PDA

Zobacz pełną wersję : Trądzik

powermoc
13-10-09, 22:11
Witam mam pytanie odnośnie tradziku wysyfiło mi całe plecy barki i trochę klatę
poszłem do lekarza przepisał mi unidox jem to już 3 miesiące i do tego przepisywał mi jeszcze coś do smarowania twarzy ale jedzenie 3 miech antybiotyku to według mnie trochę za długo troche poprawy jest ale mało i tu moję pytanie co mogę nawinąć lekarzowi żeby mi przepisał żeby dobrze działało
trądzik może być spowodowany tym że zjadłem troche omki i metki i mi wyskoczyło troche pryszczy . Ile czsu może trwać takie leczenie ??

Sosna91
13-10-09, 22:15
nie truj się antybiotykami to raz bo one działają tylko jak sie je bierze, i tez wcale nie tak jakbyśmy sobie życzyli. 3miechy to minimum, bierze sie je nawet dłużej.

lepiej kup sobie cynk i bierz 60mg\ed do tego toniki i inne duperele.

SAA mialo na pewno na to wpływ, ale tak to jest jaki sie w wieku 20lat juz brało a gospodarka hormonalna jeszcze się nie ustabilizowała.

i przeczytaj sobie to http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22862

fallenursus
13-10-09, 22:16
skonczyles juz cykl? jaki dlugi? jakie dawki? kiedy wyskoczylo no i czym robiles odblok?

powermoc
13-10-09, 22:23
cykl skączyłem w kwietni od temtąd nic nie brałem odblok robiłem clomidem trądzik zaczą wyskakiwać w 7 lub 8 tygodni cyklu dawki oma 250 mg e5d i meta 20 mg dzinnie na odbloku wyskoczył jeszcze bardziej