Zobacz pełną wersję : Atlasy
Chopaki mam pytanie odnośnie całych atlasów do 1000zł
http://allegro.pl/item762034118_atlas_hms_tytan_3_100kg_obciazenia_n owosc.html
tego typu sprzęt jest godny uwagi? da rade dokupić i dołożyć ciężaru do niego? jak widać nie ma typowych krążków.
czy może lepiej walnąć cały zestaw ławeczkowy? choć i tak bez ławeczki, sztangi, hantli itd się nie obędzie.
Kup ławeczke nie jakis atlas, za 1000 zł bedziesz miec nową ławke,sztange łamaną i prostą gryfy i kupisz sobie jeszcze ze 100 kg nakładu i jeszcze ci zostanie kasy ;) pozdro
masio pytam z ciekawości i to osób, które naprawdę miały z tym styczność i okazję dłużej na tym ćwiczyć.
ja nigdy nie miałem z tym styczność i nie za bardzo wiem jakie są efekty.
tak jak napisałem bez sztangi, ławki itd. się nie obędzie i też się zaopatrzę, pytanie było konkretne.
wszystkie ZA i PRZECIW poproszę:P
PS: nie mówię o nowym sprzęcie, szkoda mi tyle kasy na nowy, mi chodzi tylko i wyłącznie o funkcjonalność tego sprzętu:)
A co do sprzętu ten atlas wyglada dosyc ładnie i dosc duzo funkcji ma. Jak widze mozna na nim cwiczyc motylki grzbiet nogi itp. Prawie wszystkie mięsnie. Powiec mi jaki masz starz na silce.
rozejzyl sie lepiej za takim ktory ma laweczke...popytaj po znajomych ...skocz na gielde po sklepach z niemieckimi rupieciami czy cos...ja tak wlasnie wyrwalem malo uzywany altas firmy KETTLER za 380zl:]
tak za dobra laweczke bedziesz musial beknac co najmniej 200zl podkreslam slowo conajmniej....wiec lepiej kup aby byla juz wbudowana ...polecam przejechac sie na gielde i popytac tych ziomkow co maja jakies rupiecie z angli albo niemiec...moze akurat dadza rade sciagnac:]
dominator875
15-10-09, 00:06
te 55 kg to Ci sie szybko znudzi
yoshimitsu
16-10-09, 12:26
to dla kobietek jest :)