie, zacznij porzadnie cwiczyc i kup gainera / bialko i stsouj cyklicznie kreatyne,
tak jak chlopaki napisali, nie masz diety.
obiat zajebisty i to danio no to juz dieta konkret na maxa !!!
no dobra zauzmy ze mam diete(bo o nia zaras sie zapytam w Diecie ;D) to wreszczie dowiem sie czy mozna laczyc ten winstrol z omka? i jak to brac?
aa i jeszcze jak mi nie starczy na 1 cykl 1 szczal winstrolu kosztuje 27zl a 6szczalow omki 52zl to wszystko razy 6 tygodni no i plus 50zl na odblokokowanie rowna sie 264zl
blood in blood out
17-10-09, 16:14
Nie kompromituj się nie masz zielonego pojęcia o SAA.
Do tego 17 lat- zdecydowanie za wcześnie- zrobisz sobie krzywdę
Czy nie sądzicie chłopaki że niektóre tematy powinny być dozwolone od 18 lat?Przecierz jeżeli te małolaty nie będą dłuchać was znawców to czarno widze ich przyszłość. Niedługo w podstawówce będą szukać koksu aby zrobić z siebie byka i imponować innym.Polecam lekture o szkodliwości dopingu w młodym wieku.Na wszystko przyjdzieczas.Nie zrobisz z siebie potężnego mężczyzny wstrzykując sobie pokątnie kupione sterydy.Zacznij od diety i sstematycznych ćwiczeń jak radzą doświadczeni koledzy. Przemyśl to
talentinho
17-10-09, 17:03
Moje zdanie jak kolegi wyzej . Bez diety , odpowiedniego treningu i stazu nic nie osiagniesz na saa oprocz efektow ubocznych .. Jestes za młody .. Ja w wieku 17 lat to nawet o tym nie myslalem ( wtedy nawet kreatyna smakowała jak piach ;) ) .. Jedz dobrze i wez sie za suplemy .. Osiagniesz duzo wiecej i lepiej ci to na zdrowie wyjdzie .
6 tygodni na omce hehehe i te 6 "szczałów" wina mnie rozwaliło na łopatki - 1 "szczał" an tydzien ?? ty lpiej idż i poszczaj w krzaki bo żałosne jest to czytać wogole
ale pierwsze pare postow mnie zranilo jasna cholera dyslektycy tak nie maja. Ty musisz byc jakis Dysko wszystko czy cos bo to sie nie godzi.
:pray::pray::pray:
a za takie specyfiki to sie nie bierz bo nie masz pojecia o niczym:evil: