PDA

Zobacz pełną wersję : lockerz.com

kubaCK
13-10-09, 13:34
WItam! Ktoś słyszał o serwisie Lockerz.com? W zamian za zebrane punkty można zgarnąć naprawdę fajne nagrody typu PSP, XBOX 360 czy PS3. Żeby móc się zarejestrować w serwisie trzeba mieć zaproszenie, jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę wysłać. Piszcie PW lub GG:6636032

1Matt
13-10-09, 13:44
ja się zarejestrowałem ale ile w tym prawdy będzie do się okaże po czasie:P
PS3 jeszcze tam nie znalazłem w ofercie, XBOX 360 owszem, PSP też nie widziałem.

kubaCK
13-10-09, 14:09
wszystkie nagorody ktore wymienilem sa dostepne, jesli uzbierasz punkty dostaniesz nagrode, jesli ktos chce zapa pisac na gg ewentualnie priv, bez zaproszenia nie zarejestrujecie sie....

Fehu
13-10-09, 14:16
wyślij mi dowód ze otrzymałeś nagrodę to pogadamy... a jak nie to pisz że MOŻE dostaniecie, troszke o tym poczytałem i wyglada to na lipe przyanjmniej w naszym kraju

1Matt
13-10-09, 14:39
Fehu na youtube są filmiki jak dzieciaki to rozpakowują;] paczki z tego serwisu. zdjęć też pełno.
co szkodzi spróbować? raz na dzień sie zalogować, kliknąć na pytanie dostać te pkt, za kilka miechów zamówić coś, jak nie przyjdzie do trudno, a jak tak to innym żal dupę będzie ściskał, że nie spróbowali;]]

Bull2
13-10-09, 15:18
szkoda czasu, szybciej sie zarobi

fallenursus
13-10-09, 20:56
ze nadal ludzie w takie bzdury wierza.clap

Fehu
14-10-09, 16:11
heh... ja troszkę poczytałem, może nawet i w usa wysyłają te paczki, ale w PL zaledwie parę osób dostało jakieś denne koszulki ;D
nagrody są ograniczone (ilośc) co z tego ze jest do wygrania np. psp gdzie jest ich 100sztuk a chętnych kilkaset tysięcy ...
druga sprawa paczki sa wysyłane z USA więc cło i vat najprawdopodobniej sam będziesz musiał opłacić...
lipa i tyle