PDA

Zobacz pełną wersję : Koniec PZPN dołaczysz?

Fehu
15-10-09, 19:55
Zapoznajcie się ze stroną www.koniecpzpn.pl

Ja przyłączyłem się do protestu!

identyczny temat jej w dziale piłka nożna, ale tam nie wzbudził dyskusji mam nadzieje ze tu będzie inaczej

Hermann
15-10-09, 20:05
Przyłączyłem sie. Banda złodziei łobuzów oszustów i KIJ IM W OKO.

Gangsta Latino
15-10-09, 20:07
A o czym tu rozmawiać??:/

Są tylko dwie możliwe odpowiedzi:
1. Tak przyłączę się do protestu bo PZPN to banda debi... i siedzących na dupie śmierdzie...
2. Nie nie przyłączę się do protestu gdyż nic nie mam do PZPN a za wszystko winni są leniwi piłkarze...

Ja osobiście wybieram obie odpowiedzi...

PZPN mysli tylko o kasie a piłkarze grają dobrze tylko wtedy jak im się przyłoży nóż do gardła:evil:

Fehu
15-10-09, 20:11
lato zarabia 50tys ;/

Gangsta Latino
15-10-09, 20:12
Nie wiem czy filmik już był na forum:

http://www.maxior.pl/film/134322/PZPN_Polski_Zwiazek_Pilki_Noznej
(http://www.maxior.pl/film/134322/PZPN_Polski_Zwiazek_Pilki_Noznej)

Hermann
15-10-09, 20:13
Miesięcznie?

Fehu
15-10-09, 20:24
Miesięcznie?

Polskie kluby kończą rozgrywki w europejskich pucharach w sierpniu - Europa zaczyna od września!

W reprezentacji grają: piłkarz III ligowy, bez klubu oraz w większości piłkarze siedzący na ławce rezerwowych w klubach zagranicznych.

Wrocław to miasto które co kilka dni gości znanych sędziów, działaczy PZPN, piłkarzy, trenerów, obserwatorów - bynajmniej nie wybierają się tam z własnej woli.

Na rozgrywki centralne juniorów PZPN przeznacza - 0,5mln zł - na funkcjonowanie związku 4 mln zł

Grzegorz Lato zarabia 50 tys złotych miesięcznie - ZA CO??????

Nie wystarczy tylko śpiewać "Je*** PZPN Je*** PZPN" Zacznijmy w końcu działać - My prawdziwi KIBICE Zjednoczmy siły - nie pozwólmy aby "Oni" niszczyli Polską piłkę, przynosili nam wstyd!

tak....

Hermann
15-10-09, 20:34
Moja kuzynka jest nauczycielką i bierze na ręke 1300zł. Widzisz Fehu ile musi zapierdilać aby zarobić to co ta łachudra bierze na miesiąc.Nie wspomne o innych ludziach wykorzystywanych w hipermarketach. A my zasiadamy przed telewizorami jak są mecze z nadzieją na dobre widowisko i widzimy chałe. Powinno sie skończyć z tą bandą.

Fehu
15-10-09, 20:40
Dokładnie rząd niestety nie potrafi sobie poradzić z tą chorą sytuacją ;/ dlatego kibice biorą sprawy w swoje ręce najbliższa akcja 24 października z cała pewności w mediach będzie o tym głośno ;D
Od pzpn-u juz powli odwracja sie sponsorzy np. WBK (które boi sie takiej rzeszy kibiców) teraz pozostali głowni sponsorzy Tyskie i Orange...

Ogólnie w zarządzie powinni zasiadać ludzie którzy są nie zależni finansowo znaczy się mają kasę... którzy by się poświęcali nie dla kasy

slim shady
15-10-09, 21:05
tak jak w Słowenii prezes pracuje za darmo, pensja może być ale bez przegięć, i żeby ktoś to robił z serca a nie z kieszeni