PDA

Zobacz pełną wersję : Głosowanie na najlepszego użytkownika forum:D

Yosho
14-10-09, 19:40
Nie wiem czy się przyjmie, ale zrobił bym ankietę na najlepszego użytkownika forum... decyduje o tym wiele rzeczy np. częsta pomoc, dużo pracy poświęconej forum itp... Ankiety nie mogę zrobić, gdyż jest za dużo użytkowników, więc głosowanie będzie wyglądało tak:

Ktoś pisze nazwę użytkownika ( X) i pisze obok tego 1... następna osoba kopiuje ranking i dokłada swój głos... Tylko proszę nie głosować na siebie!!!!

Nie głosujemy na Modów ani Adminów, gdyż oni w pewnym stopniu muszą silnie uczestniczyć w życiu forum a użytkownik tylko może...

Jeśli ktoś chce może przed głosowaniem napisać dlaczego oddał głos na tego właśnie użytkownika....

Ja oddam głos na użytkownika o nicku KowalX, gdyż prawie zawsze jest na forum:P, bardzo często pomaga (np. mi:P) i nie krytykuje każdego jak niektórzy<> A do tego jest Luzakiem:P

RANKING:
KowalX - 1

Bull2
14-10-09, 19:47
i po chuj to ? banany rozdajesz?

Yosho
14-10-09, 19:54
Nie nie rozdaje...;/ Ale co złego w wybraniu takiego użytkownika... na ciebie nikt pewnie nie zagłosuje wiec moze od tego ci sie to nie podoba, ale... kompleksy sie leczy

Bull2
14-10-09, 19:57
a Ciebie nie uleczą spamy w dziale ZDROWIE

Yosho
14-10-09, 20:08
SPAM to ty masz na drugie imie... aha a własnie ze mnie uleczyly:D Ale nie spamy takie jak ty tylko dobre porady np. KowalXa:P

I jak zwykle przez jakiegos niedoroba z glosowania nici;/

Bull2
14-10-09, 20:09
n/c . polecam zamknac, bo Yosho poczuł sianko i świruje

sts
14-10-09, 20:12
Jezu ludzie nie macie co robić na dwór taka ładna prawie że pogoda p...a jak w kieleckim a wy to takie tematy.Sex uprawiać lepiej idź tylko pamiętaj po treningu;d

Sosna91
14-10-09, 20:25
dokładnie, co to jakies reality show? albo najsłabsze ogniwo odpada?

zamknąć.