PDA

Zobacz pełną wersję : Atlasy

1Matt
14-10-09, 20:52
Chopaki mam pytanie odnośnie całych atlasów do 1000zł
http://allegro.pl/item762034118_atlas_hms_tytan_3_100kg_obciazenia_n owosc.html
tego typu sprzęt jest godny uwagi? da rade dokupić i dołożyć ciężaru do niego? jak widać nie ma typowych krążków.
czy może lepiej walnąć cały zestaw ławeczkowy? choć i tak bez ławeczki, sztangi, hantli itd się nie obędzie.

MaSlO93
14-10-09, 21:29
Kup ławeczke nie jakis atlas, za 1000 zł bedziesz miec nową ławke,sztange łamaną i prostą gryfy i kupisz sobie jeszcze ze 100 kg nakładu i jeszcze ci zostanie kasy ;) pozdro

1Matt
14-10-09, 21:35
masio pytam z ciekawości i to osób, które naprawdę miały z tym styczność i okazję dłużej na tym ćwiczyć.
ja nigdy nie miałem z tym styczność i nie za bardzo wiem jakie są efekty.
tak jak napisałem bez sztangi, ławki itd. się nie obędzie i też się zaopatrzę, pytanie było konkretne.
wszystkie ZA i PRZECIW poproszę:P

PS: nie mówię o nowym sprzęcie, szkoda mi tyle kasy na nowy, mi chodzi tylko i wyłącznie o funkcjonalność tego sprzętu:)

MaSlO93
14-10-09, 22:19
A co do sprzętu ten atlas wyglada dosyc ładnie i dosc duzo funkcji ma. Jak widze mozna na nim cwiczyc motylki grzbiet nogi itp. Prawie wszystkie mięsnie. Powiec mi jaki masz starz na silce.

Beni
15-10-09, 00:00
rozejzyl sie lepiej za takim ktory ma laweczke...popytaj po znajomych ...skocz na gielde po sklepach z niemieckimi rupieciami czy cos...ja tak wlasnie wyrwalem malo uzywany altas firmy KETTLER za 380zl:]
tak za dobra laweczke bedziesz musial beknac co najmniej 200zl podkreslam slowo conajmniej....wiec lepiej kup aby byla juz wbudowana ...polecam przejechac sie na gielde i popytac tych ziomkow co maja jakies rupiecie z angli albo niemiec...moze akurat dadza rade sciagnac:]

dominator875
15-10-09, 00:06
te 55 kg to Ci sie szybko znudzi

yoshimitsu
16-10-09, 12:26
to dla kobietek jest :)