Zobacz pełną wersję : lockerz.com
WItam! Ktoś słyszał o serwisie Lockerz.com? W zamian za zebrane punkty można zgarnąć naprawdę fajne nagrody typu PSP, XBOX 360 czy PS3. Żeby móc się zarejestrować w serwisie trzeba mieć zaproszenie, jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę wysłać. Piszcie PW lub GG:6636032
ja się zarejestrowałem ale ile w tym prawdy będzie do się okaże po czasie:P
PS3 jeszcze tam nie znalazłem w ofercie, XBOX 360 owszem, PSP też nie widziałem.
wszystkie nagorody ktore wymienilem sa dostepne, jesli uzbierasz punkty dostaniesz nagrode, jesli ktos chce zapa pisac na gg ewentualnie priv, bez zaproszenia nie zarejestrujecie sie....
wyślij mi dowód ze otrzymałeś nagrodę to pogadamy... a jak nie to pisz że MOŻE dostaniecie, troszke o tym poczytałem i wyglada to na lipe przyanjmniej w naszym kraju
Fehu na youtube są filmiki jak dzieciaki to rozpakowują;] paczki z tego serwisu. zdjęć też pełno.
co szkodzi spróbować? raz na dzień sie zalogować, kliknąć na pytanie dostać te pkt, za kilka miechów zamówić coś, jak nie przyjdzie do trudno, a jak tak to innym żal dupę będzie ściskał, że nie spróbowali;]]
szkoda czasu, szybciej sie zarobi
fallenursus
13-10-09, 20:56
ze nadal ludzie w takie bzdury wierza.clap
heh... ja troszkę poczytałem, może nawet i w usa wysyłają te paczki, ale w PL zaledwie parę osób dostało jakieś denne koszulki ;D
nagrody są ograniczone (ilośc) co z tego ze jest do wygrania np. psp gdzie jest ich 100sztuk a chętnych kilkaset tysięcy ...
druga sprawa paczki sa wysyłane z USA więc cło i vat najprawdopodobniej sam będziesz musiał opłacić...
lipa i tyle